- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
A tel. számot meg a kódot tudom,csak még a T oldalán nem vásároltam,és csak azért kérdeztem meg,hogy biztos legyek a dolgomban.Meglévő előfizu mellé veszek,tehát végül is hosszabítás,csak még nem aktív a lehetőség,elvileg jövő hónapba érem el a kívánt pontot,és vehetek telót.Mondjuk érdekes,hogy úgy lett kötve az előfizu,hogy nem volt hozzá teló véve,és később nem lehetett venni.Sőt ugye kötik az aranyszint eléréséhez.Mindegy elvileg jövő hónapba vehetek.Köszönöm a segítséget.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Nem tudom én a domino-s kártyámat akarom előfizetésesre váltani és úgy venni készüléket,de nem jöttem még rá hogyan is kellene.Ha belépek,akkor az adott készüléknél már csak a listaárat látom,semmilyen akciós konstrukciót.Ha a személyes menüben rámegyek,hogy átváltás havidíjas előfizura,megcsináltam 1-2 lépést,de sehol nem láttam,hogy lehetne készüléket csatolni hozzá,így nem mertem tovább menni,nehogy elcseszerintsem.Bár még van időm mire meglesz a kezdőrészlet,de gondoltam kipróbálom.Sajnos nem ment,de remélem esetleg itt kapok egy kis helpet,ha nem majd telefonos üfsz-on próbálkozom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- GC24 - Bemutatkozott a Dying Light: The Beast
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged