Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
adam320
üzenetére
Jóhát, maga az ic biztos meleg, sőt, forró is elképzelhető jó nagy feszen. De egy 1.8v-on 800as cl4-es netán cl5-ös merthát ez is hétköznapi érték, szerintem még borda nélkül sem forró. Egy 2.0v-on már hűtés nélkül, simán elképzelem. 3.2v-on meg már a folyékony hélium se mindig elég.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
breed30
tag
-
breed30
tag
válasz
adam320
üzenetére
Van egy ilyen hőfokmérő előlapi avval, a szenzorát oda tudom rakni ahova akarom. 57 fok volt a legtöbb azért írtam 50-55-öt mert számoltam le inkább belőle.
Használtan vettem őket a gari nem tudom hogy van ezeknél mert azt mondták a csomagoláson szereplő számmal lehet gariztatni. Garipapirt nem kaptam de még 3 és fél év van rajt elvileg.
Meg van még egy gondom a régi ha be van téve megy vele de csak 2.5 GB-nak ismeri be a 3GB helyett.
Az adatlapomon ott van milyen cucc van a gépemben nem a mai gyerek de jó.
-
Obolony
senior tag
válasz
adam320
üzenetére
en meg nem szoktam meg a praszt hozzaallast, amikor azzal nyit valaki, hogy leugatja a masikat. igaz mas dolgaba a beleugatast sem szoktam meg. meg szerencse hogy a tobbi forumokon nem ilyen a kozhangulat mint itt. de maradjatok meg magatoknak. szuperul elnyalogatjatok itt egymas ****át. gratulálok. legyetek büszkék magatokra.

-
UdVi86
aktív tag
válasz
adam320
üzenetére
Na éppen ez a lényeg, h nekem nem játékra kell, hanem néha (de lehet gyakrabban is) kódolni szeretnék, meg Photoshoppal dolgozni valamint HD filmet nézni. A HD filmek lejátszásában gondolom nem sok szerepe van a ramoknak
Geil ramokat néztem először (Value szériát), most a Mushkint, ami szintén Cl7. Ha jól értelmezem, akkor a cl7 ajánlott? Cl8, 9 időzítésű ramok érezhetően gyengébbek lennének pl. kódolásnál?
A Geil ramoknak utánanézek. Várom más véleményét is. Köszönöm. -
Devid_81
félisten
válasz
adam320
üzenetére
gooool & KajakFéreg
Köszi mind kettőtöknek a választ!
De még nem egészen vagyok biztos a döntésemben, viszont a kingston az a maga kis 2000-es órajelével egész ütős...enyhe feszemeléssel szerintem az is tudja az 1600-on azt a 7-7-7-24 et...bár lehet feszemelés sem kell, mert az alulórajelezés miatt könnyen mehet az is cl7 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hat ugye mihez kepest, amikor ket eve vettem 2*8gb ddr4 G.Skill Aegist, akkor az 44k volt, most 28k... Mostansag ujitottam gepet, engem pont meglepett milyen olcso lett
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na és abból miet? mostani mellé +-ba yo lenne 2gb 1066-os? v inkább cseréljem le és új 4gigásra?

, állítgattam picit így most 45 fok az írás elég jó lett meg az olvasás is. Talán beválik csak nem akarja a plusz 2 db 512-es ramot 1 GB felismerni csak 2.5 GB nak a 3 GB helyet de mindegy talán a 2 GB is elég lesz.

)
fudi2002