- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
-
breed30
tag
válasz
adam320 #24255 üzenetére
Van egy ilyen hőfokmérő előlapi avval, a szenzorát oda tudom rakni ahova akarom. 57 fok volt a legtöbb azért írtam 50-55-öt mert számoltam le inkább belőle.
Használtan vettem őket a gari nem tudom hogy van ezeknél mert azt mondták a csomagoláson szereplő számmal lehet gariztatni. Garipapirt nem kaptam de még 3 és fél év van rajt elvileg.
Meg van még egy gondom a régi ha be van téve megy vele de csak 2.5 GB-nak ismeri be a 3GB helyett.
Az adatlapomon ott van milyen cucc van a gépemben nem a mai gyerek de jó. -
breed30
tag
Hello vettem CORSAIR Valueselect VS1GB400C3 dual chanel 2GB memory module kit,
párba válogatott ram-ot. Picit melegszik az 512MB-osok nem melegedtek normális ez?
Az alaplap Asus A8n-SLI a proci 4400 X2 AMD 939 a vidkari XFX 8800 GS ALFA DOG OC.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest