- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kínából biztos, mert a kormányfőjük most itt van és itt bénult le a lezárások és a biztosítások miatt a város (Budapest) jelentős része, megbénítva ezzel a futárok...stb. munkáját.
A rendszerben látni amúgy, hogy adott készülék melyik üzletben van raktáron, és ha a kis jelölőt kipipálod, hogy azonnali átvétel adott üzletben, akkor a rendszer lefoglalja az ottani készletből a készüléket és átvehető, nem kell arra várni, hogy futár kiszállítsa oda.
A BF is közrejátszhat, biztos sokkal több volt a rendelés az átlagnál, amit intézniük kell és még csúszásban lehetnek.
Ja, és a Domino csomagos telefon valamiért lassabban fut át néha a rendszeren, igaz, már az év elején volt, de az azonos napon (néhány perc eltéréssel) rendelt (havi díjas) előfizetéses Mate 9 megérkezett nekem a következő munkanapon, a Domino csomagos Honor 8 pedig csak a következőn, pedig mind a kettő volt raktáron.
Közel 2 hete (havi díjas) előfizetéssel rendeltem Mate 10 Pro-t, a következő munkanapon kihozta a futár azt is, szóval ha nincs bonyolítás és egyéb akadály, akkor gyorsak.
Az elmúlt hétvégén akartam rendelni kuponnal (amit a Mate 10 Pro-hoz, illetve az ahhoz tartozó előfizetés hűséges meghosszabbításáért kaptam) tartozékot, de valahogy sejtettem, hogy sok lezárás miatt hétfőtől szerdáig halál lesz a kiszállítás és még utána is kell majd néhány nap, amíg a futárok beérik magukat, így magamat is megkímélve az idegeskedéstől, csak később fogom leadni a rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged