- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ggwp
újonc
válasz
Beniii06 #48155 üzenetére
A mikrofonos infót köszi, a felső mintha el lett volna tömődve. A sok használattól meg még régebben a felső hangszóró takarója egyszerűen levált, de ez nyilván nem a mikrofonnal van összefüggésben. Az alsó mikrofon takaró lapja is koszos, sokat volt zsebben, és lehet el is tömődtek a kis jukacskák szösszel. Ismerős mesélte hogy neki is ilyen hibája volt, de neki csak halk volt a hangja, simet cserélt és működött. Na ezt én megpróbáltam, kivettem a simet, megbirizgáltam, és most a simet sem ismeri fel.
A frissités, a 200fun1 es van rajta. Holnap beviszem vodafonba, hogy adjanak legalább egy új simkártyát, ha már ezt kivégeztem.Aztán megpróbálom a hívást, úgy hogy kitisztitottam a felső kis pontmikrofont, aztán ha nem jó, leszedem az alsó takarólapját is, hátha (a felső magátől lejött, nem sok minden tartja). Na meg a fülessel is kipróbálom, köszönöm a tippeket !
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest