Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz brownus #652 üzenetére

Én erről nem hallottam, de biztos nem éri meg. Feltételezem az tényleg éjszakára szól, mikorra a normális koncertek zöme lement, akkor meg már minek bemenni.
    Mert gondolom, hogy amíg a főbandák mennek, arra az időtartamra nincs olcsóbb jegy. Éjszaka meg csak a diszkósátrakban szokott program lenni, a nagyszínpadon is befejezik a műsort 11 körül, a metálsátor megszűnt, összevonják valami mással (érdekes lesz két indie koncert között a Brutal Truth, ha tényleg így gondolják ;]), és úgy általában éjszaka nincs már normális program.

adalbert1: ez a gond a Szigettel a tematikus fesztiválok ellenében. Nézd meg a Hegyalját, 15 a bérlet, és azért Machine Head, Death Angel, Testament, Kataklysm, Keep Of Kalessin, Finntroll, Ignite... egyenként alaphangon is 4-5ezer forintos koncertek, a Machine Head meg még többe kerülne.
    A Szigeten meg ugyebár egy nap fellép sokféle banda, a pénz úgy oszlik el, 1-1 stílusra jut 1-2 említésre méltó banda, én elég széles érdeklődésű vagyok, de még nekem sem éri meg a Szigetre bérletet venni, és idén eddig egyáltalán nem úgy néz ki, hogy egyetlen napijegy is szóba jöhetne.

Új hozzászólás Aktív témák