Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
-
SirKero
őstag
A kormányon már nem tudok állítani. Az ülésnél futottam egy kört de a magasításhoz egy teljesen új ülés vázat kéne neki csinálni és az behúzatni. A kárpitos szerint sem érné meg mert iszonyúan drága lenne és nem biztos,hogy jobb lesz tőle a testtartásom. Egyébként sem tudna túl sokat emelni rajta.
(#2694) huszi.gyb Természetesen. AN 400 K5 kb. 26 200Km. van benne ( 24E-nél új szíjat kapott többek között ). Műszaki 2016.06.25. Ár 600 000 HUF. Ha valakit érdekel a többit privátban.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Most b@szott be teljesen. Azt hittem jobb lesz de sajnos minél hosszabb távokat mentem vele annál rosszabb lett. 70-80 km után már azt hiszem leszakad a hátam meg a vállaim sajnos. Nem így terveztem akkor nem költöttem volna rá tavasszal
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Nem tragikus szerencsére. Úgy néz ki az én testalkatom ( hátam + vállaim ) eddig bírta. Ha el tudom adni normális árban még megpróbálok egy magasabb építésűt ahol egyenesen tudok ülni rajta ( pl. túra endúró )
-
SirKero
őstag
Úgy néz ki sajnos egészségügyi problémák miatt meg kell válnom a burgitól. Ha tudtok valakit akit érdekel egy K5 AN400 friss műszakival 3,5l/100km fogyasztás új hajtásszíj tavasszal átnézetve korának megfelelő állapotban számlával garanciával.
-
kcsa
veterán
Jó móka volt tegnap délután hazamenni, és reggel bejönni, gyakorlatilag hátsó fék nélkül - tegnap telefröcskölte azt is olajjal. Mosogattam féktisztítóval, de félek az új betét mehet a kukába. :/
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
longwild
aktív tag
válasz AndrewTdi #2681 üzenetére
Valamint minden egyéb adatban is a valóságot! Pl a kialkudott összegben is!
Ugyanis a rejtett hibákért az eladó (még ha magánszemély, akkor is) fél év szavatosságot kell vállaljon törvény szerint, hacsaknem írjátok bele, hogy nem vállal szavatosságot... De ugye ilyet ne is akarjatok beleírni.
Vitás esetben a motor visszavásárlásánál lehet érdekes, hogy milyen összeget írtatok bele...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
csongi
Topikgazda
Szep tura lesz jo gurulast! Megalokkal egy 8 orat szamolj.
-
Grillo
őstag
válasz AndrewTdi #2681 üzenetére
Ja, mindenképp rendesen lesz papírozva, úgyis kijön velem fater is, mert 10 km-re van a várostól az eladó. Mondta, hogy majd behozza Zegre a motort, ne fáradjak, de aztán vázoltam neki a motoros cuccban hazasétálást. Utána végül maradtunk abban, hogy kimegyünk hozzá.
Ha hétköznap jönnék vissza, megcsináltatnám az eredetvizsgát helyben, de így majd itt fent. Még a második kulcsot is meg kell keresnie.
Ha meg lerohadok valahol, betolom valami biztos helyre, aztán másnap lemegyek teherautóval érte. De elvileg nincs baja, napi 90 km-t ment vele jó időben dolgozni. A fékolaj, meg a hűtőfolyadék lesz most cserés, meg jövőre kell új gumi.
-
Grillo
őstag
-
kcsa
veterán
Ahogy nézem pont egyharmada. Na nem mintha számítana
De pont egy benzinkút mellett sikerült észlelnem a problémát, úgyhogy tripla áron vettem egy flakon olajat, és csak úgy mentem tovább miután beöntöttem a szükséges mennyiséget.
Megy, indul, de hosszú távon sem okoztam remélem túl nagy károkat.
-
kcsa
veterán
Jól indul a reggel.
Olajszintet néztem, de úgy néz ki rosszul tekertem vissza a betöltőkupaknívópálcát, és szanaszéjjel köpködte az olajat. Mindehhez kellett úgy ~10km hogy észrevegyem. Ezen a távon elfröcskölt 7 decit. Remélem nem lesz baja...Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Grillo
őstag
válasz -Mosquito- #2670 üzenetére
Mehe, ja, végül is jogos.
Csak az első utam egyből 250 km lesz. Mondjuk tapasztalatom legalább lesz a hangerőről... -
Grillo
őstag
Milyen füldugót nézzek? 80-nál már eléggé hangos a sisakom, ami kis távon nem gáz, de ha esetleg elmegyek messzebb, akkor talán nem ártana valami.
-
csongi
Topikgazda
Jaa, ez is allati
-
Grillo
őstag
Na, ismerős holnap reggel megnézi a ganajtúrót, aztán ha fasza, akkor csütörtökön megyek érte.
Bár azért addig lehet még meglátogat Murphy...
-
csongi
Topikgazda
Kicsereltem szijat gorgot kuplung pofa ferodolozva
. fordulat 4700 100 nal. Also oldalom razas csokkent, Kis sebessegnel nem hullamzik, a gaz maris jobban adagolhato. Most szinkronba van a gaz fordulat es gyorsulas. Nincs kesedelmes utazo tempo eleres. Es ahogy kopik a kuplung ugy javul. Hetvegen 2 nap kb 900km
A kezi csiszolas azert pontatlan na -
kcsa
veterán
válasz AndrewTdi #2657 üzenetére
Néha nekem is eszembe jut hogy de fasza lenne egy jót visszaváltva legyorsulni az autók végeláthatatlan sorát. Aztán beállok a munkahelynél a parkolóba a motoros kollégák mellé, és kinyitom a csomagtartót... kiveszem a táskám, az ebédem, az innivalóm... és ilyenkor irigy pillantások öveznek Ezzel a pakolás-dologgal szoktam magam lebeszélni a motor-motorról, hiszen én tényleg főleg ingázásra használom. De olyan jó lenne
-
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #2654 üzenetére
Mindenképp. Most nézi huszi.
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
Külső szíjtárcsából mennyire lehet hulladék a RMS Nexushoz?
-
kcsa
veterán
válasz -Mosquito- #2643 üzenetére
itt a szezon, futószalagon cserélik a folyadékokat
-
-
-
TommyGun
őstag
válasz DigitXT #2640 üzenetére
Burgman.hu-n ajánlották, illetve hát ő a nem hivatalos szervíz is ott, szokott néha fórumban is segíteni. Én nagyon meg vagyok elégedve a munkájával, rendes segítőkész, mindent elmagyaráz mit miért, sok burgit javít de minden géppel foglalkoznak, szimpatikus fazon
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
15-öt fizettem, ebben benne van a telós meló + hátsó fékpofa csere, anyaggal munkadíjjal együtt. Tmotor.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz DigitXT #2635 üzenetére
Kb 5 perc alatt kikapták a motorból, semennyire nem kellett szétszedni, kiöntötték belőle az olajat koppra annyi volt mint amennyinek lennie is kellett benne, és szép is volt az olaj, látszott hogy volt azért ez vmikor cserélve nem a 10 éves gyári van benne. Szaki megvizsgálta azt mondta hibátlan, nem ereszt sehol semmi, de a sűrű olaj nagyon jót tett neki.
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Pénteken cseréltettem első teló olajat, raktak bele sűrűbbet mivel 192 centi 125 kiló vagyok és azt kell mondjam hogy baromira megérte, érezhetően jobb lett az úttartása a gépnek és az úthibákat is sokkal jobban tűri.
-
üszök
őstag
Nincs ez külön választva. Ahol autó van,ott motor is. Legtöbb helyen némi díjazás fejében át is íratják neked. Ha korán mész,van amikor még aznapra.
Én ezt a helyedben ott csinálnám ahol a motort veszed,ha valami gond van ne kelljen vissza menni 250km-t"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Grillo
őstag
válasz -Mosquito- #2629 üzenetére
Hát, otthon egy ismerős a hétvégén megnézi, ha ajánlottnak tartja, akkor hét közepéig lemegyek én is, és jó eséllyel azzal jövök vissza. Egyből egy 250 kmes túra, legalább szokom.
A kérdés kifejtve az, hogy autós helyeken is megcsinálják az eredetvizsgát?
-
Grillo
őstag
Motorra eredetiségvizsgát hol csinálnak?
-
DigitXT
nagyúr
válasz Bogyó bá' #2626 üzenetére
Vagy épp powertape-pel, mert az mindig volt nála. Nade légkulcs?
Oké, az enyém elektromos ütvecsavarozó: 12V-ról elketyeg, csak
a szivargyújtóba ne dugjam, mert kicsit több Ampert vesz fel. Kár.Még szerencse, hogy van krokodilcsipeszes adaptere! Szóval, így
megnyugodtam! Egy szíjszakadás NEM komoly baj, csak mindig
legyen nálad 1) tartalék szíj, esetleg női harisnya, vagy powertape
2) célszerszám 3) tartalék biztosíték, ha mégis kiégett volna, LOL. -
AndrewTdi
addikt
-
DigitXT
nagyúr
-
AndrewTdi
addikt
Ehhez mit szoltok?
-
DigitXT
nagyúr
válasz AndrewTdi #2609 üzenetére
Okés, nincs azzal bajom, sőt: kb. 20-ból itt lenne Győrből... (1590 PK)
Viszont ha összeadogatom, hogy Multivar + szíj + külső tárcsa: ~83K
Szerintem most még kihagyom: nincs különösebb gondom a hajtással.
Az a kis "torpanás" 90-nél már fel se tűnik, és lehet, hogy még nagyon
sokat elmegy a szíj. (Nem mértem még meg. De majd idővel rámérek.)Erre a hónapra elég lesz a két hátsó teleszkóp (72+10), és a "kisplexi".
Aztán az üléssel kell kezdenem valamit... és csak utána. De, ha ismét
szíjszakadásom lesz, akkor meg nem lesz hirtelen cseredarab.Hm. -
DigitXT
nagyúr
5200 Nm... -
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #2607 üzenetére
Hát belekerült a szíj meg a légszűrő. Légszűrőtől fasza lett fent. Szíjcserénél megnéztük a kuplungom, tuti nem csúszik, simán elmegy még pár ezret.
Az volt az ötlet, hogy a szíj alul mittomén milyen áttételt ad neki és ezért lehet szar. (de lehet, hogy hülyeséget beszélek). Meg kéne nézni most a szűrővel meg a gyári szíjjal.szerk:22.500 a szíj. Nyilván ha kell a vario is, összesen 2K a posta.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz AndrewTdi #2606 üzenetére
Tuti a szíj miatt? Majában van ilyen, és megy, mint a golyó.
Na jó, ment. Amíg kehes nem lett, most szerelőnél van... Elég
randa hangja lett, nem mondom... Alapjárat nuku stb. De talán
ma kész lesz rendben (jövő héten vihetem a műszaki vizsgára).ON: sajnos ez a Malossi szíjtárcsa fél egy "picit" túlárazott.
Szerk: bocs, tévedésben vagyok, ez nem is az, amit keresek![ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
Srácok!
Ha Citybikeból kell valami, szóljatok. Tudok kedvezményt. (Azonnal mondom mennyiért, ha linkeltek alkatrészt).www.dongosofor.hu
-
AndrewTdi
addikt
kcsa, DigitXT:
M5114258 38.900Ft
M5114264 45.900Ft+2K posta
-
csongi
Topikgazda
Az ossze szereles ota semmit mert most darabokba van
Egyebkent nem emlekszem, de olyan 10 ezer korul.
Igy nez ki.
Es egy kis video a kotyogasrol.[link]
Andrew: mlyen cpu paszta? -
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #2598 üzenetére
Én a Puff Deditől kérném az Elestél a motorommal című zenét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest