Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Bocsánat félre írtam. Este van. Értem a különbséget, és elfogadom, hogy 6000 mhz-en nem lesz CL30.
A lényeg, hogy nekem abba kellene segítség, hogy mondjátok olyan KIT-et, ami micron és 6000mhz körül órajellel árulják. Nem akarom én magam kitesztelni. Ezeknek a chipeknek a 6000 MHz körüli beállítására lenne szükségem.
-
DravenMoral
senior tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Imádom, mikor valakinek el van magyarázva minden szájbarágósan, és akkor sem azt fogadja meg, hanem mást csinál. Utána meg dobálózik mással, mert szerinte a másik is ugyan olyan, mint az övé..
Főleg azt, amikor megkérdezi 5 topicban az illető a dolgot, nagyjából mindenhonnan ugyan azt az infót kapja, és csak azért is mást vesz, utána meg írja, hogy nem úgy megy a dolog, mint ahogyan azt mi leírtuk számára.
Egyből hasba vág a nevetőgörcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő