- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
polonic #48143 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy ha az egyiken megy a net (márpedig az folyton aktív, legfeljebb nincs nagy forgalmazás), akkor a másik ne lenne elérhető. Nem teszteltem, de szerintem nem gond.
Nekem is a magán meg a céges van egy készülékben, ugyanúgy különböző szolgáltatóktól, szerintem nem fizetek az átirányításért, a foglalt jelzés ingyen van.
Magát a beállítást a készülék tudja szoftverből Smart Dual SIM néven.De nem akarok senki rábeszélni, lehet hogy ez készülékfüggő vagy oprendszerfüggő. Nekem jó ahogy van.
-
club1
veterán
válasz
polonic #48143 üzenetére
Minden normális dual standby telefonon már megoldott a netes kártyán történő netezés közbeni hívásfogadás a másik kártyán. Ez általában a sim kártya kezelőben kapcsolható be, és cserébe a net nem lesz olyan gyors (de azért bőven élvezhető, akadásmentesen nézhetők ilyenkor pl. online video streamek is), mivel ilyenkor az egy rf egység a két kártya között ugrál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest