Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Hali!
Meglévő előfizetéshez szeretnék kapcsolni [Netplusz S mobilnetet] - de jelenleg nincs netem. Így csak a drágább táblázat árai jöhetnek szóba. Van ennél kisebb csomag, amit minimális időre megrendelhetek, hogy aztán emez olcsóbb legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv
Tudtok rendszerhibáról, ami miatt felhívnak és sms-ben kell kódot küldeni?
-
Panthera
őstag
válasz Black_Raven #80163 üzenetére
Az üzenetközpont számára kellene elküldeni egy tőlük kapott kódot, ha jól értettem. De sajnos a hívás megszakadt. Nekem is az emelt díjas sms jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz Black_Raven #80166 üzenetére
Az érdekelne, mivel lehet beállítani, hogy felismerje az országot? Egyszer már jártam így, hogy hívtak (ha jól emlékszem) Szomáliából. -
Panthera
őstag
Üdv!
Mobil M csomagnál az alapdíjban van-e leforgalmazhatóság más hálózat irányába? Én úgy értelmezem, hogy nem (mivel a "leforgalmazhatóságot" hálózaton belül írja).
Az eddigi Netplusz meddig élhet még?
Köszönöm!
-
Panthera
őstag
válasz 313313 #83471 üzenetére
Köszi!
Aki jobban ismeri a Telekom üzletszabályzatát, talán tud erre is válaszolni.
A családban van több előfizetés egy régi egyedi csomagra, egymást ingyen hívjuk. Ha az enyémet átviszem Mobil M-be például (nyilván ingyen fogom hívni őket), de nekik is megmaradhat ez bizonyos feltételek esetén? A csomagban benne van külön díjként a korlátlan hívás.[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv!
Mitől függ az, hogy telefonálás közben a mobilnetem működik-e? Egy SIM kártya van a telefonban, de állítólag másnak (nem tudom Telekomos-e) megy. Én eddig természetesnek vettem, hogy egyszerre a 2 nem működik.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Ez az ünnepi korlátlan beszélgetés más mobil hálózatba is él? Eddig hiába aktiváltam, azt felszámolta. A kedvezmény idejét is elég "rugalmasan" kezelik.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Net csomagot módosítanék meglévő flottás díjcsomagom esetén. A tájékoztató szerint ezt lehet a Telekom weboldalán is.
Belépés után flottás előfizetésednél válaszd a net módosítás linket vagy a Beállításokon belül válaszd a Testreszabást, és azon belül az Internetet, ahol elérhető a Flotta Net módosítás. Én csak eseti adatbővítőket látok. Először a 1414et próbáltam, de egy automatával történt "beszélgetést" követően (mióta van ilyen?) nem volt türelmem kivárni, hogy egy élő emberrel beszéljek végre. -
Panthera
őstag
Üdv!
SIM-es elektromos kapuhoz milyen kártyát érdemes intézni, mi a legolcsóbb? Előfizetéses vagy feltöltős? Maga a nyitás elvileg nem fog költséget generálni egyik oldalon sem (mivel foglaltat fog jelezni), csak fenntartani kellene a szolgáltatást.
Korábban mintha hallottam volna direkt ilyen konstrukciókról (a szolgáltatót passzolom.)
Lehet másik szolgáltató is, azért ide írtam, mert telekomos vagyok.
Köszönöm. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Van egy (technikai célra használt) domino kártyám, ami lejárna. Ha feltöltöm, akkor a meghosszabbításal az adat egyeztetést is kipipáltam? 1 éves kártya, erre gondolok, hogy a lejárat miatt kellene.
Ha a telekom alkalmazásban töltöm fel, akkor ugye jól értem, hogy a bónusz percek + net tetszőleges számra aktiválható a +BONUSZ kóddal?Még egy... ha felveszem a kártyát az alkalmazásba akkor annak is láthatom az egyenlegét és az érvényességét? Eddig csak előfizetéseim voltak/vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz kovacsmi_74 #132337 üzenetére
A kódot azért kérdeztem, mert ha a bónusz a feltöltött kártyára érkezik, azt nem tudom kihasználni. Vagy végülis lehet, csak akkor nem fog kinyílni a kapu.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv.
Dominós adategyeztetést el lehet úgy végezni online, hogy ne küldjön sms-t a SIM-re (telekom app) ? Nem mobil készülékben van, nem szeretnék mindig ezzel szenvedni.
-
Panthera
őstag
-
Panthera
őstag
Ezt az egyeztetés mindenkinek év végén kell csinálni?
-
Panthera
őstag
válasz yogibear #137637 üzenetére
Ok, értem, ez csak az én esetemben igaz. Hogy ha kezdettől fogva mindig a lejárat előtt pár nappal "hosszabbítottam" 1 évvel, akkor lehet az egyenleg lejáratát figyelembe venni. Mivel olyan technikai számról van szó, aminek megmarad az egyenlege (nem forgalmaz semmit), így hamarabb nem fogom felölteni, csak az érvényesség hosszabbítása a cél.[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv!
Nem akartam az ÜFSZ-t felhívni, hátha tudtok válaszolni.
Van több flottás előfizetésem, különböző megújuló net csomaggal, a net árán 30% flotta kedvezmény is van. A jelenlegiek már nem választhatóak, honnan lehet azt tudni, hogy a mostani választhatóak teljes áron látszanak-e (erre gondolok), illetve azok árából még lejönne a kedvezmény?
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha hülye a kérdés, de erről nem találtam semmit. MultiSIM-et mennyire régi telefonban lehet használni, fontos hogy az is tudja ugyanazt a hálózatot mint a fő készülék? Mindenhol csak az okos eszközöket említik. Ami most van az 4G-s, de időnként szívesen használnék helyette csak hívásra egy kis nyomógombost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest