- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11933 üzenetére
Ott van arany M-es Mcdowell?
Mi meg étterembe megyünk?? -
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11893 üzenetére
itt csak olvasni tudod, de:
csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...csülök...
ok, nem bosszantalak!!!
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11891 üzenetére
Elcsomagoltatod és mehet a fotós hátizsákban.
Otthon meg a csülök illata bejárja a lakást a képnézegetés közben...igazi after party
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11880 üzenetére
Azért ne légy ennyire szőrösszívű. Előfordul, hogy közbejön valami.
A megjelölt kajákat úgy sem most készítik el, ha 1 nappal előtte fixálódik az sem lehet gond egy étteremnek.
A pólórendelés meg csak úgy lesz komplett, ha át van utalva a zsé.
A hév meg akkor is megy ha mi nem .Mondok mást, 2 hét alatt (na adja Isten) bárki lebetegedhet.
Azt meg teljesen kizárom, hogy valaki "poénból" eteti a népet, hogy jön és 2 nappal előtte lemondja.
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11823 üzenetére
Vagy még hamarabb a jegyvétel miatt... Legalább is nekem semmilyen bérletem nincs meg ilyen nyalánkságok...
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #11817 üzenetére
, Ezt vehetjük sorrendnek is? Első sorban a pipa és utána csak a canon?
Nem tudom melyiket sikerült kipróbálnom Scottish belnd vagy Ready rubbed, de rendben volt. Azt hiszem natur és nincs szecskává vágva, aprítva.
Valamint kipróbálhattam a Holger danske-t. Ezz nagyon apró volt, de jól égett viszontt jobban eltömítette a pipát...
Most nekem is venni kell valamit mert kifogytam...
Csak azt nem tusom ott a vendéglőben/nál/nél lehet e egyáltalán pipázni...
Vagy az egyszerűség kedvéért csak szivart viszek... -
Throme
veterán
válasz ballington #11705 üzenetére
Valszeg ügyesen a szurdokban is lehet fotózni, csak a kimondott szöszmötölős fotókra nem lesz idő, viszont jó eséllyel nem gladiátorok mennek, szóval a tempó nem lesz olyan túlzott.
Azt mondjuk nem tudom mennyi láncos szakasz lehet benne, vagy létrás. Amin ugyen nehéz még fotózni is.... bár mindjárt itt lesz Freddy a milccelA rendezők biztos nem díjazzák, ha valaki a csoportból külön utakon jár, mivel a busznak el kell indulnia visszafelé és tartanának a késéstől.
-
Throme
veterán
válasz ballington #11703 üzenetére
Nem rossz! Mondjuk az kérdés, hogy mennyire lenne idő ott fotózgatni. Ha 5-6an innen a fórumról megjelenünk ott és nekiállunk a szurdokban fotózgatni, témát keresni, meglőni, lehet agygöcsöt kapnak a szervezők
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #11665 üzenetére
Szeva Tamás!
Póló méret: L (csak, hogy ne hízzak tovább, ez majd összetart)
kaja: 305 (a kékszilvát szívesen felajánlom róla bárkinek! mondjuk a gordon bleu-soknak, hogy legyen valami kék is benne )
Elérhetőség. ismert.Ezt priviben is elküldöm, hogy ne kelljen keresgélni később.
A többit meg majd mail-ben....
(#11692) Real_Necro: belenézegettem. Tényleg vannak érdekesek hírességektől...
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
... ja és még egy gondolat!
Freddy, ha a kreatív topicban az "ihlet" lesz egyszer netán a feladvány, akkor az első képpel szeretnék nevezni - az engedélyeddel természetesen - és a téma címe:
"ihletet merít" -
Throme
veterán
válasz Real_Necro #11597 üzenetére
Hát ezt eltrafáltad!
De inkább úgy lehet fogalmazni, hogy nem beleesett, hanem tunkolás esete forgott fent....
Freddy:
...természetesen gyámügy felé minden tagadás és manipulált a kép(#11598) gab.m: hát , majd legközelebb! Kb negyed 'nyócig' -ig voltunk, majdnem 3 órát Te is lehettél volna .
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz ballington #11561 üzenetére
Amúgy lehet ott fotózgatni? Úgy értem, mennyi ember csüng a terepasztalok mellett?
Vagy egy létra és egy teleobi elég?[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz ballington #11558 üzenetére
Szerintem október 6-án erre a vasút modell kiállításra közülünk nem sokan fognak menni
-
-
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #11462 üzenetére
"Pösti délutáni sörös, fotó, pipás találkát"
Ebben van egy kakukktojás ez a fotó, nem ?Nem a bolttal van gondom, hanem a nyitvatartással.
Freddy:
Szerintem nem kell párhuzamot húzni cigi és pipa között olyan értelemben, hogy csak azok pipáznak, akik előtte cigiztek.
Vagy ha pipázol, attól még nem fogsz - valószínűleg - visszaszokni. -
Throme
veterán
-
Throme
veterán
válasz Freddy76 #11417 üzenetére
Hmm, nem rossz! Akkor a tiéden sincs sörnyitóóóóóóó.... csak nyitottam egyet közben...
A kinyitható pengés kések közül az egyiket egy ikea-s élezőn ( mea culpa) próbáltam ki és meglepően éles lett. Szépen vágta a zsemlét
j.bravo: az is jó ha van viszonyítási alap, csak a testalkat sokszínűség nem mindig követi a konfekciót .
Bár Te bemutattad milyennek is kéne lenni, ahhoz hogy felmenjen a póló
Megyek gyurmázni... -
Throme
veterán
Sziasztok!
Itt aztán termelődnek a hsz-ek!
t_a_m_a_s:
Nekem is írj fel pls 1 pólót. Méretet vagy L vagy XL. Hullámzó a teljesítményemj.bravo:
Pólótéma:
Rózsaszín nekem se kéne.
Én pl az itcafe-ról szoktam belépni, mert a színvilága jobban tetszik mint a ph-s.
(namost, ha ez kizáró ok, hogy pólót kapjak, akkor inkább azt mondom: k_rva jók a ph színei és nincs is jobb )
Lenne valamilyen méret megadás is a betűjelek mellé?
Utalás nem probléma.zolka78:
Én is pipázgatok. Olyan kezdő szinten vagyok, mint a fotózásban.
Ha Bp-i vagy tudnál ajánlani olyan üzletet, ahol max 2-3k huf-ért már lehet venni pipát? 10k-tól a 80k-son keresztül tudnék, de valahogy nem akarok. Mondtam már, hogy hobbista vagyok?Freddy: az ilyen böker, meg smith & wesson féle, kinyitható pengéset gyűjtöd? Vagy a fix-eket (összemosódnak itt a hobbik ) ? Nekem csak fake (másnéven kínai) verziók vannak. Ilyenbe nem ölök zsét.
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #11154 üzenetére
Most mé'? A belépő nikonunk, meg a 35 fix együtt nem is olyan nagy.
Nagycsoportos milc legfeljebb... . A 70-300-at mondjuk tényleg nehéz lesz palástolniTayRol: az a vicc, hogy én azóta nézegetem a milceket mióta Freddy srác feldobta a témát, hogy vált. Ha nagyon rávenném magam akkor lehet egy e-pl3 lenne belőle.
Most a 7végén lesz egy kis cipelős teszt mert úgy néz ki felugrunk a Tátra egyik magasabb csúcsára (Risi) is. Ha nem bírom cipelni akkor ledobom a lengyel oldal felé és megyek veszek milcet. ... na jó nem, mert szeretem nagyon ezt a nikont .ja és tőlem is egy grat az új szerzeményedhez!
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz *Ropi* #10967 üzenetére
Nekem nem gond a tekergetés és örültem, hogy egyáltalán bekerülhettek a képeim.
Azt hittem, ha egyik-másik esetleg megüti azt a minimumot, hogy felrakod, csak akkor kerülhet be az albumba. Erre ott van mindj.bravo:
Te inkább - a kapucnival és kesztyűvel felszerelkezve - olyan sompolygós fotós érzetét keltetted , nem az a japán túrista forma voltál....szvsz. -
Throme
veterán
válasz forceberg #10786 üzenetére
Tetszenek a fotók! Kedvelem a hdr-t (a kvázi túlhúzottakat).
A 2. kép nekem kissé quake-esnke tűnik.Mikor Veszprémben jártunk első nekifutásra nem értettem mi az az "ass gyűjtemény" (próbáltam semmi rosszra gondolni, meg minek is gyűjtenének olyasmit...).
Most már világos: 18. kép megmagyarázza . Én a növényzettől nem olvastam ki jól.... -
Throme
veterán
válasz Sucuka #10717 üzenetére
Köszi szépen! Hát meglátszik, hogy nem szoktam embereket fotózni, még egy portrét se lőttem, max azt a "csoportképet" amit láthattál. Na ha lesz legközelebb, majd alkotok olyat is.
Még előveszek egy-két képet hogy variáljak vele. Pl hdr, szépia-ff, és szeretnék olyan makett hatásút is. Ez utóbbit sose csináltam és most a gimpben majd bénázok egy sort, mert használható progit nem találtam. Nem ps-ezek és az online tilt shift oldalt se próbáltam. Oda fel kell tölteni a fotót. Lehet emiatt...
De ezzel holnapig tuti nem leszek meg, és ott van még a minőség is, hogy egyáltalán elégedett leszek vele, vagy sem.ballington: nekem az a köteles kép tetszett.
Én a gúgliban úgy állítom be, hogy a link ismeretében bárki megnézhesse.
Minden mást igyekeztem letiltani. -
Throme
veterán
Sziasztok!
Többek között ezeket lőttem a talin.
ezekből lehet felrakni majd albumba, vagy hagyjuk ? -
Throme
veterán
válasz eastsider #10634 üzenetére
Nekem az LR4 bőven elég. A PS számomra már sok. Annyit nem tudnék türelmesen elpepecselni egy képen, mint amennyi lehetőséget elém tár.
Ha valamilyen effektet (pl antik kép) akarok egy képre ráerőszakolni, akkor azt egyéb képszerkesztők eszköztárából választom ki.
No meg a turistafotóimhoz nem is illene a PS , illetve fordítva, ...na szóval érted... -
Throme
veterán
válasz eastsider #10624 üzenetére
Amit láthattál az 16 képből készült (fekvő helyzetű) és lesz még egy ami 27 képes (szintén fekvő) és nagyobb fókusztávval készült. ebbe elsőre bele is tört a laptop bicskája , de kénytelen lesz kiszámolni...
Igen, úgy csináltam, hogy az elsőn állítgattam ezt-azt és a beállításokat ráhúztam a többire is, kötegelve.
Hullámpótlást is csináltam egy korábbi panorámánál. Jó kis pepecselős játék volt...Én nem azért nem használok ps-t, mert rossznak tartom, hanem próbálok free vagy vásárolt sw-t használni ahogy lehet.
Ezzel a hugin-nel számomra megfelelő eredményt lehet elérni ( csak a laptop porszívózik itt keményen) -
Throme
veterán
válasz eastsider #10619 üzenetére
Szépek lettek! Na, a következő panoráma próbálkozásnál már álló módba is megpróbálom. Mondjuk ha még többet is kell levágni belőle, még úgy is több marad, ugyanolyan fókusztávnál...
Én nem ps-ezek. A "hugin" progit használom. Ez free és szerintem elég hatékony.
t_a_m_a_s: szerintem a Te képeidet is jól összerakná panorámának. Úgy vettem észre az enyémeket is korrigálta, hogy ne látszódjon az illesztés.
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Ha nem tartjátok unalmasnak, hogy egy újabb panoráma képet nézzetek meg, akkor kíváncsi lennék a véleményetekre erről az "alkotásról".Ahogy láttam werttzui fórumtárs álló helyzetű képekből rakta össze, én nem voltam ilyen bátor . Örültem, hogy így sikerült.
kösz!
-
Throme
veterán
Én is örülök, hogy végül a csatlakozás mellett döntöttem, kár lett volna kihagyni!
Kösz a lehetőséget! -
Throme
veterán
kricsi81, Agent87, kösz még1x!
Kíváncsi voltam melyik csinált CA-t és melyik nem, mert tele vásárlásán gondolkodom....
Egyébként tetszenek a felrakott képek! -
Throme
veterán
Sziasztok!
kricsi81, Agent87: Pontosan milyen objektívvel fotóztátok a mókust?
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest