- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Dave567 #66855 üzenetére
Az a gond, hogy minden mindennel összefügg. A training függ a vddtől, vddqtól, tx, sa, vdd2 feszektől és némelyikek egymáshoz viszonyított feszültség különbségétől is. Senkit nem bíztatok az Y cruncher használatára, de én csak azzal tudtam normálisan belőni a jó SA feszt. Viszont azt nagyon visszafogott cpu oc mellett szabad csak. AVX offsettel, vagy visszafogott frekivel szabad csak mert megfőzöd vele a cuccot. A két végletet megközölni esetleg a benchmate->y-cruncher 0.7.10-> PI 2.5B "gyorstesszttel tudod, amit lefuttatsz mondjuk 5x egymás után (kb 1 perc a futási idő). De ezt se használd azért eszetlen cpu beállítás mellett, jót ez sem tesz annak ellenére, hogy rövid terhelés.
Én javaslatom cpu kérdésben (14900k): 250A alatt maradni, 280w alatt maradni, 1,45v alatt maradni, nyilván ez 1szálas peakben értve. Van aki ennél kevesebbet mond, azzal is tudok azonosulni. Nálam elég komoly épített víz van, ezért kicsit "bátrabb" vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest