Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zeki

nagyúr

válasz Maist #93511 üzenetére

Normális. Majd 1 hét múlva kérdezz rá újra. Kínából meg manapság örömkönnyeket eregetsz, ha 1 hónap alatt a kezedbe kerül a rendelésed.

• kali

legenda

válasz Maist #93511 üzenetére

Kínából biztos, mert a kormányfőjük most itt van és itt bénult le a lezárások és a biztosítások miatt a város (Budapest) jelentős része, megbénítva ezzel a futárok...stb. munkáját.
    A rendszerben látni amúgy, hogy adott készülék melyik üzletben van raktáron, és ha a kis jelölőt kipipálod, hogy azonnali átvétel adott üzletben, akkor a rendszer lefoglalja az ottani készletből a készüléket és átvehető, nem kell arra várni, hogy futár kiszállítsa oda.
    A BF is közrejátszhat, biztos sokkal több volt a rendelés az átlagnál, amit intézniük kell és még csúszásban lehetnek.
    Ja, és a Domino csomagos telefon valamiért lassabban fut át néha a rendszeren, igaz, már az év elején volt, de az azonos napon (néhány perc eltéréssel) rendelt (havi díjas) előfizetéses Mate 9 megérkezett nekem a következő munkanapon, a Domino csomagos Honor 8 pedig csak a következőn, pedig mind a kettő volt raktáron.
    Közel 2 hete (havi díjas) előfizetéssel rendeltem Mate 10 Pro-t, a következő munkanapon kihozta a futár azt is, szóval ha nincs bonyolítás és egyéb akadály, akkor gyorsak.
    Az elmúlt hétvégén akartam rendelni kuponnal (amit a Mate 10 Pro-hoz, illetve az ahhoz tartozó előfizetés hűséges meghosszabbításáért kaptam) tartozékot, de valahogy sejtettem, hogy sok lezárás miatt hétfőtől szerdáig halál lesz a kiszállítás és még utána is kell majd néhány nap, amíg a futárok beérik magukat, így magamat is megkímélve az idegeskedéstől, csak később fogom leadni a rendelést.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés