Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Chosen
üzenetére
Geilből eddig talán 4-5 kit-et adtam el, már egyik sem működik. Megfőzték magukat 1 éven belül. Corsair volt kapásból kibontás után rossz nálam. OCZ-ről nem sokat tudok (bár jelenleg is használom), de ha kicsit belegondolsz abba, hogy mennyi kingmaxot és mennyi ocz-t adnak el magyarországon (több tízszerese a kingmax eladása) és megnézed az árát, akkor igazán belecsúszhat kingmaxból 1-2 hibás modul. (mondjuk én még 1db-al sem találkoztam) Nekem teljesen mindegy ki mit ajánl itt, de nehogy már 2-3db után vonjatok le messzemenő következtetéseket. Ennyiből tényleg soha az életben nem vennék több autót, mert már romlott el, nem vennék tv-t mert már az is romlott el... vagy, hogy márkát mondjak, nem vennék WD, Hitachi, Samsung vinyót, nem vennék Gigabyte lapot, Seasonic tápot, LG Samsung Eizo monitort. Vettem egyszer nagykerben 16db Sapphire VGA-t bontatlan csomagban, szerinted volt a 16 között akár 1db működőképes? Persze, hogy nem. Mégis Sapphire kártyám van. Mindegyikben lehet hibás széria. A kingmax azért a filléres áráért akár jó vétel is lehet, viszont most már CL6 szinte mindegyik, az pedig nem éri meg, de a régi 1066 CL5 moduljaik igenis jók voltak azért a pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002