Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #76055552 #68786 üzenetére
A 25. napon megkaptam a válaszlevet a vodafone-tól.
Szerintük az alábbiakból ered a problémám:"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a EVS codec csak VOLTE-VOLTE hívás között érvényesül, egyéb esetben AMR codec-kel fog felépülni.
Nyilvántartásunk szerint a Samsung Galaxy S8 és S9 megjelenésekor a Vodafone még nem volt része a Samsung Global-nak.
Ebből adódóan nagy valószínűséggel codec limitáció van telefonkészülékén.
Javasoljuk, hogy ha a készülékét hálózatfüggetlenül vásárolta, fáradjon be egy Samsung szervízbe, ahol segítséget kaphat az EVS codec, Firmware frissítéssel kapcsolatban"Szóval:
- a telefonokkal vodafone-vodafone irányban működik az EVS codec (akkor mi értelme codec limitációról írniuk...)
- telekom-digimobil irányba működik a 23.850-as AMR_WB codec, ez nem működik vodáról digimobilra
- vodafone-digimobil irányba a legmagasabb codec amit láttam a készüléken 12.650 AMR_WB
- egy másik készülékkel (S20 5G) hasonló a digimobil irányba a codec mint S8-cal, S9-cel.Az én eddigi tapasztalataim alapján a vodafone gyengébb hívásminőséget ad digimobilra, mint a telekom.
Kérés: akinek van S21, S22 készüléke, és van digimobilos ismerőse akivel biztosan VoLTEs hívást bonyolítana le mind a két oldalon, megtenné hogy egy-két teszthívással leellenőrzi nála mi a legmagasabb codec, amit a vodafone biztosít?
Köszönöm.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #76055552 #68836 üzenetére
A hatóságnál biztosan nem plusz pontot, csak hívás közben idegbajt. Azért a tíz perc messze van a 120 perctől. Aki próbálta már azért töltőre tenni a telefont, hogy közben ne merüljön le, mert órákat kell várni, az azért rendesen oda tud tenni az ügyfélnek. Persze nem vigasztal, hogy másnak sem sikerül, sokszor semennyi idő alatt sem. Én már meg sem próbálom.
bégé
-
-
titán
válasz #76055552 #68846 üzenetére
Értem, hogy ezt te így gondolod.
Van ott a következő bekezdés:
HATÓSÁGI VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK
Az elektronikus hírközlési szolgáltatás átfogó ellenőrzéséről szóló vizsgálati összefoglaló alapján a telefonos ügyfélszolgálatok élőhangos bejelentkezésének 5 percen belüli elmaradásával kapcsolatosan 2014-ben a hírközlési szolgáltatókkal összefüggésben 37 beadvány érkezett, ebből 4 esetben állapították meg a felügyelőségek a fogyasztóvédelmi szabályok megsértését.
Ha úgy lenne, ahogy ezt te gondolod, akkor a 37 esetből 37 esetben állapították volna meg a szabálysértést, ennek ellenére csak 4 esetben állapították meg, tehát egyéb más körülményt is vizsgálnak ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz #76055552 #69084 üzenetére
Azért az még jó sokáig nem fog a roaming szabályzásnak megfelelő mértékűvé (értsd hálózaton kívüli hazai percdíj) csökkenni. Ez az EU roaming szabályzás egyértelmű hibája, együtt kellett volna már a kezdetektől kezelni az EU roamingot az EU tagországok közötti nemzetközi hívásokkal, így nem lenne keveredés sokak fejében.
-
MadMancs
veterán
válasz #76055552 #69084 üzenetére
Igen igazad van, ilyen szempontból igen, de nem kötelezi belföldi díjszabásra, mint roaming esetén. "Csak" annyi hogy nem lehet többszáz Ft mint előtte.
Asdf_ : Ez is jogos. Én pl pont fordítva voltam redesként, ha már egyszer 0Ft volt EU nemzetközi akkor nem VOIP-oztam, hanem egyszerűen felhívtam rendes hívással. Már nem redes vagyok, de végülis nem hiányzik, ott van Viber
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz #76055552 #69241 üzenetére
Az előző hsz-emben lévő kép édesanyám feltöltőkártyás számáról készült.
Voltunk márkaboltban még hó elején adategyeztetni.
Hogy miért mentünk boltba? Mert amikor weben próbáltam az adategyeztetést, akkor azt írta, hogy elidegenítés szükséges és "jobb megoldásnak/biztonságosabbnak" találtuk a személyes adategyeztetést ezen ok miatt (wtf. elidegenítés...miközben csak a személyi igazolvány száma változott?)
Az ügyintézőtől rá is kérdeztünk: valami "sajtpapírt" nem kapunk, hogy itt jártunk adategyeztetésen?
A válasz: nem, ezzel így rendben vagyunk.Most ránéztem, mi a helyzet, ez fogad:
[kép]Van egy olyan érzésem, hogy bukni fogja a 17 éves hívószámát....
-
dchard
veterán
válasz #76055552 #69256 üzenetére
2G-t sosem tudtak az tuti, talán van újabb verzió ami tud 4G-t is de azt nem adták mezei ügyfeleknek emlékeim szerint. Amíg a femtó mögött megy a GW, addig ezek tudnak működni, nincs közük az országos 3G lekapcsoláshoz ilyen értelemben.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Caldera
aktív tag
válasz #76055552 #69332 üzenetére
Nem net nélküli, van benne 200 Mb adatkeret, ami akár elég is lehet 1 hónapba felhasználástól függően. Vagy van hozzá 300 Mb automatikus adat 443,-Ft-ért. Igen, lehet mondani, hogy akkor már annyi mint a fenti tarifa 1Gb-tal, csak kérdés, hogy ott a hívás mérése mp vagy perc alapú (emlékeim szerint utóbbi).
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
törölt tag
válasz #76055552 #69506 üzenetére
Azért “pörgős” rajta mert van szinte havonta nem EU roamingom, ami egy hibás számlázás estén néhány nap alatt milliós tétel lehet. Igen tudom, van roaming letiltás bizonyos értékhatár felett, de ha a számlázás nem jó, akkor utólag bárki írhat, mondhat bármit is. Itt az egyik fórumtárs, akit lassan behajtok fenyegetnek a soha át nem vett készülék miatt pl.
-
4Grider
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz #76055552 #69713 üzenetére
Ez elég gáz story.
Egyébként ez az elidegenítés nekem is feljött, mikor csináltam tavaly. És az a vicc, hogy a tulaj nevére is. A megoldás az lett, hogy beregisztráltam őt is my voda fiókba (mivel senki sem emlékezett a 4 jegyű azonosítóra), és így telefonon nem tudtam ezt megoldani. Így viszont a my voda fiók adatait másolva, tökéletesen elfogadta az adategyeztetést. amikor a dokumentumokról másoltam vmiért nem. De lehet ez egy vessző, egy pont, egy szünet bármi apróság, amire nem is gondolunk.
Ezt tudom azoknak javasolni akiknek ilyesmi gondjuk volt. Későbbi adategyeztetésnél meg sms nem jött Web-es regisztrációnál, mobilról indítva meg jött - bár lehet addigra javult a helyzet nem tudom
-
törölt tag
válasz #76055552 #69721 üzenetére
A Tuti+ net az lényegében a tuti+ annyi a különbség, hogy nem kell manuálisan netet venni, hanem automatizált. Ez a 3 lényegében egy, csak altváltozatok. Elsőnek a tutit találták ki, majd megfejelték a plusszal.
A Netnél, mint írtam lényegi változás nincs, max kényelmi.A tuti100 megint lényegi változást hozott, de inkább negatív irányba, legalábbis, ha a korábbihoz viszonyítjuk.
Ettől még lehet olyan kör, akinek az jobban megfelel/t volna korábban is. -
mexel
veterán
válasz #76055552 #69908 üzenetére
Ez szolgáltató és nem telefonfüggő? Azt hittem ha a telefon tudja akkor müxik. Affenébe. Oké, megkérdezem, és köszönöm az infót!
Gondolom ez a szolgáltatón múlik hogy mit és hogyan állítanak be. Ha ezt tudom lehet nem is váltok szolgáltatót, de ilyenre nem is gondoltam...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest