Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogabi
senior tag
Persze, biztos van még legalább 27 másik egyéb termék, ami megfelelő lehet. Én Sophost használok, tényleg egy mindenes doboz, ha fullra van licencelve.
De mondjuk ott van az otthoni verziója is, ami free, mondjuk nem biznisz célra, ezt csak úgy megemlítettem... .-)
Nem tudom, ez a költsünk az IT-ra még mindig sok helyen szitok szó. Kis céges tapasztalatom nincs sok, de nagycége van, és még ott is sokszor azt látni, hogy rögtön kiborul a vezetőség, ha költeni kell valamire, persze igény az van, csak lehetőleg úgy legyen megoldva, hogy vagy nulla legyen a büdzsé, vagy esetleg még a kivitelező fizessen, mert dolgozhatott a cégnek. Azt nem tudom, hogy pl. egy olyan esetben, amikor bizonyíthatóan volt megoldás egy adott problémára, de azt nem fogadták el, mert ugye fizetős, és mondjuk ebből kifolyólag probléma adódott (nincs mentés, nem érkezett meg a mail időben, stb.), és ennek anyagi vonzata lett, akkor a vezetők vajon mit gondolnak...
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest