Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
grrr
kikapcs. áramtalanítás. bekapcs. hibázik. (memsettel megnéztem, performance level 8-on volt,régen mintha 6on teszteltem volna)
egyik kitet kivettem. bekapcs. 10 perc teszt. oké. (perf level 6)
csere, másik kit, 10 perc. oké (perf level 6)idáig automatán voltak a subtimingok és velük együtt a perf. level is, azért változott... (bár régen mintha automatán 6ot állított volna be a 4 gigának is)
betettem mind a 4 modult, perf levelt manuálisan 6-ra állítottam.
azóta jónak tűnik (kopkopkop)
ilyet se láttam még, hogy magasabb performance leveltől haljon be....
-
Gorneck
legenda
Nemtom...érdekes egy ram az 1066os Kingmax. De elviekben Kingmax jobb választás...persze, ha úgy megy, mint ahogy szeretnéd...Én biztos nem vállalok rá gart, hogy 4 modul esetén minden szép és jó lesz...

4 gigára vágynék Én biztos nem fogok vele nagyon szórakozni...800CL4 menjen oszt csók...szal ebben neked kell döntened...vmit vmiért.
-
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Dobj egy linket, lássuk mi van nála (meg írj egy összeget mennyiért vetted).
Ha meg itt a ph-n boltol akkor a garira jobban kell figyelnie mint a boltoknak.Ősember: szerintem én tudok egy culágert itt a ph-n aki ilyenek osztogat nagyon baráti áron linkelem is [link] bár lehet, hogy talentet vennék és maradna lé szeszre [link]

-
FehérHolló
veterán
Nagyon össze vannak válogatva. Nem marketing. Különbség abban érezhető, hogy biztos mennek dualban. (Vegyük azt az esetet, amikor kompatibilisak a lappal.)
Vandit.: Kingmax huszárok egy ideje nem érvényesülnek ebben a topicban. De az előző kérdésed után én nem venném fel ezt a stílust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002