- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
domerator #14169 üzenetére
nincs extra penz adotoronyra... inkabb fizess te az akaratlan roamingert.
Nem biztos, hogy a Tre a felelős. (Bár az adótornyot lehet, hogy nem ártana fejleszteni. Ezt nem tudom.)
Ugyanis a mobilcégek koncessziója 1-1 ország területére vonatkozik. Elméletileg csak az országhatárig sugározhatnának. Technikailag azonban kivitelezhetetlen, hogy nem sugározzanak át a szomszédos ország területére.
Viszont ennek a lehető legkisebbnek kellene lenni. 60 kilométerre átsugározni enyhén szólva nem ildomos. Viszont olcsóbb egy nagy teljesítményű adóval egy nagy kört besugározni, mint esetleg több toronnyal, irányított sugárzással követni az országhatárt és minimálisan átsugározni a szomszédba.Szóval szerintem a szerb szolgáltató nem jár helyesen, szabályosan.
60 km mélységnél szerintem a Trének nem abból kellena kiindulnia a hálózattervezésnél, hogy egy külföldi szolgáltató tornyával kelljen konkurálnia. Mégis ez a helyzet. Ez ellen viszont nem annyira a Tré tehetne, mint inkább az állami hatóságok. Persze a Tré jelzése alapján.
A roamingon egyébként nemcsak a Tré keres, hanem a külföldi szolgáltató is. Ezt azért nem felejtsük el.Ja! Nem a Tré kenyerét eszem!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest