Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
Üdv!
Van 4db Geil 800Mhz-es ramom. Ha nem hűtöm őket akkor elég forró fejűek. ideiglenes megoldásként egy ventilátort "eszkábáltam rá".
Mit tanácsoltok, milyen hűtés megoldást keressek rá? A google kidobott pár ventilátoros alternatívát, van amelyik megéri ha felszerelem? Egyáltalán rámennek ezek a hűtők a geil ramokra? Univerzálisak?
Köszi előre is.
-
bigskull
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
igen asus p5b deluxom van a legfrisebb 1216 -os biossal
-
bigskull
tag
Van 4gb geil ultra ramom 1enként és párbanis jók.
4db bepakolása után 3gb-ot észlel a bios.
A memory remaping. enadbeld-re tétel után 3.5et lát. A gondom az hogy miért nem 4gb-ot lát?Erre mindenki tanácsolja hogy vista meg 64bit. de attól kötve hiszem hogy a bios 4gb -ot fog látni

-
bigskull
tag
Sziasztok. A minap vettem a 2gb Geil Ultrát (800mhz) ramok mellé még ugyan enyit.
Belepakoltam 1 Asus p5b delux lapba a core2duo e6750 mellé.
A kérdéseim azok lennének hogy:
1. Milyen melegek lesznek ezek a memók? sztem elég melegek a "bordák" rajta. az mennyire normális?
2. Belerakva a gépbe a bios 3gb -ot lát, a memory remap engedélyezése után 3.5 -et pedig mellete most csak 1 db 4mbos karim van. Xpben tudom hogy nem lesz 3gb -nál több, azomban everest mutatja hogy a 4. slotban is ott a ram. a kérdésem hogy vista vajon elkezeli igy a 4gbot? miért nem látom a 4gbot biosba?segitsetek plz

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002