Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Megjelent egy hülye dátum(szöveg) az appban: december 11.
Ha bepipalod láthatodNem hiszek neki.
Dec31 ha más nem, onnantól még 10 napra. Én arra számítanék. Mar nem emlékszem, de nem egydecember 11volt ott. Annak semmi értelme.
Szerk.: januáros dátum rémlett [link]oh ez vállalkozás, na a lakossagi is ilyesmi
Lakossági [link] -
-
4Grider
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz
chungee
üzenetére
Szerintem nem éri meg a sorbanállást és a személyes ügyintézést egy számhordozás, hacsak nem vagy vállalkozó és ezáltal fontos a szám.
Ahogy a többiek is mondták, először a Telenornál kell módosítani az adataidat az új személyi alapján, aztán mehetsz át a Tébe bejelenteni a hordozást.
Elmondom az én történetemet. Éppen az ünnepek alatt akartam áthordozni a számomat a vodától, mivel egyrészt lejárt az egyik régebbi munkahely által biztosított kedvezményes díjcsomag, másrészt a tés kültéri/beltéri térerő és hálózat is jobb a városban (direkt teszteltem 2-3 hétig egy dominós simmel).
Szóval bementem a vodához és leegyeztettem az adatokat, illetve otthonról előre befizettem a számlát. Aztán bementem a téhez és elindítottam a számhordozást. Éppenséggel az nem tűnt fel a papíron, hogy az irányítószám nem ugyanaz mint ami a lakcímkártyán szerepel (mindkettő helyes és 30 éve használom ezeket). Természetesen emiatt elbukott a hordozás és jöttek a karácsonyi ünnepnapok. A vodás csomag pedig időközben átváltódott egy publikus csomagra, amelyhez nem rendeltem mobilnetet, mivel a téhez képest nevetségesen drága volt. Ezért ekkortól már a dominó kártyát használtam élesben, amelyre fillérekért aktiváltam egy 1 gigás netet.
A karácsony után megint bementem a téhez. Kiderült hogy nem tudják kitörölni a sikertelen hordozást, csak valami sales csoport segítségével, akik legközelebb január 3-án dolgoznak. Addig még 1 hét lett volna hátra, emellett 20-30 percet álltam sorban mint a birka, ezért jött a b-terv: mondtam a fickónak hogy akkor váltsuk át a dominót egy Move XS + NetPlusz XL kombóra. Megtette, közben kivágtak egy fél erdőt mivel annyi papírt kaptam. Mikor készen voltunk, átmentem a szemközti vodába és lemondtam a ..csába az előfizetést, amely 7 nap múlva meg is szűnt.
Még aznap kiírtam a faszbukon az új számomat, emellett pár fontos embernek privátban is jeleztem. Ez volt szombaton, majd hétfőn telefonon keresztül módosíttattam a számomat ahol kellett (pl. bank stb.). Aztán jött a szilveszter és az utána következő rövid pihenőnapok alatt az önéletrajzomban és az állásportálokon is módosítottam a telefonszámomat.
Több tanulság is van:
- A lehető legrosszabb akkor intézni egy számhordozást, amikor alig van hivatalos munkanap az ünnepek miatt.
- Egy irányítószám nagy hatalommal bír.
- Egy új szám megadása gyerekjáték, feltéve ha közönséges ember vagyok. -
ForRedGlory
félisten
válasz
chungee
üzenetére
Elég a Telekomhoz bemenni, de ha jót akarsz magadnak, előtte minden egyes személyes adatot egyeztess le a Telenorral (az utolsó betűig, de tényleg addig), mert ha csak egy bolhafing nem egyezik, akkor mehetsz utána járni, hogy ki és mit rontott el. Az viszont általában szép 1-2 hetes rohangálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

dptrsk