- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
bazijó idő van, megyek fotózni. Ha valaki csatlakozni, számom az adataimnál.
-
Hydra SR
addikt
-
-
tbs
addikt
válasz
Hydra SR #3891 üzenetére
Érdekel.
Más: reggel, az Erzsébet téren, ahol már 3/4ed éve 1-2 hetente fényképezgetek fél-1 órát, megszólított egy biztonsági őr, hogy "van-é engedélyem a létesítmény területén fotózni"? (A volt volán buszállomás fáin lévő leveleket nézegettem, meg a varjakat.)
Rosszul tudom, hogy a közhasználatra átengedett nyílt magánterületeken sem korlátozható verbálisan a fényképezés..? Csak jól látható figyelmeztető táblákkal..?
-
Hydra SR
addikt
Tavasszal lenne kedve valakinek motoros sárkányrepülőről tájat fotózni? 2 személyes, az egyik a pilóta szóval nem kell tudni hozzá sárkányrepülőt vezetni
Dunabogdány-Visegrád környékén repkednénk. Árat még nem tudok pontosan, de nagyságrendre 10k/kopf körül van, nem olcsóság de még mindig olcsóbb, mint repülővel vagy helikopterrel a sétarepülés, és fotózni is sokkal jobban lehet. Csak obit cserélni nem célszerű menet közben. Fotózás nélkül is jó élmény lehet. Csoportosan talán van kedvezmény, eddig ketten vagyunk rá.
Időpont sincs még lebeszélve, egyelőre csak az érdekelne, hogy egyáltalán érdekel-e valakit legalább elméleti szinten. -
tbs
addikt
Ügyetlen voltam...
Hirtelen ötlet volt, párat csattogtam, semmi extra. Volt azért tanulsága a dolognak sok. Legközelebb okosabb leszek.
(Pl. tele volt sportos csajokkal az egész környék. Vmi női hajnalifutó-találkozó lehetett...
)
Egy poén: a leendő M0 északi híd pillérei is látszanak.
-
tbs
addikt
Holnap "hajnalban", napkeltekor Citadella..? Vki..?
-
Hydra SR
addikt
válasz
Terapeuta #3876 üzenetére
Bp-en hét ágra süt a nap. Én megyek is fotózni. Csak ide a közelbe terveztem, XI. kerület, de ha van jobb ötleted vagy jársz errefele, csörögj rám
Számom az adataimnál. Most indulok. Az akksit is kipróbálhatod, ha még nem oldódott meg azóta a problémád. Meg egy vezetékes távkioldót, hátha az segít a fogásban és az exponálásban.
Többiek is jöhetnek, ha úgy érzik...[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
A következő tali tavasszal várható (valami esőűző) szikrázó napsütésben!
-
tbs
addikt
Csak nem vakít ma a Napocska..?
-
werttzui
addikt
Itt fejeztük be
[link]
-
werttzui
addikt
Itt kezdtük
[link]
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Megérett. Életem első közzétett feldolgozása. Szóljatok bele! Köszi.
-
BEE
addikt
-
BEE
addikt
Uraim ! Ez egy jó nap volt, és még fotóztunk is kicsit.
BEE
-
werttzui
addikt
Na én elindultam fotózásra(elázásra) fel!
-
BEE
addikt
Kalandra fel !!!
BEE
-
BEE
addikt
Szóval akkor a téma: Jó városunk esőben...
BEE
-
Terapeuta
őstag
Szakad az ónos eső. Milyen kiállításra mennek tbs-ék ??
-
Terapeuta
őstag
Na én lassan indulok.
Szikrázó napsütésre való "érzéketlen" film filmet szerintem nem viszek...[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
Tehát eddig:werttzui,BEE,Batman,Terapeuta,resz2, tbs és párja,
Esetleg: gr_balu, -
werttzui
addikt
Eddig:werttzui,BEE,Batman,Terapeuta,resz2, tbs és párja,
Esetleg: gr_balu, Flow -
resz2
csendes tag
Hi!
Érdekelne ez a fotós találkozó, még egyáltalán nem voltam ilyenen16 éves amatőr vok Nikon D80-al felvértezve és tapasztalatokra éhesen
-
werttzui
addikt
Akkor holnap tali : werttzui,BEE,Batman,Terapeuta, tbs és párja
Esetleg: gr_balu, Flow Ez már minimum 7 főMásokat is szeretettel várunk valszeg város fotózás lesz
Indulás 9-30-kor a nyugatitól.
-
werttzui
addikt
Na akkor vasárnap fotóstali! 9-30-kor találkozó a nyugatinál a főbejáratnál a tábláknál! A téma még kiokoskodás tárgya de majd csak lesz valami
Jelentkezőket várunk!
-
werttzui
addikt
Na úgy látom alakul ez a város épületes,szoció, stb-s tali
Gondolom lesz egy kis hősökterés fotózás is
-
werttzui
addikt
Akkor werttzui,BEE,Batman,Terapeuta, tbs és párja.
-
tbs
addikt
Én is ott leszek. A Városligetben. Párommal.
-
werttzui
addikt
Na akkor mi legyen jelentkezőket kérek
Eddig werttzui,BEE,Batman Valaki még?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel