Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
lajosx
üzenetére
Mind a "rammon", mind pedig a "HWinfo" analizáló programokban találtam olyat hogy "modul sorozatszáma", 1 próbát megér hogy rákérdezel angol nyelven a gyártó supportjánál, hogy ha leesett a matrica de megvan a bolti számla, meg a szoftveresen kiolvasott szériaszám, akkor milyen lehetőségek vannak egy esetleg szükséges garanciára...
-
törölt tag
-
RafaelEKH
tag
válasz
lajosx
üzenetére
Nem tudom milyen ramokról van szó, de az én gskilljeimre asszem az van ráírva, hogy ha sérült a matrica nincs gari
Szerk:
Random kép a netről -
Qru
MODERÁTOR
válasz
lajosx
üzenetére
Nézz be ide. No para, én is itt kezdtem anno.

Landon: Elvileg nem szoktak ezek túlmelegedni gyári üzem feszen. 85-95fok nagyon sok, akkor már annyira égetne, hogy egy kicsit se tudod megfogni. Ha forró és nem tudod rajta tenni a kezed akkor is kb 50 max 60 fok körül van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lajosx
üzenetére
Valószínűleg nem teljesen stabil a tuning amit beállítottál anno de ez csak extrém terhelésnél jön elő. Ha valós körülmények között nem fagy vagy indul újra a gép akkor maradhat sztem. Eddig sem zavart most tudod de sztem ettől még ugyanúgy enm kell hogy zavarjon. Vagy használd alapon, vagy ess neki a tuningnak újra de ezért szvsz nem érdemes vacakolnod ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Óra topik
- PlayStation 5
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002