- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Lacc88 #29337 üzenetére
Rajtad áll, de 1600 CL8-at vinni fog 1,65V-on ez nagyon valószínű. Nyilván akkor derül ki ha majd beröffented a vasat. Kockázatot vállalod vagy sem, ennyi.
Landon: Azért nem teljesen választhatóak el ezek a dologok. Amíg az NB-ben volt a ram vezérlő más volt a helyzet, az itt már érzékenyebb téma. Kupakon belül szinte minden mindennel összefügg. A lényeg, hogy így stabil.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Lacc88 #29334 üzenetére
Nem titpikusan i7-es procihoz való (inkább AMD-hez). Anno én is ezen dilemmáztam, pont ilyen ramot tudtam volna venni ennyiért, de végül 50k-ért OCZ-t vettem (jelentem kár volt, egy hét se telt bele és megdöglött, de mások is szívtak az OCZ-vel rendesen ahogy olvasgattam az i7 topikban, minden esetre gariztatás után innább Corsairel távoztam a boltból).
Szóval a TRI cahnel menni fog kb 90% eséllyel (nyilván ha kit-be veszed akkor van rá 100%-od). A max 1,65V-os ramfesz miatt, pedig valószínűleg nem fog menni CL7-et 1,65V-on, de a CL8 nagyon esélyes, a CL9 az meg kvázi biztos 1600-on.
Szóval necces...Landon: Mivel a prociban van a memvezérlő, így igen szoros összefüggésben van a dolog. Szóval igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest