- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
rob210 #51562 üzenetére
Én épp most jöttem klímatisztításról és felülvizsgálatról.... :-) Azt mondták, hogy 7-8fok helyett csak 11-13 fokot tol a klíma,ami a kevesebb gáz miatt lehet...
Esetleg feltöltetem-e? Mondom aztán mennyi az annyi...? 15-20.000 közt mondott a srác (márkaszervíz)... Na jó, akkor mondom majd, ha 15 fok fölé megy, jól megtöltetem, vagy máshol (ezt mondjuk csak magamban mondtam...)
-
Gabesz87
veterán
válasz
rob210 #51562 üzenetére
Én amikor védelmi rendszert szereltettem a kocsiba, ott mondták, hogy már az új fajta klíma gáz van benne, ami nem károsítja az ózonréteget, de cserébe 40e a töltése, és még robbanásveszélyes is
Rajta van egy matrica is. Tökre megnyugtató
(#51563) R5TL
hűha, milyen hibával? Amúgy nekem sincs 1 éves, és szintén 20-21e-nél tartok. Év elején, amikor a gumit cseréltettem, 15e körül egyúttal olajat is cseréltettem. Nem volt olcsó
de szerencsére nekem semmi gond nem volt vele. (Leszámítva egy szélvédő cserét, rohadt kavicsfelverődés miatt). Illetve a kezdetektől pályán a tempomat - gyanítom legalább is, hogy az - néha random kattog. Hol rövidebb hol hosszabb ideig, mint amikor egy relé kapcsolgat ki-be. Ezt majd az éves szervizen megérdeklődöm, hogy mi a fene lehet. Ja, meg amikor a szélvédőmet kicserélték, megcsináltak egy gyártási hibát: az ajtó nyitás elég szoruló érzésű volt, mert szarul teszik be kívül az ajtók találkozásánál felül a gumitömítést, és súrolják egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest