Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Próbáld meg másik gépben a ramot, vagy egy másik ramot a te lapodban, hamar kiderül melyikkel van gond

-
nemethati
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Sziszifeca is:
Nekem is ezeket a jeleket produkálta a P5Q lapom a Buffalo memóriáimmal. Kicsit játszadoztam az időzítésekkel meg a frekvenciával de csak ideig-óráig bírta. Egyáltalán nem indult vagy kékhalálozott. Oprendszer újrarakás után viszont default-on hibátlanul megy és már jó pár hónapja stabil, prime alatt is több óráig.
A gyártó által megadott feszek általában túl vannak biztosítva, szerintem 2.5-ön se lesz baja csak ha nem hűtöd rendesen.Nekem is lenne egy kérdésem:
[G.Skill]
Ezek a memók szerintetek egy v kétoldalasak? Nem tudom mennyi sünit rendeljek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002