Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aseknuss
csendes tag
UMPC ébresztő!

Kijött és kiforrot valamelyest most a win 8
Előszedtem a polcról a Vye S41emet és ráküttyöltem. A win7-ttel szegény szerencsétlenkedett ezért is került a polcra,de hogy felkerült rá a win 8.1 ,elképesztő élményben van részem.
A franc se vesz hyperszuper drága win 8as notit ha fel lehet dobni egy polcon fekvőre is.
Szerintem most lehet újra éleszteni ezt a bulit!
Jó szórakozást ígér.
Valaki próbálta hozzám hasonlóan életre kelteni a letűnt korszak letűnt kütyüjét? Tapasztalatok? -
jedda
csendes tag
...és a Sony kedvelőknek,egy kis mazsolázni való....UX
-
jedda
csendes tag
-
hedntasia3
csendes tag
Tényleg jó kis topic itt az ideje, hogy felrázzuk.
-
-
hito
nagyúr
OQO-val még nem volt dolgom. Hajszálnyira voltam a vásárlástól, de amikor tudomást szereztem arról, hogy nem érintőkijelzős (
), letettem a vásárlásról.Samsungból csak és kizárólag az ultra-t szabad venni, ami már rendelkezik QWERTY-vel. Sima Q1-em volt és kínszenvedés volt, mint az R2H. A legrosszabb tapasztalataim az R2H-val kapcsolatban voltak, azzal vallatni lehetne annyira szar
Lassú, nehéz, körülményes, buta, tojást lehet rajta sütni, stb...Q1 ultrát venném a helyedben a 3 közül, magasan a legjobb.
Most megint van egy fekete Aigo P8860-am eladó ha érdekel. Még majdnem egy év garis, az is nagyon jó masina. Az egyik legjobb UMPC. -
parkasz
senior tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a OQO umpc-kel kapcsolatban?
-
parkasz
senior tag
Hopsz, észre sem vettem, hogy indult egy ilyen topik!
Nos nem meglepő, hogy ki is indította.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ismét felleángolt benne, az érzés, kell egy ilyen kütyü.
Eddig nem sokhoz volt szerencsém (2db), de mély nyomokat hagytak bennem.
1. ToshibA LIBRETTO CT110 - hozzá csak pozitív emlék fűz
2. Asus r2h - ide meg inkább negatív
Milyen típust ajánlanátok? Kinek mi jött be? -
hito
nagyúr
Régóta szomjazok egy ilyen topicra, de sajnos hiába, úgyhogy gondoltam nyitok egyet a legrosszabbkor: az androidos tabletek korszakában.
Megkérek minden kedves látogatót, hogy: itt ne legyen téma az androidos táblagépek, annak már megszámlálhatatlanul sok topicja van, tehát maradjunk szigorúan az Ultra Mobile Personal Computer eszközöknél.
A legnagyobb eltérés talán a két termékcsoport között, hogy míg az androidos táblagépek leginkább ARM processzorokra épülnek (ezekre nem lehet hagyományos asztali operációs rendszert telepíteni), az UMPC-kben x86-os processzorok kerülnek alkalmazásra, ergó egy teljes értékű számítógép kerül a felhasználó ZSEBébe, amire kedve szerint telepíthet akármilyen asztali PC környezetbe szánt operációs rendszert.
Képernyőméretük az extém 4.3"-tól a 7"-ig terjed, 7" felett én már inkább Tablet PC-nek nevezném. Felszereltésüket tekintve még a fapados gépekbe is jutott WLAN és Bluetooth chip, azonban vannak típusok amikből nem spórolták ki az anyagot és megtalálható benne a GPS-től kezdve az újjlenyomatolvasón át a kártyaolvasó és a VGA monirotkimenetig minden, amitől egy valamire való geeknek beindul a nyálelválasztása, hogy mást ne említsek.
Kezdetnek engedjétek meg, hogy belinkeljem az én személyes kedvenc UMPC-met. Remélem a miniatürizálás ezzel még nem ért véget és hamarosan üdvözölhetünk egy még kompaktabb gépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- MacBook Pro 16", 6 Mag 2,6 GHz i7, 32GB Ram, 500GB, Radeon Pro 5300M 4GB, 2020-as gyártás.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Autós kamera eladó
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A franc se vesz hyperszuper drága win 8as notit ha fel lehet dobni egy polcon fekvőre is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most megint van egy fekete Aigo P8860-am eladó ha érdekel. Még majdnem egy év garis, az is nagyon jó masina. Az egyik legjobb UMPC.