Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
szaszlaci
üzenetére
Nem látni a sorozatszámát (stock fotót használt a kolléga), de elméletben kategórián belül nem szabadna hogy gond legyen, automatán megtalálja a bios a két MHz érték közül, a kisebbiket, mivel azon biztos hogy az erősebb is stabilan fog futni.
Mindazonáltal én jobb szeretem az ilyen alkatrészeket kipróbálni, szal én személy szerint nem szoktam postázással vásárolni, inkább keresek kicsivel drágább, de földrajzilag elérhető példányt.Nekem is win7 fut a kisebbik gépen, teljesen használható 2x4-el még iGPU-val is, bár én speciel dedikált VGA-val használom.
És persze biztonsági okokból létfontosságú felületre nem lépek be róla jelszóval meg mindennel...cserébe a fő munkaállomásomra nem is telepítek semmi talált szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002