Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
A SymbyanOS-ének nincs eget verő baja: meg kellene gyűrűzni, meg becsiszoltatni a szelepeket. Ha szerelővel csináltatják, sem kerülhet egy százasba sem. Írtam neki anno, hogy csináltassa meg, mert így eladni sem tudja.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
-
üszök
őstag
válasz Hauptmann #11487 üzenetére
Az aksinál nem hiszem,mert csak bele volt baxva a sisak tartóba lemerülten,egész éjjel töltöttem most indít,de nincs csak 13 volt töltés.Ennyit mutat a műszer fali mérő is Ha ráadom a lámpát a műszerfali mérő lemegy 11 voltra,viszont az aksin továbbra is 13 volt mérhető. A 30 Amperes bizti elég csúnyán néz ki,van is be dobva két darab szétolvadt.
Nem tudom még mi lesz a díszléccel,az szerintem tavaszra marad. Meghegesztetem szerintem utána majd lesz valami.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
-
Hauptmann
addikt
kcsa,
Hol vetted a maszkodat? Kellene egy új.
-
kcsa
veterán
Beleolvastam GS topikba sportmotoron, ott láttam hogy egykori kisrobogós fórumtárs pöttyet tönkretette a motorját? Bogyóbá biztos többet tud
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Hauptmann
addikt
válasz huszi.gyb #11466 üzenetére
huszi, van tipped arra, hogy hol lehet rendes áron kapni Yamahához azt a fekete lemezcsavart, ami az idomokat fogja? Ma faszán beleejtettem a kormányidomzatba egyet, és nem lett meg. Megvan a plexiremegés oka is, 5 helyett csak 3 plexicsavar fogja az egészet, az egyiket átraktam máshová, most nem remeg, de majd kell még két plexicsavar is azzal a gumis anyával.
-
üszök
őstag
Hol találom a bálnán az alvázszámot?
A motor szám gondolom ott van mint a többi Piaggio blokkban.
Meg találtam közben.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Hauptmann #11465 üzenetére
Sima Waxos sampon... Azt hiszem Auchan-ban vettem Dr. Marcus Car Cosmetics Shampoo Wax titanium.
A mikroszálas kendőt elviszem megmutatni, nagy szívfájdalmam, hogy csak 1db-ot tudtam szerezni (a szárazra törlősből több is van), és még sehol sem találtam eladót.Aki megmondja, hogy vastag, hosszú szálút hol lehet venni, vendégem egy sörre.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Hauptmann #11462 üzenetére
Simán... Lecsapatom magasnyomásúval. Mondjuk most a hajtásház kicsit parásabb, mert nincs fent az egyik takaró műanyag, óvatosabb leszek. Amúgy annyit szoktam csinálni, hogy magasnyomásúval lecsapatom, és mikroszálas kendővel áttörlöm. Ha sok időm van, akkor "száraz" mosással szoktam mosni, sokkal szebb lesz, mint magasnyomásúval ...
www.dongosofor.hu
-
kcsa
veterán
Ja, enyémet is le kéne mosni. De ilyen hidegben?
-
-
balazs1011
aktív tag
Jó motorozást kívánok mindenkinek holnapra.
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Hauptmann
addikt
válasz huszi.gyb #11452 üzenetére
Na de épp ilyenkor kellene vásárolni, nem pedig tavasszal, vagy nyáron, amikor elrohannak az árak. Tavaly ilyenkor nézett a haver Scarabeo Light-ot, aztán végül nem vett semmit, tavasszal meg már jóval drágábban árulták.
Ha jól látom, eddig öten vagyunk a szopóroller találkozón?
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Már vagy másfél hónapja megy a hirdetésem robogóra, ma volt az első érdeklődőm. Nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Hauptmann #11443 üzenetére
A parkoló déli része. Gondoltam az elég feltűnő, elég nagy a parkoló.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
Na akkor a holnap 10 óra Auchan parkoló mindenkinek jó? Más ötletet nem nagyon olvastam...
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
-
kcsa
veterán
válasz szentkuti11 #11437 üzenetére
Nem para, nem rohanunk sehova. De ha előveszed YBR-t te is jobban fogod élvezni
-
huszi.gyb
senior tag
-
Burt1793
veterán
válasz huszi.gyb #11420 üzenetére
30-40-nel menő kocsisort én is bőven előzgetem, ha sokat jönnek szembe, akkor ahogy kiadja, van hogy nyélgázzal, majd fékezve, ha ahgynak helyet, akkor 10-20-szal gyorsabban, mint az autók. Nem nagyon ér utol másik motoros, de ha mégis, akkor elengedem és megyek utána, az úgy nyugisabb. Azok már úgyis olyan türelmetlenek, hogy feleslegesen és lehetetlen helyzetekben is próbálnak előzni. Persze az is kérdés, hogy mi a lehetetlen helyzet. 😃
Te merre felé jársz?
-
huszi.gyb
senior tag
Ez eléggé relatív... Tegnap én úgy gondoltam, hogy türelmetlen barom vagyok (30-40km/h-val menő kocsisort előzgettem, szemből végig sor). Erre egy nagyrobogós úgy ment el mellettem (centikkel) majd eltűnt a kocsisorok közt, mintha álltam volna. Nekem a leírt használat eléggé lightosnak tűnik.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz csongi #11412 üzenetére
Köszi.
Hauptmann: Még alátétért (és csavarokért) sem volt időm elmenni a boltba, talán majd csütörtökön meg tudom oldani. (Tegnap 7-22h, ma 1/2 8-22h tolom az ipart. ) De nálam is az lesz, rugós alátét...
Mosquito: A valós? Ahogy Csongi írta: 6000km Fogalmam sincs mennyi a valós, ez is lehet (csoda lenne), de ha nem, akkor nem. Nem is igazán érdekel, azt nézem, amit kell megcsináltatok, és működjön...
www.dongosofor.hu
-
Burt1793
veterán
Csak Pest megye matrica van rajta, de kamiont így se nagyon látok, alá meg nem bújtam. Azért mondod, mert kevésnek tűnik a fogyasztás? Szinte mindig visszaosztom tankolás után, 250 km-eket lehet menni vele, 8,1-8,3 litereket tankolva. 9 literes a tankja... ez az egyetlen hibája. Ésszel megyek vele, szóval ha piros a lámpa, nem az utolsó pillanatban engedem el a gázt, gyorsítani sem érdemes nyélgázon, megy anélkül is. 50 felett már nem feltétlen előzgetem a kocsikat városban, csak ha olyan kedvem van, általában óra szerint 70-nel (kb 65 lehet) megyek, ha nem veszélyes. Fogyasztásoptimalizált a váltó hangolása, nem pörög sokat a motor, 145 óra szerint a vége (kb 136 gps-szel mérve), ott sokat fogyaszt és nagyon bőg.
-
Hauptmann
addikt
Ilyesmit a Bálna is csinált. Megyek haza, leállítom a motort, kinyitom a kertkaput, megnyomom az indítógombot, semmi. Hát persze, hogy a saru lazult le. Rugós alátéttel megoldottam. Ja, teljes kuss van a motorral kapcsolatban, bár most nem is feszegetem a témát, a Yamaha miatt teljesen kiköltekeztem. Ráér.
Megvan az első fogyasztási eredmény az X-Max-al, 370 km-re tankoltam 10,5 litert, 2,83 l/100 km. Ez nagyon jól néz ki úgy, hogy csak város, és rendesen van benne nyélgáz, hogy próbálgattam a gépet. Majd írok egy bővebb beszámolót róla, ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
Topikgazda
Elofordul, mozog az akksi a helyen?
Szep ora, hirdesd meg 6000Km-el. -
huszi.gyb
senior tag
Na a mai nap sem volt eseménytelen...
Majd először az együtt töltött idő alatt elfordítom a kulcsot itthon a ház előtt és semmi... Az akku +os csavarja lelazult. Lelke van, akkor csinálta, amikor itthon voltam, és nem rohantam. Nem sikerült azonnal tökéletesen meghúzni, de most már jó (remélem).
www.dongosofor.hu
-
Hauptmann
addikt
A Leonardo 300-ban a Yamaha Versity blokkja van? Haver nézeget egyet. Biztos mehet, mint az állat.
-
huszi.gyb
senior tag
Na a mai nap is jól indul... Az index hol rohadt gyors, hol dupla sebességgel villog, mint kéne. (Relé? Megint? Már 1x cseréltem...) A világításnál a konktakt hibák nem szűnnek meg, a bal oldali lámpa jó, a jobb változó. Ki kéne cserélni az egész kábelköteget (vagy kábelezést?).
Plusz a Váci úton jöttem a Nyugati felé, a Ferdinán hídnál úgy gondolta egy hülye p.csa, hogy index ki, és ő egyenesen sávot vált a kanyarodó dupla sávnál. Mellette parkoló autók. Hatalmas fék+duda, nem sokon múlt, hogy odakenjen valamelyik autóhoz. Szerencsére visszahúzta a kormányt, ha átjön, nincs hova mennem. 4Road tompító nélkül, sárga csíkos kabát... Kell az a Xenon Majába...
www.dongosofor.hu
-
csongi
Topikgazda
-
Den
veterán
Halihó. Visszatértem. Látom már nem digitxt a topicgazda. Miért?
www.simson4t.hu
-
csongi
Topikgazda
Nálam a City Gripp nagyon jól működött, és a mostani PP 2C is tökéletesen működik. Kb 1cm-es majré csík maradt meg, de érzem le lehetne tenni addig, csak akkor valami leérne Szóval még itt kint a szélen is stabilan tart és nem érzek bizonytalanságot. ÁR érték arány bajnok szerintem ez a gumi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest