- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Köszi a választ.
Keresgéltem még a fórumon, most a Rauris környéket nézem, úgy látom itt is rengeteg minden van. Egy kérdésem lenne, van ez a Nationalpark Sommercard a környékre: [link]
Van itt az a rész, hogy Inclusive partners: "Every day you can use or visit one free attraction out of 60 – including sights, museums and natural spectacles, leisure and sports facilities as well as mountain railways. All mobility offers can be used in addition to the daily services of the inclusive partners."Ez jól értem, hogy ha a régióban megszállok mondjuk 4 napra, akkor kapok egy ilyen kártyát és ezzel minden nap 1 kiválasztott helyre mehet el teljesen ingyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Nintendo Switch 2
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest