Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy HyperX Furyt a másik HyperX mellé. Mivel két különböző ramról beszélünk... Hogyan tudom tesztelni, hogy működnek e egymás mellett rendesen?
Ugyan a gép felismeri, hogy 8gb van benne már, de eddig semmit nem tapasztaltam. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
trancemusic
üzenetére
Nagyon jól tudod, hogy a hivatalos gépigény naaaaagyon fölé lőtt. Van aki el játszogat fix 28-30 FPS el 1 gb os kártyával is, csak körül kell nézni. Btw, ettől függetlenül szeretnék ramot venni, mert nagyon jól tudom, hogy az ajánlott és a minimum között van a konfigom.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
trancemusic
üzenetére
Ahha.
Szóval.
Haveromnak. Highon. R7 el, miért is megy teljesen jól? Ugyan azzal a rendszerrel, 4gb rammal DE warez verzióval?
Lowon 3fps egy közel 200 ezer forintos konfiggal. Nagyon jó vicc. Meg az is, hogy nem üti meg a minimumot. 2500K az messze nem 4440.
A videókártyáról meg annyit, hogy direkt megnéztem youtubeon, hogy megy e vele. Ugyanis a srác i7 2700K, 8gb ram mellett ultrán minden lagg nélkül futtatta. Nekem ne mondd azt, hogy az R9 270x nem elég a maximumon futáshoz. Ha neki megy akkor nekem ne 3 fps em legyen. Jobbik esetben lowon.A másik, hogy most kapom a hírt havertól. hogy neki viselhetően megy a játék lowon (20 FPS körül), egy 6 magos 3,3 ghz, 2 és fél éves AMD processzorral (nem tudja a típusát és én sem) és egy GTX460 al. Akkor az én kurva anyámat, hogy az én konfigom nem elég hozzá, de az övé igen, amit két és fél éve vett meg 200 ezerért. Én meg most vettem 160e ért. Annyi különbséggel, hogy neki megvan a 8gb ram. Nem kell védeni az Ubisoftot. Ezek után ne magyarázd meg nekem, hogy nem elég a gépem hozzá.
...és igen, rohadtul feidegesített. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Memora
üzenetére
Nem biztos, de szerintem az, hogy nincs ott az a plusz A betű nem sokat számít:
[link]
Helyi bolt és szoktam nézegetni az oldalukat és találtam. Szóval szerintem mivel majdnem ugyan az a típusjelzés (2 betű eltérés), szerintem csak egy újabb verzió és jó lesz mellé. Javítsatok ha tévedek. -
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék EZ mellé venni egy modult. Konkrétan arról van szó, hogy amíg kijátszom az AC Unityt szeretnék baráti áron (mondjuk 5-6 ezer forint) körül egy 4GiB os bármilyen ramot venni.
Nincs több pénzem rá jelen pillanatban, viszont nem akarom, hogy felesleges legyen a Unity megvétele.
Szóval ki mit ajánl amivel nem 3 FPS-el fogom játszani a játékot egy ilyen konfigon:
Intel i5 4440
AMD R9 270x 2GiB
A linkelt memória
Egyszerű mezei 7200rpm Toshiba HDD (természetesen ez is új ahogy a gép többi része is 3 hetes).
Egyszerűen nem tudok lowon futtatni egy ilyen játékot 3 FPS-nél többel.
Viszont nincs keret még egy ramra. amint kijátszottam el is adnám, szóval nem tartós használatra lesz.
Előre is köszönöm a segítséget
P.S.: Nem fog fájni az sem, ha használt, csak működjön és érezzem is hogy működik

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002