Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
attiati
üzenetére
Erre már én is kerestem a választ
Bemész a boltba kérsz egyet megnézed a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész
De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on
De az még a DDR korszakban volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladva ! Hyper X DDR4 1 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bemész a boltba kérsz egyet megnézed a ramot,köszönöm nem jó chip van rajta,és kimész
De neten biztosan van valami info erről is. Anno az én kingstonom D43...asse tudtam mi az amikor vettem,aztán amikor süvített 480on
fudi2002