Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #494 üzenetére
A 21-e jó alternatívának tűnik, így elsőre, aztán majd kiderül, én mindenképp szeretném ha szép fényviszonyok lennének, viszont tudatosulna a fákban is hogy már ősz van - tudom, nagy igények ...
Ezt a jöhetek-nem jöheteket meg most fejezzük be, szerintem már akkor túltárgyaltuk amikor a múlt heti összetalálkozást szerveztétek, tárgytalan ... Legalább annyian legyünk mint a múlt héten
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
[link]
Egy PHotóstalálkozós kép 16.-áról.
Az ostrom kezdete elötti nap, amikor még teljes '' pompájában '' látható az épület.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Nekem 21.-e szombat, vagy 29.-e vasárnap lenne jó, ha lehet úgy tervezzétek.
És hánykor akarnátok elkezdeni ?
Peeersze ha mehetek.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
Ide simán hozhatnád szerintem az ebeket is ők is remek téma lesznek, és ha esetleg nem engednek fel velük libegni, megyünk busszal és akkor elviszem a nagyi gurulós bevásárlókocsiját, abba bele lehet pakolni mindent amit a múltkor nyűg volt cipelni
na, jól van leállítom magam
[Szerkesztve] -
Jeannie
senior tag
Nos, lenne egy ötletem...
őszi PH!otóstalálkozó, második felvonás - ki a városból: természetfotók
útvonal javaslat: Moszkva térről 158-as busszal a Libegőhöz, azzal fel a János-hegyre (tériszonyosoknak is nyugodtan ajánlom: nem megy magasan és a sebessége 4 Km/h), ott lehet barangolni az erdei ösvényeken, makrózni, tájképezni, piknikezni a Normafán (igény esetén bort viszek), vonatmániásoknak utazni a gyermekvasúton (régebben Úttörővasút), szép budapesti látképeket csinálni az Erzsébet-kilátóról (magáról a kilátóról is, most újították fel), esetleg a későbbi órákban naplementefotó.
időpont javaslat: valamikor október végén, amikor már szinesednek-hullanak a levelek
hmmm -
Jeannie
senior tag
válasz werttzui #487 üzenetére
Tegnap a Blahán randalíroztak ... jó is hogy bejártuk ezeket a helyeket mert egy pár nap múlva nem marad belőlük semmi... Én azon aggódom hogy az egész várost szétverik. Ma is két McDonald's-nak adtunk kölcsön embereket romeltakarítani, mindent összetörtek, elvitték ami mozgatható...
-
Jeannie
senior tag
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #484 üzenetére
Tényleg kicsit zavaros volt amit írtam Szóval a csillagot leszedték, helyette betűzték a magyar zászlót, az egészet leöntötték és összefirkálták, kicsit felbontották a járólapot körülötte meg elhordták a kordont. A tévé épületén minden ami lehet össze van törve, tiszta korom az egész, félelmetesen néz ki.
-
biggamer
veterán
Örülök nekihogy örülsz.
Csak a csillagot öntötték le és firkálták össze, vagy az egész emlékművet ?
Megint lehet majd mindent rendberakni, a mi pénzünkből.
Még jó hogy vannak azok a videó felvételek, remélem megszívatják a mocskos trógerokat.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #480 üzenetére
Ezért örültem neki én is nagyon
Közelebb mentem én is hazafelé, de nem engedtek közel, épp vitték el a kiégett autókat és minden tiszta korom volt. Egy halom gázálarcos-pajzsos rendőr állt a tér körül, körbe volt kerítve, viszont a csillagot már visszarakták a műemlékre, viszont fehér festékkel van leöntve és össze van firkálva.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Ma hajnal fél négyig néztem a TV-t ( ostromállapot ), ott mondták, hogy a nagy címert feszítették le róla a trógerek.
Még jó, hogy megvan eredeti állapotában örökítve.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
KrAt
veterán
válasz ArthurMiller #468 üzenetére
Majd a legközelebbin ott leszel
Remélem lesz, majd egy ilyen őszi, természetfotós, falevélhullatós.. -
ArthurMiller
senior tag
Nem sorolom fel mindenki nevét, mert hosszadalmas lenne, én meg lusta vagyok Szóval inkább kollektíven gratulálok mindenkinek a fotókhoz, volt közöttük pár kiemelkedően jó, nagyon tetszettek Kár, hogy nem lehettem ott.
-
Allien
veterán
Én speciel gondoltam rá. hogy feldobjam, de személyiségi jogok miatt nem mertem.
Két képet készítettem, de ezt választottam inkább: [link]
Illetve, egy ''zseni'' kép alkotás közben () [link]
Ezen kívül,
''nincsen szobor tövis nélkül'' :[link]
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
[link] [link]
[link] [link]
[link]
Csináltam az Elvis-es tankról is közelit, de sajnos az 50. feltöltési próbálkozásra sem bírtam feltenni.
Majd idővel.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Allien
veterán
válasz biggamer #447 üzenetére
Reggelj egy ingyenes szolgáltatónál tárhelyet, mint pl freeweb, és hasonlóak. Csinálsz egy index.html weboldalt, mondjuk csak egy alap valamit, de egy mezei ''üres lap'' is megteszi, majd mögé már tudsz pakolni!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
KrAt
veterán
Aki úgy gondolja, dobjon egy pw-t, feltöltöttem az összes képem egy tárhelyre. (~360 kép, ~100 mega, rar-ban)
J.bravo, Jeannie:
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
válasz werttzui #446 üzenetére
Nekem még van termés, csak nem bírom feltölteni őket.
Folyamatosan próbálkozom, amint sikerül, felteszem a linkeket.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Szerintem egész jól termeltünk szerintem
PENTAX
-
biggamer
veterán
Hááát, egy pofont nem kértem volna Tőle, bár nem is bántott volna, mert nagyon aranyos volt, csak nagyon elesett.
Köszönet, örülök hogy tetszenek.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
j.bravo
addikt
-
j.bravo
addikt
Gratulálok, fiatalok! Komolyan mondom.
Jeannie képei tényleg nagyon gyorsan fejlődnek, én jóval hosszabb idő után (se? ) jutottam el oda hogy ilyen képeket lőjek. Tegnap is többször észrevett nagyon jó témákat, amiket mi többiek nem (még nem tette fel mindet, de az lcd-n tegnap nagyon jónak tűntek!). Szóval - szerintem - jó szemed van , abba ne hagyd a fotózást!
Allien képei között is vannak olyanok amiket irigylek, például a legelső flamenco-s cipős, és a koszorús kislány-portré is (ha nem lett volna mögötte a másik kislány, vagy jobban látszik, még jobb lenne, de 1) nem lehet minden tökéletes, 2) még mindig ott a PS. )
A vonatversenyesek is olyanok, hogy sajnálom hogy nem voltam ott!
biggamer mozdonyosai a sok füsttel nagyon hangulatosak, és nagyon jól sikerült a nénikés portré is (tényleg ekkora volt a kézfeje vagy nagylátószög okozta torzulás?), a hajléktalant is jól kapta el, és tetszik a FF-esítés módja is.
werttzui éjszakai Parlamentes-hidasa is szép, a házak se rosszak az enyéim nem sikerültek így. (kicsit talán ferde a Parlament kupolája, de ezen lehet segíteni).Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Allien
veterán
Tehát, jöjjön pár olyan, mint a többieknek, csak roszabb minőségben.
Esküvőt nézi a ''hölgy, [link] gondolom a régi emlékek feljönnek ilyenkor. Ugyanis az utca másik oldalán van egy templom, ahol éppen esküvőhöz készülődtek: [link]. A frissen felújított házzal szemben meg ugye éppenséggel ez van:
[link], eléggé instabilnak néz ki a felső része. Az egyik utiterv a Bazilika lett volna, de éppen tüntetés/esküvő(k) zajlottak [link]. Belvárosi iro(n)da ház:[link]. Majd egy köztéri szobor (részlet) [link]. Egy utolsó kép, szintén esti, még az eső elött: [link].
(ArthurMiller, igyekeztem kiegészíteni a többieket, remélem elegendő ennyi részemről)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Folyt. köv.:
Tehát, megkötözött lányos kép? Szöktetés elött: [link], a másik hölgyet hamarabb rabolták el, majd felültették a kézi hajtányra, és usgyi vissza a starthelyre: [link], nyomták rendessen, pedig jelentős hátrányban voltak: [link]. Jött egy szünet, és mennünk kelett, mert ugye, a ''nagy talira'' vissza akartunk érni, de elötte azért fotózgattunk még. Rengeteg érdekes vasúti jármű volt, pl. ''hóeke''+BG. Hóeke BG nélkül: [link].
Miután vissza érkeztünk a ''városba'', még volt időnk a taliig, ezért felmentünk a Westend teraszra. Éppen valami újság rendezvénye volt, ahol gyerekműsorok is voltak. Pl bohócok is:[link]. Illetve, lufi osztogatás: [link]. Nem csak mi fotóztunk: [link]. Volt egy szinpad is, ahol rendezvények voltak (műsorvezető Ábel Aníta).
Most érzékeny részhez érkeztünk (sorry előre is), mert a tánc számomra fontos, és éppenséggel, 4 flamenco táncos hölgy került sorra. Sajnos, a háttér sajnos nem kedvezett a fotózásnak: [link], [link], és néha sokat kelett vágni: [link]. Egy-két ''protré(szerüség)'':
1.[link]
2.[link].
Táncoltak: [link], [link], volt amikor a legyezőn kívül mással is: [link]. Uralkodó szín, a vörös/fekete: [link], és a zenén kívül a cipők koppanása a másik jellemző: [link],
[link],
[link],
[link]. A kéz mozdulatai is fontossak, főleg ebben a táncban: [link],
[link].
(sorry, kicsit hosszu, thx a türelmet ) Elérkezett a találkozó időpontja.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
Megnéztem a képeket, nagyon jók lettek, főleg az éjszakaiak.
A hősök terén készült kép kicsit csámpás, de elfordítottam a monitoromat, így pont jó lett.
Ja és köszi.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Allien
veterán
válasz ArthurMiller #429 üzenetére
Én alig több, mint 760 képet készítettem. Te szerinted felrakjam mind full méretben? (de ha megvágom mind, és PS-t alkalmazom az összessen, az is rengeteg idő, és sok értelme nem lenne ) Igaz, én mentem haza legkorábban, de korán is kezdtem, már, a többiekhez képest, Biggamer-rel karöltve, bár Ő tovább kitartott!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
KrAt
veterán
Tess, egy pár kép: [link] (legfelső bejegyzés)
Többiek: hnap feltöltöm az összes képet, aki gondolja, küldjön egy pw-t, és adom a címet
egyébként jó képeket csináltatok
biggamer: az első portré (nénis) nagyon ottvan
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
El kellett volna jönni Kép van de válogat az ember és a képfeltöltők is akadoznak
PENTAX
-
ArthurMiller
senior tag
Hmm..elég szegényes a termés. Gép volt nálatok, vagy csak sétálgattatok?
Big. jók a mozdonyaid, mutathatnál mást is -
KrAt
veterán
Ejj de jó, hogy tegnap volt a tali Úgy lebetegedtem, alig élek Kötsög járvány
-
Jeannie
senior tag
Ezek pedig az enyéim:
épületek
éjszakai
egyéb
[link]
[Szerkesztve] -
Jeannie
senior tag
werttzui képei a fotóstalálkozóról nálam laknak:
[link] -
Allien
veterán
Én is én is!
Biggamer jóvoltából volt szerencsém pár fotót készíteni nekem is.
Természetessen, egyenlőre azok a képek, melyek a ''mozdonyos'' részen voltak, tehát még a ''nagy'' találkozó elött készültek.
Pár portréval kezdeném, a helyszínen volt két hölgy, korabeli ruhában [link], majd u.a. a két hölgy egy szintén korabeli ruhába öltözött ''vaustassal'' [link], közelebbről: [link].
Biggammer jóvoltábol Benke Lacibácsi is kamera elé pattant: [link]. A megnyitó után már a mozdonyok készülődtek a megmérettetésre, és kiáltak a forditóhoz: [link], párossával indultak, ''gyorsulási'' versenyen [link], meg pár ügyességin [link] (itt pl egy sörösdobozt kelett elvinniük a start-cél útvonalon, és ha leesett, akkor egy másikat rakhattak fel, de max 2-t használhattak fel, remélem, észreveszitek a dobozt! ) További verseny is volt, erről most csak egy kép, de a lényeg, hogy a tüzet kelett eloltani [link], úgy, hogy a vödörért külön elrohantak, majd vizet engedtek a mozdonyból, és azzal kelett eloltani. Majd, ezek után jött a ''szöktetés'', ahol a két előzőleg bemutatott hölgyet kelett kiszabadítani, majd egy kézi hajtányon elszállítani. Fotók kicsit késöbb.
[Szerkesztve áá, dehogy]
-
biggamer
veterán
[link] [link] [link]
[link]
Pár fotó a mozdonykiállításról.
Majd még teszek fel más témájú képeket is, csak sz@r@kszik a rendszer.
Szívesen maradtam még volna tovább, de így is éjfélre értem haza.
Én is köszönöm szépen mindenkinek a jó bulit.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
adik
őstag
van kb 100 M ftp-m, durva gyors. Kéritek kölcsön?
Kettő, csipkebokor vessző!
-
Jeannie
senior tag
Üdv mindenkinek Nagyon örülök hogy tegnap összejött ez a kis csapat és remekül éreztem magam veletek, aki meg nem jött el, sajnálhatja Ez alatt a nap alatt sokat tanultam tőletek, ezt utólag is köszönöm A kep.tar.hu, ahová tölteném a jobbféle képeket, ''megtelt'' üzenettel ellenáll, úgyhogy még majd kitalálok valamit, de az említett oldalra ne számítson senki
-
KrAt
veterán
Én is felébredtem. De azt se tom, ki vagyok. Morcos vagyok, mert arra ébredtem, hogy kedves tesóm ajtaját 3x beb@szta a huzat, kitámasztani nem képes... Grrr...
Minjá megnézem a képeket, azt betömörítve felrakom az egészet egy tárhelyre (300 mega, szal szépen LASSAN ( ) felmegy, azt priviben szétküldözgetem a linket, azt ha mindenki megnézte, és úgy gondoljátok, mehet public-ba is -
j.bravo
addikt
Próbáld ki az imageshack.us-t, én is ódzkodtam tőle de kellemesen csalódtam.
adik: azért a Marximosakból egyet-kettőt feltehetnél Akkor is ha vacak minőségű. Vsz. az enyéim is olyanok.
Ja, még nem tudtam megnézni, fel akartam kelni de visszaaludtam, barátnőm most keltett fel hogy mindjárt kezdődnek a mára szervezett programok meg a pörgés...
Jó volt a tali, örültem hogy új arcokat ismerhettem meg! Ad hoc jelleggel, ha szép idő lesz, azért még a közelebb lakók/mobilisabbak összefuthatnának egy ''esőnap''ra!Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
adik
őstag
Halihó!
Nagyon élveztem én is! Várom mindenki képeit ezerrel, sajnos a digitgépes képeim között egy sem lett értékelhető minőségű - hiába no, szappantartó, nemis nagyon foglalkoztam vele. Majd amik a filmen vannak megmentik a hazát - remélemKettő, csipkebokor vessző!
-
BEE
addikt
Aki felébredt, az nyomassa a képeket !
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Allien
veterán
Francba, nem megy a kepfeltoltes.hu. Most mennem kell, du. felrakom máshova az első adagot.
Minden esettre, köszönöm a lehetősséget, és örülök, hogy találkoztam jópár PH-s emberkével.
-
KrAt
veterán
És haza is érkeztem. A képeket nem nézem meg, arra nincs erőm
Sikeresen rommá áztam, miután elmentek, nem látott felhőszakadás tört ki
Az 50É-ről nem is beszélve, milyen arcok voltak ott, úristen
De mindent köszönök, nagyon jó volt, a következőn (ha tehetem) tuti ottleszek -
KrAt
veterán
Elindultam
-
werttzui
addikt
El jött a nap fotózásra fel .
PENTAX
-
Predator...
tag
Ha valaki még jön fel fórumra tali előtt...üzenem neki hogy sajna nem jön össze
nemtudok L menni
amúgy jó fotózást mindenkinek...remélem azért képeket majd láthatok''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
adik
őstag
Bármi gikszer esetére megadtam a számom az adataimnál (ha a nevemre kattintasz, akkor megjelenik), mert most már nem leszek elérhető a taliig. Esőtáncot ne tessék járni, bár most süt a nap.
Vonatosoknak már most jó fényeket!Kettő, csipkebokor vessző!
-
biggamer
veterán
Felénk eddig jó idő van Dorogon, remélem Pesten is az lesz.
Na, megyek a vonathoz, aztán szájtátás és kattogtatás a kiállításon.
Akkor ne felejtsétek, találkozó 15 pontpontkor.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farming Simulator 25
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest