Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz donjohnson #101213 üzenetére
Valóban, de az, hogy mi szerepel a lakcímkártyán, édesmindegy. Oda kerül bekötésre a szolgáltatás, ahova Ügyfél kéri. Egyébként a szerződésen van egy szolgáltatási cím, ahol ténylegesen megy a net, illetve egy állandó lakcím, ami a lakcímkártyán is szerepel
-
pulyka jocó
senior tag
válasz sfdrakex #98925 üzenetére
Iphone 12-t használok. Arra tudnék gondolni hogy az üdvözlő sms-ek kavarhattak be, vagy ehhez hasonló dolgok.
Lottót stb nem veszek, Apple Music előfizum van, de azt nyilván én állítottam be szolgáltatói számlázásra, nincs is vele baj.
asdf_: Ingyenes kéne hogy legyen, EU-ból ha telefonálok mondjuk haza magyar számra, akkor az itthoni perc illetve SMS díjak a mérvadóak. Tehát ha pl görögből küldtem vna sms-t rokonnak, még megérteném hogy kiszámláznak, de sose küldök sms-t. Szállásadónak se kellett, mert bookingon ment minden.
Na mindegy megvárom a számlát, addig remélem nem fog növekedni, de meglesem majd, aztán beküldök egy panaszt, hátha kapok egy értelmes választ
Max visszamegyek a trékomhoz, az úgyis jobb -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Korábban mintha lett volna már itt téma, hogy van sokaknál az ún. csomagon felüli forgalom számlázás. Flottás csomagom van, nagyon jó áron, emiatt feltűnő tud lenni ez a pár száz ft-os plusz tétel.
Az elmúlt héten vettem észre hogy már 233ft a csomagon felüli forgalom, viszont sms-t nem küldök, telefonálni is annyit szoktam amennyi a csomagba van, és azt is kizárólag magyar számmal, mégis emelkedik ez az összeg.
Valaki adott már be erre panaszt, és kapott e már rá megfelelő tájékoztatást, hogy mi is ez?
Köszönöm!
Amúgy eddigi kedvencem: most május 7-én mentünk Athénba, azon a napon is volt roaming során küldött sms-em érthetetlen módon, viszont 6-án még bőven itthon voltam, mégis kiszámlázásra került EU-n belüli sms nemzetközi hálózatba. Érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest