- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Kérdezném a nagyérdeműt, hogy egy Kingston HyperX Blu 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP (KHX1600C9D3B1K2/8GX) szett és egy Kingston 8GB 1600MHZ DDR3 NON-ECC CL11 DIMM (KIT OF 2) SR X8 (KVR16N11S8K2/8) szett között a gyakorlatban (átlagos felhasználás, játék is) észlelhető lehet-e bármilyen különbség?
A kérdés azért érdekes, mert utóbbi nem indul el ismerős gépében (brand irodai konfig). Gondoltam, feldobom, hátha az enyém viszont megy az övében, és akkor jófej leszek, elcseréljük. De ha lassabb lehet ettől a gépem (pl. BF3 multiplayer), akkor nem leszek az.
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok,
Jól sejtem, hogy a memóriáimnak az alaplapomban 1600-on kellene mennie a procim mellett?
Látom, hogy a 2. képen van jó érték, csak nem tudom melyik mit jelent. Az első képen normális a 665?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest