Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Hát igen, ezt is el tudom képzelni. De nem láttam rajta semmi arra utaló jelet hogy már használták volna. Rendesen leragasztva, sehol egy karc. Jártam már így, az első számítógépet amit én raktam össze, ott is a memória gyári hibás volt. Talán geil black dragon még valami 800mhz volt
Meg egyszer az az Ati 7950 kártyám ment tönkre, az is komolyabb terhelés hatására megadta magát. De jól jártam, kaptam helyette egy ugyanolyat csaknHis excalibur kiadásban, ha jól emlékszem
Ahogy mondják shit happens...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg egyszer az az Ati 7950 kártyám ment tönkre, az is komolyabb terhelés hatására megadta magát. De jól jártam, kaptam helyette egy ugyanolyat csaknHis excalibur kiadásban, ha jól emlékszem