Hirdetés
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
volt egy par motorom, legutoljara '05 600 hornet. de nem ez az elso 150+ loeros motorom, viszont ennyi nyomateka, foleg ilyen alacsony fordulaton egyiknek sem volt.
kepekrol kicsit meh kinezetu, eloben marhajol nez ki szerintem
mondjuk vicces h aznap lattam eloszor eloben VFR1200-t amikor elhoztam
-
-
Picco
addikt
epp most kezdtem el probalgatni a ket hete beszerzett VFR1200-t, futomu beallitas utan mar nem (mindig) erzem ugy hogy egy olom-vizilo hatan ulok

persze en is be vagyok rozsdasodva (nem kicsit) mert kihagytam par evet, de ahogy porog az ODOmeter felfele, ugy kezd megjonni az onbizlamam is es ugy erzem hogy a regen elfelejtett motorozasi tudasomrol is elkezdett leperegni a rozsdareteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest