Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa-Georgo

senior tag

válasz realist #3659 üzenetére

Nos, valóban. Nekem nagy valószínüséggel elmegy markerem hnap, szal, vagy szerzek kölcsönbe egyet, vagypedig, ha negy szerencsém van, megtudom szerezni a shockert, vagypedig, Realist iconjával nyomulok, ha odaadod :D

Más. Edzésre, valószínüleg már nem nagyon fogunk tudni összejönni, legközelebbire, többet szánunk majd, moist sok zűr volt mindenkinél, de ez absolute nem mentség :)

Mindegy. Lényeg, most arra kell koncentrálni ami van. Ezért ha nem haragszotok, kicsit vállamra veszem egészet, mert úgylrzem elmúlt napokban nagyon sok hasznos dolgot tanultam, sok új taktika van fejemben, és ha lesz pályaterv, akkor rajzolgatok nektek, átbeszéljük ki hogy merre megy. Már több taktikát is kidolgoztam, amit csak lekell vetíteni az adott pályára. Ezt a fordulót elsősorban nem pályán, hanem fejben kell megnyernünk, sok olyan doog lesz amire nagyon kell figyelnünk, és mint egy tényleges csapat kell együtt működnünk. Amint meglesz pályarajz, és javaslom üljünk össze és beszéljük át, elmondom 5leteimet, elmondjátok nektek, ha van, elmondjátok véleményeket ezzel kapcsolatban, és végére kihozunk vmi faszányosat. Addig pedig otthon mindenki gyakorolja a duplaravaszozást a markerem, jobb és bal kézzel egyaránt. Vazze, üljetek le barátok közt közben markerrel, és nyomjáto neki :DD Másképp nem megy, rákell szokni, hogy tudjad neki húzni mint a állat.

2. pont - Lőszert is kéne hozni majd, nekem biztosan kelleni fog egy 1500 db.

Van kb. 16 db felesleges podom., ha vkinek kellene belőle szóljatok nyugodtan, és tudok adni, van közte 32degrees, fatboy, evil, stb. nagyrészük teljesenb jól nyílik.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák