Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Helyzetjelentés az 1. napról:
Reggel 9 felé ébredtem a sátroban, ahol egyelőre szerencsére csak ketten voltunk haverommal, mert 3. társunkat vippel ugyebár nem engedték be 0. napra (a szabályozás miértjét még mindig nem tudom...). Reggeli szokásos összekászálódás, majd irány haza. Félúton találkoztam ezekkel a Nestlé Fitness csajszikkal, akik épp egy kisbuszból rámolták ki tonnaszámra ezeket a szeleteket. Gyorsan odamentem megkrédezni hogy ez most hogy is van meg matricát hol kaphatok, stb, mire kiderült, hogy tegnap szétosztották mind, csak 2 maradt, és egy sátorra pont annyi kell hoyg kapjak 2 szeletet. Idő közben megérkezett egy fiatal párocska, hogy ők is informálódjanak, mert hasonlóképpen lemaradtak róla, mint én. Végül abban egyeztünk meg, hogy felezünk a két matricán, és majd ha kérdezik h mér csak egy van, azt mondjuk, lemosta az eső. A hostess csajszi jófej volt, máris megdobott minket 2-2 ilyne ''műzli''szelettel, aminek alapjáraton egész tűrhető íze volt, de utána olyan hányingerkeltő utóíze lett, hogy gyorsan benyomtam rá egy előző napi kiszáradt almát. Ezután jött pár olyan óra, amiről semmi értelme írnom, lényegében akkor kaptátok a 0. napi beszámolót.
Visszamenve a szigetre első célom a túrórudi sátor volt, mert volt kb 1600 papírom, ugyanis megeszek napi 2 óriásrudit, egy ilyen pedig 2 pöttyöt ér, és mivel kb egy éve gyűjtöttem a papírokat, így 365*4, és mivel volt még kb 100 darab amit tavaly szedtem össze, végösszegben 365*4+100=~1560
A körülöttem állóknak elég keményen leesett az álla a szatyorni papírtól, majd 2 kiscsaj elkezdte számolgatni
valamit súgdolóztak, ami nekem nagyon gyanússá vált, de nem akartam parasztul beleszólni (annak ellenére h ők voltak azok). Végül ők 1058-at számoltak, azaz legalább 500-al lehúztak, de tenni nem nagyon tudtam, mivel a kezükbe fogtak mindig egy rakatot, majd bedobták a nagy zacskóba. Megemlítettem, dehát most mit tudok tenni, elfogadtam. kaptam érte pár boxert meg pólót, mivel a táska meg a többi szar nem tetszett.
16:30 felé kezdődött a Ska-P, elég jó volt, mondjuk durván polgárpukkasztó (Bush parodizálása), de szerencsére nem lettek emiatt lezavarva a színpadról.
Koncert után, és alatt ment az italozás egészen Quimby-ig jópár haverral, fiúk lányok együtt mulattak
Quimby egész jól kezdődött, de aztán mégsem lett egészen az. Nem tudom mért, valamiért annyira nem győzött meg. Elöl a pogóban volt pár vadállat, aki direkt ugrált a másikra, kapott tőlem pár hátbakönyöklést, utána vagy elhúzott, vagy abbahagyta a vadulást. Érdekesnek tartom, hogy bodysurf miatt most senki sem basztak meg, sőtt, a biztonságiak teljes mértékben leszarták. Mondjuk nemtom mért kell erőltetni a 70-80 kilós tehenek surföltetését, de ők biztos élvezik. Én ahol tudtam inkább kerültem, nem akartam, hoyg valamelyik fejberúgjon, vagy rám essen..
Érdekes volt amúgy az, hogy abban a pillanatban ahogy vége lett a koncertnek akkora homok és szélvihar támadt, hoyg mindenki elkezdett menekülni, esőre számítva, aztán persze semmi sem lett belőle. Találkoztunk még pár haverral, majd mentünk csocsózni, és tovább inni. Rájöttem, hogy az a jó a sörben, hogy ha sokat iszol, akkor ugyan valamennyire odabasz, de mégsem leszel tőle fetrengő részegállat, és másnap sincs olyan komoly másnaposságérzete az embernek.
Már csak egyetlen koncert maradt amit erre a napra vártam, mégpedig sickratman (nem érdemel nagybetűt).
Egyszerűen SZÁNALMAS volt, amit művelt. Azt szinte nem is említem, hogy a hangosítás olyn szinten el volt kúrva, hogy nem lehetett hallani a hangját, bár ez azért is lehetett, mert alig szólalt meg. A koncert abból állt, hogy kihozott magával egy hangszeresládát, ráült, lehajtotta a fejét, becsukta a szemét, és... ÉS SEMMI! Egyszerűen nem csinált semmi, a szöveget mormogta a pofája alatt, a dalok közel nem úgy épültek fel, mint ahogy az albumon, teljesen el volt kúrva mind. Egyetlen szám amit úgy-ahogy előadott, az az Evvel a Dalban volt, bár azt sem említeném előadásnak. Egyetlen mozgó pont a színpadon a kutyájuk volt, aki alig bírta a zajt. Számok végén kedves úriemberünk néha felnézett a traktorkeréknyi pupilláival, mosolygott egy szép lenézőt, és azt mondta köszönöm... A Wunderscheisse II -nek a végét már el sem énekelte, mert nem volt már kedve... Az egyik gitáros is csukott szemmel és össze vissza dobálva űzte az ipart, és hasonlóan a művészhez ő is néha kinyitotta hatalmas szemeit, és nevetett egy jót. Talán nem kellett volna ennyit szívni koncert elött?!
A legdurvább viszont csak most következik. Volt pár őskocka, akik végig pattogták az egész koncertet, meg nyomták az ''EZAZ MIKIIIIIIII NAGYON KIRÁLY VAAAAAAAAAAAAGY!!!!!'' meg a ''A VUNDERSÁJSZÉT MÉGEGYSZER LÉÉCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ'' szöveget, és csurgott a nyáluk, hoyg láthatják a példaképük. Legszívesebben leütöttem volna mindet...
Fáradtan és csalódottan haverommal a sátrunk felé vettük az irányt, hogy végre nyugovóra térjünk. Éjjel szerencsére nem esett, és immáron nem is fáztam, mivel rendesen felöltöztem az előző naphoz képest. Haverom viszont kevésbé, ő otthonhagyta a hálózsákját, így egész éjjel fagyoskodott.
Folyt köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest