Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sultan
tag
Olyanom van, és meg is tudom nézni. De a T-Mobile oldalán ezt írja
''Hívásforgalmi tájékoztató a WAP-on
Válassza WAP használatra alkalmas készülékével a t-zones WAP portálunkon (wap.t-zones.hu), az ''Ügyfélszolgálat/ Súgó'' pontban rögtön - vagy akár az ''Ügyfélszolgálat'' almenüjeként - a ''Számlainfó'' linket, amelyen belül a lehetőségek:
Hívószám egyenlege
Aktuális egyenleg
Teljes egyenleg
Hálózaton belüli hívások
Más mobil hívások
Vezetékes hívások
Nemzetközi hívások
Roaming hívások
GPRS adathívások
CSD adathívások
SMS
MMS
Lezárt egyenleg
Relax egyenleg
Lebeszélt belföldi Relax percek
Lebeszélt nemzetközi Relax percek
M-com egyenleg
Utolsó lezárt
Utolsó tranzakció limit terhére
Folyószámla egyenlege
Aktuális egyenleg
Teljes egyenleg
Hálózaton belüli hívások
Más mobil hívások
Vezetékes hívások
Nemzetközi hívások
Roaming hívások
GPRS adathívások
CSD adathívások
SMS
MMS
Lezárt egyenleg
Az ''Aktuális egyenleg'' menüben kapott információ az adott hónapban, illetve azt megelőzően keletkezett, de a korábbi havi számlákban ki nem számlázott telefonhasználat (hívások, adatforgalom, SMS, MMS) összegét tartalmazza. Az összeg csak a lekérdezést megelőző órákig beérkezett és feldolgozott adatokat foglalja magába az általános forgalmi adó, a rendszeres havidíjak (pl. díjcsomag, többletszolgáltatások díja), az esetleges törlesztések, illetve jóváírások nélkül.
Az ''Lezárt egyenleg'' pontban megtekinthető összeg minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, valamint az esetleges jóváírásokat és levonásokat, így megegyezik a számlán szereplő összeggel vagy összegekkel.
A ''Relax egyenleg'' menüpontban feltüntetett percmennyiség a Relax csomagok perceinek aktuális havi felhasználásáról nyújt információt, egyéb díjcsomagokban tájékoztató jellegű.
Az ''M-com egyenleg'' menüpontban az előre tölthető Mobil vásárlási, úgynevezett m-com egyenlegének alakulásáról és az utolsó - havi számla terhére indított - Mobil vásárlási tranzakcióiról tájékozódhat.
A folyószámla egyenlegek megismeréséhez a folyószámla szintű jelszóra van szüksége.''Apple fan! :-)
-
1430
senior tag
Szerintem a 2006. január 1-ei ÁFA csökkentés óta van (konkrétan nem emlékszem), hogy csak 3200 Ft a Relax 100 havidíja, így egy perc 32 Ft (utána 37). Ezt csak azért jegyzem meg, mert minden második ügyfél a 3300 Ft-os havidíjról beszél, ami már másfél éve nem igaz.
Ha a Perc Plusz csomagot is használod, akkor ez a kombináció (Relax100+Perc Plusz) 133 és 210 perc közötti perctartományban optimális. Nézd meg a számládban, mennyi percet számlázott ki neked a rendszer. Ha ennél több (210-nél), akkor válts a Relax 250-be (6250 Ft havidíj), és amennyiben 291 percnél kevesebbet beszélsz, mond le a Perc Plusz-t. Ez csak egy magán számításom...
Ha a rendszer a Kaméleont ajánlotta, azon is érdemes elgondolkodni. 2000 Ft az alap havidíj, aminek a fele lebeszélhető és leüzenetezhető. Ekkor viszont 40 Ft a perc és üzenet (SMS/MMS) díjad. A különböző opciókkal felezheted a percdíjaidat, akár többször is. Egy opció 500Ft, ami nem lebeszélhető. Ha például ezek a 45 perces beszélgetéseid ráérnek 16 óra után vagy hétvégén, válaszd a ''Csúcsidőn kívüli'' opciót, így már csak 20 Ft-ért telefonálsz bármely belföldi előfizetői irányba. A csúcsidő ilyenkor napközben 8-16 óra között van. (Kvízkérdés: Ki tud olyan csomagot bármely szolgáltatónál, ahol 2500 Ft havidíj ellenében csúcsidőn kívül minden irányba 20 Ft-ért telefonálsz? Méghogy a T-Mobile drága... ) Ha ezek a hosszú hívásaid T-Mobile-os számokra mennek vagy csak sok T-Mobile-os számot hívsz (akár csúcsidőben), válaszd a ''Hálózaton belüli'' opciót. Így ha hálózaton belüli számot hívsz, 20 Ft-nál többet nem fizetsz, de ha kombináljuk a csúcsidőn kívüli opcióval, már csak 10 Ft a percdíj (nyilván csúcsidőn kívül). Ha inkább vezetékes számokat hívsz sokat, válaszd a ''vezetékes'' opciót. Ha pedig nem Budapest vagy valamely megyeszékhely területén laksz, ajánlom a ''Zöld Zóna'' opciót, így minden számot féláron hívhatsz kedvezményes területről (ha nem olyan területen vagy, arról egy automata bemondás tájékoztat, így dönthetsz úgy, hogy későbbre halasztod a hívást). Amennyiben pedig sok SMS-t és/vagy MMS-t küldesz, 200 Ft-ért kérheted az ''SMS/MMS'' opciót, így féláron, azaz 20 Ft-ért küldesz üzeneteket. 20 Ft-ért MMS bármely belföldi előfizetői irányba, bármikor!!! Egy MMS 1000 karakter is lehet, sőt képet, zenét csatolhatsz hozzá! Ha kissé bonyolultan hangzik amit írtam, nézd meg a Kaméleon díjcsomag kalkulátort! [link] Aranykártyás kedvezmények közül pedig javaslom a Te+Én Plusz csomagot, ahol 250 Ft-ért megadhatsz 2 belföldi előfizetői számot (akár más mobil vagy vezetékes számot is), amiket minden időszakban 30%-kal olcsóbban hívsz!
Ami a Pannonos példád illeti. Tudtommal nem 1, hanem 5 perc után díjmentes a beszélgetés (60 percig), és van még egy 590 Ft-os havidíj ezért a szolgáltatásért. A T-Mobile-nál hasonló a T-Percek szolgáltatás, ami évek óta elérhető. Ha előfizetéses vagy 2500 Ft-ért 2500 percet kapsz, amit munkanapokon 22-07 között valamint hétvégi és ünnepnapokon egész nap leforgalmazhatsz, de csak T-Mobile előfizető és Domino valamint T-Com belföldi vezetékes előfizetői irányba. Ha lebontod a szolgáltatást, napi 83 Ft-ért 83 perc (30 napos hónapban)! A szolgáltatás részarányosan számlázódik.
Remélem tudtam segíteni, ha valami még kérdéses, írj!
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Nos _seth_, ha nem sajnálod a pontjaidat erre a célra, akkor 3, 6 vagy akár 12 hónapra előre kifizetheted a hívószám kijelzést. Ha jól tudom, a többi szolgáltató nem ad olyan pontokat, amit akár szolgáltatásra is beválthatsz, tehát ha úgy nézzük, megteremtjük a lehetőséget, hogy ingyenes legyen Neked is a Hívószámkijelzés szolgáltatás! Persze az is érthető, ha inkább készülékvásárlásra költöd a pontokat!
Próbáld ki akkor a Relax 250-et, havonta egyszer válhatsz díjcsomagot, ha nem jön be, próbáld ki a Kaméleont.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
1430
senior tag
Akkor összefoglalom én...
2800 Ft-ért kapható az elérési helyeken, amiből 1800 Ft lebeszélhető. A SIM-et be kell tenni egy készülékbe, és fel kell hívni a 30/6336366-os számot. Személyire (ergo 14 éven felüli személynek kell lenni) és a PIN/PUK kódos papírra lesz szükség. Adategyeztetés után aktiválják a kártyát, lebeszélhető az összeg, és a Domino Nap díjcsomagba kerül alapból, de ez akár azonnal módosítható. Ezt követően 10 napon belül megy egy ajánlott levél, benne egy kóddal, azt vissza kell küldeni a telefon segítségével arról a SIM-ről. Ezt követően (és persze addig is)minden megy tovább normál módon. Ha a kód nem jön vissza a központba 10 napon belül, a kártyára tiltások kerülnek, amit személyesen lehet feloldatni... Tömören...
Lehet azért nincs kiírva a teljes ár, mert egyes helyeken (például utcai kis GSM boltokban) 4500-5000 Ft az ára... De ilyen helyeken inkább ne is vegyetek Quick kártyákat... Ami a többit illeti, mikor megveszed úgy is le lesz írva a csomagolásra, tehát ott majd össze lesz foglalva. Nem tudom, ez mennyire kerek vagy szögletes magyarázat (tiszteletem Viktor ), de amikor kell, meg fogod kapni a szükséges infót a következő lépéshez!
Apropó a My T-Mobileban díjmentes, mikor a kezdőoldalon látod az egyenleged! Még Domino számoknál is látható!
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Joe bácsi
őstag
Persze! Én most intézem épp a papírokat. Priviben bővebben megbeszélhetjük. Talán megtalálom az oldalt, ahol le van minden írva. Vagy küldhetek mailt is.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-
megyeri
tag
Domino kártyás vagy? Ha igen, és nincs még legalább arany kiemeltséged, akkor 100 Ft/30 nap a díja, miután ezt megrendelted, beállíthatod a számot.
Dominos vagy és van arany kiemeltséged? Ha igen, és voltál valamikor külföldön, lehet nem kapcsoltad ki a roaming szolgáltatást (*105#). Próbáld meg kikapcsolni, mert aktív roaming mellett nem lehet hívásátirányításod.
Előfizető vagy? Ha igen, akkor van hívásértesítő tiltásod...
Más ok most nem jut eszembe, de egyébként meg hívd a 1430-at, mert anno nekem is hasonló gondjaim voltak (az akkor még domino számomnál), de a srác nagyon jól összefoglalta a hibalehetőségeket (nekem akkor a roaming volt aktív, az okozta a problémát). Szóval kérdezd őket, mert szerintem ez nekik a kisujjukban van...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Padló K.O
tag
A telódon a hívásátirányítás menüpontban a nem válaszolt, vagy nem elérhető esetében próbálod beállítani? És tuti ezt írod be??? 9876543??? Nem kell elé 30....csak simán ezt írd be 9876543...és aktiválás...ha ezek utána sem megy akkor tényleg tiltás van a kártyán, vagy központi hiba...azt az ügyfélszolg. meg tudják oldani , hívtad már őket?
-
megyeri
tag
Nem, nem ez a magyarázat. Nekem is van családbarát, mégis át tudom irányítani a hívst a hívásértesítőre, mert a családbarát mellett vezetékes számra (1), hangpostára (2) és hívásértesítőre (3) engedélyezett az átirányítás...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
1430
senior tag
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest