Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
04ahgy
üzenetére
Totál egyetértek! Én is ezeket tapasztaltam/tapasztalom.
Silentfrog: Vista driver van az jó! W7 megeszi azt is!! Azt tedd fel akkor, azzal jónak kéne lennie! Ugyanígy jártam, a wlan adapteremhez nincs W7 driver csak Vista. Feltettem azt és azzal tökéletesen működik. W7 amúgy is "csak" egy finomított Vosta szóval egy próbát megér sztem.

mod:
szbptr: Ram szorzót kell felvenned a bios-ban (ha a procit nem akakrod húzni csak a ram-ot). QPI feszt tedd 1,35V-ra a ram feszt meg 1,66V-ra.
De nem biztos, hogy mennifog így sem. Az i7-es procinál a ram órajel duplájának kell lennie az uncore órajelének ezek a procik meg nem bírják a 4000MHz-es uncore órajelet.
Ha van még kérdés akkor javaslom az i7 topikot.Ha QPI dram fesz kínai akkor meg ezt olvasd el első körben: i7 tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002