- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
hossszú #24930 üzenetére
Halál pontosan két ugyanolyan kingmaxról van szó, csak az egyik gigás a másik meg kétszer ekkora modul.
Fel nem tudom fogni, hogy mi okozhat ekkora különbséget
Nem vagyok amúgy 3dmark buzi, sőt egyáltalán nem érdekelnek az ottani eredmények, ezt is véletlen vettem észre, de több, mint furcsa, hogy tök ugyanaz maradt változatlanul minden, csak több ram(mondom, ha együtt van a kettő, akkor is 3gigával is a kevesebb pont) és több, mint 1000 ponttal kevesebbet hoz.
Mondjuk ha kisebbre váltottam volna, akkor sem tudnám, elképzelni, hogy ilyen "nagy" pont különbséget hozzon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest