- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
sifarr
üzenetére
Matrix5 csomagom volt 21 hónapig havi fix 11900 forintot ki kellett perkálnom érte amiért havi 500 + 500 egységet kaptam, ebből az elsőbe közösen mérte az összes hazai szolgáltató irányába mért hívásokat és smseket és csak a második 500 volt Vodás irányba.
Mindig túlfizettem a keretet, olyan 12500-13000 forintokat fizettem.
Áprilisban válthattam és Go+ csomagom lett, 5990 forint a havidíja (+300 mert nekem a legjobb az ha személyesen fizetem be) és ezért minden Vodafone hívást és smst korlátlanul tehetek meg valamint 150 egység többi belföldi mobil vagy vezetékes hívást és/vagy smst kapok.
Túllépem? Nem! Többet telefonálok most? IGEN! És még a Viber és WhatsApp szöveges üzenetküldéseim is mennek tovább...
Ennek tükrében is a Go+ csomagot összevetni a Max csomaggal értelmetlen...
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest