- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
Alapvetően az igazságérzetem,vezérel amikor "védem"
Lehet természetesen egyedi igénye,akár személyre szabottan is, úgy gondolom a Voda ebben élen jár.
De...ingyenes szolgáltatás elmaradása miatt problémázni,az szerintem nem ebbe tartozik.tudomásul kell venni,hogy a mobil szolgáltatók keményen fizetnek az internetért,nem ingyen van nekik.
Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy a Vodafone folyamatosan egyre több szolgáltatást ad a tarifacsomagokhoz áremelés nélkül.
mostanában azt is észrevettem, amikor egy egyedülálló sok esetben igen komoly megtakarítást eredményező díjcsomagot vezet be a másik szolgáltatókat jóval megelőzve,rendszerint megjelennek itt a fikázók, elégedetlenkedők,"bezzeg más országban másképp van" hangadók.
Tudomásul kell venni,a mai világban ára van mindennek, nincs ingyen ebéd.
Saját vállalkozói tapasztalatomból kiindulva, igen sokan ezt nem veszik jó néven, amikor valaki árengedményt akar felteszem magamnak a kérdést, miből adjak engedményt, annak az árát honnan vegyem el,a saját hasznomból, a vállalkozás hasznából,a működési költségekből, vagy miből?
Nyilván van olyan megrendelő aki hoz annyi hasznot,hogy belefér, de sajna manapság mindenki csak azt nézi mennyit faraghat az árból,nem azt,hogy mit kap cserébe azért. Természetesen almát az almával kell összehasonlítani.
Az árversenynek igen sok negatív hozama van, aki ebbe belemegy előbb utóbb a színvonala fog romlani,pld. először csak a csomagoláson spórol,azután a béreken,majd olcsóbb alapanyagokat használ,csak azért,hogy annyiért,vagy olcsóbban adhasson mint a versenytársak.
Múltkor megkérdeztem egy vállalkozás alkalmazottját aki komolyabb engedményt szeretett volna, hogy mit szólna ahhoz,ha a főnöke hónap elején azt mondaná, x ezer Ft -al kevesebb fizetést kapsz, mert ennyit engedtem a vevődnek?
Ódákat lehetne még erről írni,de ez már tényleg nem ebbe a topikba tartozik.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest