- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gabor9991 #80396 üzenetére
Én bármikor -bár tény kevésszer- csörgettem valakit a vodás számommal az elmúlt évben, minden egyes alkalommal jött vissza egy SMS, hogy mennyi az egyenlegem, és meddig él. Emellett, mivel tudom, hogy ezen múlik a számom, és a számfüggő elérhetőségeim egy része, így azért már kb egy hónappal előtte zúg a fejem, hogy "el ne felejtsem", még más szolgáltatónál lévő számaim esetében is, annak ellenére, hogy pl a jelszókezelőmben is a bejegyzett online szolgáltatói belépési adatok lejárata ehhez van csatolva, így a jelszókezelőm is szól előtte 1-2 héttel.
Csinálhatok viszont bármit, ha pl "na holnap akkor megcsinálom" állapotomban a lejárat hetén elütnek, és kómában vagyok 6 hónapot, amíg minden lejár. Nem ez lesz a prioritásom ébredéskor....
Ettől független az ebbe belecsúszottaknak sok sikert kívánok, és ha lehet, jelezzetek vissza, hogy mi az állapot 1-2 hónap múlva, mikor már a "talán megoldható így úgy" is biztos igen vagy nem!
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távcső topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged