Hirdetés
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
-
ArthurMiller
senior tag
Asszem én is megyek. Majd valahol csatlakozok.
-
werttzui
addikt
Fotózásra fel .
PENTAX
-
biggamer
veterán
Na csajok.
Az isten meghallgatta az imámat, gyönyörű idő van.
Indulok a vonathoz.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
j.bravo
addikt
Lesz egy börze most vasárnap is az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági házban (Újpest-Központtól 5 perc séta). 9-13 óráig, beugró 200 píz. A Ferencvárosiba (Haller u. és december) 400 píz, legalábbis legutóbb annyi volt
Holnap én és a párom ott leszünk 11-kor az eredményjelzőnél.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Jeannie
senior tag
Valamikor ott leszünk 11 előtt, Hydrával nem lehet elkésni sehonnan sem Engem nagyon érdekel BEE nagylátója, amint azt a fotós alkatrészek vagy mifene topicban már kitárgyaltuk, a fene vigye el a délutáni melómat.
Nagy vagy, biggamer bácsi!
A fotósbörze szintén érdekelne, de ez időfüggő, viszont mehetnénk oda is bandában Lehet egy ilyen börzén objektívet venni -
werttzui
addikt
Na mára ennyit belőlem holnap találkozunk . Meggyőztetek ezt nem hagyom ki.
PENTAX
-
KrAt
veterán
Köszi mindkettőtöknek
-
Hydra SR
addikt
Egy 1 főnél többet számláló csoport esetén semmit nem lehet tutira venni de a terv szerint 14:00-kor ott leszünk. Viszont arra szeretnélek kérni, hogy a nagylátó konverteredet hozd már magaddal pls mert szeretném kipróbálni Jeannie is szeretné látni, mire képes de ő a buszokhoz már nem jön szóval ő majd az általam készített képekről nézheti meg
Szerk: ''Már a 10.45 sem fix ???'' -> azt csak mi beszéltük meg biggamerrel, hogy ő akkor ér be vonattal, én meg ott leszek a környéken addigra már. A találka hivatalosan 11:00-kor van. De ha valaki előbb ér oda, minket már ott talál
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
Múltkor 1 hónap alig volt elég, én meg most pár nap alatt ''megszerveztem''.
( egy kis önfényezés )
Csak várjuk ki a végét.
( Egyébként ekkor ezdtem el szervezni : 2006-11-12 14:53:27 )
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BEE
addikt
Akkor a 14.00-ás buszkiállítást vehetem fixre ?
Lassan ideje lenne dönteni a programról !
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
biggamer
veterán
válasz Jeannie #1367 üzenetére
Persze kislányom.
Hydra SR
j.bravo
Jeannie
zsiga667
werttzui
biggamer
krenatesz, ,j.bravó ment PÜ.
Végleges találkozási időpont 2006.11.18.-a 11.00 a hírdetőtábla alatt !!!
Igen, a buszokhoz odaszeretnénk érni 14.00-ra.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
Megkéredzkedtem a topic-átnevezést a nagytiszteletű modiknál, ha már így megegyeztünk benne
Háromnegyed tizenegy és Nyugati infótábla, ott leszek.
Bepötyögöd a résztvevők végleges listáját, biggamer bácsi?
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Bocsánat.
A nagy hévben elrontottam, természetesen 10.45..
Akkor a Nyugatiból futás a kiállításra, majd onnan a buszokhoz, aztán majd meglátjuk.
De akkor a Tropicáriumot hagyjuk a téli találkozóra, nem ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz werttzui #1358 üzenetére
Ezt már az elején felvetettem, hogy mindent egy helyre kelle tenni, nem indulna 20 topic.
De azt is lehetne csinálni, hogy csinálunk egy ''PHotóstalálkozók'' topicot, és oda belinkeljük az eddig keletkezett topicokat, majd ezentúl folyamatosan írnánk oda a HSZ-einket.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz Hydra SR #1354 üzenetére
Ha van kedved 11.45-re odajöhetnél a kapuhoz, ahol kijövök az Esztergomból érkező vonattól, aztán megnézzük hátha van valamilyen érdekesség a környéken.
Ha belépsz a főbejáraton, akkor a bal oldali síneknél szokott beérkezni a vonatom.
De ha vársz, akkor írd meg légyszí, mert kimegyek a kapuhoz.( ahol ellenőrzik a sárga ruhás emberek a jegyeket.)Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Akkor most milyen messze van a Nyugatitól a Fotóskiállítás, és attól milyen messze lesz a busz találkozó ?
Időt mondjatok, ne km-t.
Mert akkor 11-kor találkozó ( nekem 3/4 11-re ér be a vonatom, utána még megnézem, hátha tudok szép vonatokat fotózni 11-ig ), onnan mennénk fotókiállításra, majd onnan a buszokhoz.
Ez belefér az időbe ?
Egyébként 138 kép van kiállítva.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Hydra SR
addikt
válasz biggamer #1349 üzenetére
Támogatom a korábbi találkozást. De jó lenne, ha pár órán belül véglegesedne az időpont mert ha 10-re megyünk akkor máskor kell fölkelni, mint ha 11-re
Vagy akkor valaki ébresszen telefonon legkésőbb 1 órával a találkozó előtt
Szerk: na jó, én szerintem ott leszek 10-re. Aki akar, jöjjön 10-re, a Nyugati környékén fogok fotózgatni, számom az adataimnál
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
Azt megtudjuk oldani, hogy először Fotókiállítás, utána Busz ?
Esetleg még olyan áron is, hogy hamarabb találkozunk ?
Mondjuk 10.00-kor.
És a Tropit hagynánk legközelebbre.
És ha esetleg maradna még hely mehetnénk a busszokkal városnézésre.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Valaki linkelte Dec 10.én lessz fotóbörze 1096 Haller u 27 ha valakit érdekel . Biztos lehet venni valami jó kis használt cuccot obik,gépek,szűrők,állványok stb. Ez csak egy ötlet lehet,hogy érdemes lenne megnézni.
PENTAX
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #1340 üzenetére
A Tropicarium nálam esélytelen mert drága, délután meg meló van.
Az hogy megyek-e veletek az attól függ, hogy a buszok előtt milyen banzájt csaptok. A kiállítás érdekel de így hirtelen nem találtam meg hogy mennyi a beugró, max egy ezrest tudok rászánni, mert az úgy is érdekel, hogy nincs fénygépem, sőt talán akkor is elmegyek ha most nem arra lesz a séta.
zsiga: szvsz. ezzel a társasággal kivitelezhetetlen hogy visszaérjetek a buszokig a Camponából
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz biggamer #1340 üzenetére
Én biztos elmegyek a fotókiállításra akkor is, ha most nem megyünk. Csak akkor nem veletek Viszont ott nem fotózni akarok. Én amondó vagyok, hogy ha november 17-én 18-20 fok van és süt a nap, és holnapra sem ígérnek rosszabbat, akkor használjuk ki szabad téren. Pár napon belül a fejünkre szakadhat fél méter hó és napsütést csak a nyári képeinken fogunk látni. De ha mégis megyünk, benne vagyok hiszen meg akarom nézni.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
válasz Jeannie #1339 üzenetére
Mi az hogy jöttök ?
Most még sem jössz ?
Mindenki.
A fotókiállításra mennyire van igény ?
Az december 6.-áig tart.
A Tropicarium mindig van.
Na ezt adjátok össze.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
válasz zsiga667 #1338 üzenetére
A Közlekedési Múzeum ha jól tudom a Városligetben van, ha nem kóvályogtok sokat, (biggamer nem megy boltba ) 4-6-os, Oktogon, földalatti, sztem ez max félóra, persze ez csak a tömegközlekedés, az a másik kérdés hogy a Városligettől a Múzeumig milyen lesz a haldási sebesség A Tropicarium kint van a város másik végén, igaz oda lehet menni este is, a buszok után.
-
zsiga667
addikt
válasz biggamer #1333 üzenetére
A Tropicarium szerintem teljesen zárt, de nem voltam még, nem biztos.
Ami viszont biztos, hogy ha mondjuk 11.15-kor el tudtok indulni a Nyugatitól (amire a múltkori tali tapasztalatai alapján nincs sok esély ) akkor 12.15 előtt nem értek ki a Campona-ba, a Közlekedési Múzeum meg mégmesszebb van onnan. Csak az oda-vissza út a Tropicaruimhoz két és fél óra tömegközlekedéssel. Szerintem nem fog beleférni. -
biggamer
veterán
Vagy kezdjük a busszal, de akkor eléggé elhúzódna, nem ?
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
11-10 re ott leszek én zárom a sort aki addig nem ér oda az hazamehet.
PENTAX
-
biggamer
veterán
válasz Jeannie #1332 üzenetére
A buszkiállítás kettőkor kezdődik, ahhoz a helyszínhez mi van közelebb ?
Azt mindenképp be szeretném iktatni.
Nem tudom, hogy a Tropicáriumban van természetes fény ?
A fotókiállítást meglehet nézni szürkületben is.
Úgy kellene tervezni, hogy a busztalálkozó elé és mögé tenni a dolgokat.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz Hydra SR #1320 üzenetére
Oké köszi.
werttzui.
Te is jössz ugye ?
Esetleg ha nagyon akarjátok, a Tropicariumot kihagyhatjuk, és oda majd mehetünk egy másik nap.
-
biggamer
veterán
Ha holnap is ilyen idő lesz, akkor királyság.
Jeannie.
11.00-ra beszéltük meg a találkozót, az benne van a dél elöttbe.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Ezek a buszok magánkézben vannak.
Tehát attól hízik a verda tulajdonosa, ha azt látja, hogy megörökítik a kis kedvencét.
Úgyhogy lesz ott idő fotózásra, ne félj.
( egyébként ezt írták is az általam másodikként linkelt oldalon )
És ahogy olvastam az Ikarusfan topicot, és ahány busz lesz, szerintem lehet hogy még marad hely is.
Egyébként ingyenes a városnézés.
és lehet, hogy pont arra mennek, amerre jó nekünk.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BEE
addikt
válasz biggamer #1311 üzenetére
EHHH...
Köszi hogy utánajártál !
Ha ezeknek a buszoknak 14 órakor lesz találkájuk és már minden hely
tolongás tárgya, akkor nehéz lesz fotózni őket,
mert hamar beülnek és indulnak, hogy világosban városnézhessenek.
Indulás előtt meg ott fognak bandázni a gépek körül.
Mi marad végül a délutáni program, ahová befuthat egy későnjövő ?
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Jeannie
senior tag
-
biggamer
veterán
Na szóval akkor mely személyek nevét karcolhatom be a szombati találkozó névsorába ?
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Allien
veterán
válasz werttzui #1310 üzenetére
Persze, vannak kivételes esetek. Én sem vagyok gazdag, és mérlegem a költségeket, ez tény! Az is más, ha nincsen ''bevételed'', az egy külön kategória (vagy másra kell)!
(sorry)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
Na találtam még egy linket : [link]
-
biggamer
veterán
Na szóval egy csomó telefonálgatás árán kiderítettem, hogy semmi köze a kiállításnak a Múzeumhoz.
Lehet a gépekkel városnéző körútra is jelentkezni, de szerintem hely már nem lesz, elkelt az összes.
Itt a honlap, ahol lehet róla olvasni [link], nekem naggyon bejönnek a képek, szerintem tök szépek a járgányok.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Mindenért fizetni kell és,hogy ez nem jó hááát NEM. itt egy 1000-es ott egy 1000-es és már is tíz ezer . Nem vagyok gazdag sőt munkanélküli . Lőjem le magam??? Legközelebb bevezetik a fotózás adót is végem is lenne.( ha meg neked van lóvé és ennyire nem sajnálod akkor hívjál meg mindenkit.)
PENTAX
-
biggamer
veterán
válasz Jeannie #1305 üzenetére
Én azt mondtam, hogy a Közlekedési Múzeum elött lesz busz kiállítás.
Egy szóval sem mondtam, hogy be szeretnék menni.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Allien
veterán
válasz werttzui #1306 üzenetére
Mé nem? Ha fizettni kell, az már nem jó? Engem spec nem zavar. Táncversenyre sem lehet csak úgy besurranni (na jó, azért lehettne). Szerintem, ez nem akkora nagy összeg, és lehet, hogy arra ösztönözne, hogy jó, vagy legalábbis, jobb képeket készítsél, és ne csak össze-vissza lövöldözzél! Illetve, mivel az átlag ember nem hajlandó érte fizettni, ezért kuriózum lenne az a foto sorozat!
Nem akarok plussz egy hozzászólást írni, ezért felvetek egy másik témát. Ez pedig egy ''új'' helyszín. Temető. Pl. a Farkasréti temető-nél extra panoráma van! Majdnem jobb, mint a János-hegyen! A másik, a Kerepesi úti temető! Tele van mókusokkal (igaz, félőssek, be kell cserkészni őket), egyébb madarakkal, mint pl. harkály! Aki teheti, nyugottan látogasson ki oda is!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jeannie
senior tag
Na srácok, aki a Közlekedési Múzeumba megy erre azért figyeljen:
FOTÓ és VIDEÓZÁSI DÍJ
Fotózás 800 Ft. (Mobiltelefonnal is)
Videózás 3000 Ft.
Filmezés 3000 Ft.
A fotózási és videózási engedélyek érvényesek egyszerre a Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállításon (Petőfi Csarnok) és a Közlekedési Múzeum főépületében.
A szabadtári programokon nem írják hogy lenne ilyen, úgyhogy szerintem a buszok fotózása nem díjköteles
Rajtatok felbuzdulva elgondolkodtam hogy vasárnap elmegyek maketteket fotózni de így meggondolandó az ügy -
Hydra SR
addikt
válasz biggamer #1303 üzenetére
Ilyenkor érzem, hogy jó választás volt a Soligor VT-453 ami könnyű és van váltáskája amivel kényelmesen hordozható Persze a stabilitása hagy némi kívánnivalót maga után de inkább legyen mindig kéznél egy közepesen stabil, mint hogy kényelmességből otthon tartsak egy betonstabilt
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
Itt az oldaluk, de azon még nincs fent : [link]
Esetleg ha megtudnád csörgetni őket, hogy tényleg lesz-e kinti, busz matuzsálem bemutató, nagyon megköszönném.
És ha lesz, akkor hánykor kezdődik.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest