Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60618 üzenetére
Nálam.is ezért kértem,hogy nézd meg.. köszönöm..jo a mytv telenor app..ha simán inditod artl most appbol a müsorokat,akkor jo..
De már nem jelentem..ugyis azt mondják,nálam a hiba,ök nem tudnak a hibárol!hátha egy benfentesnek jobban hisznek..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60614 üzenetére
Ok..de azért jo ha tudják a forumozok,hogy mire készüljenek,ha a telenornál van reklamáciojuk..gondolom másik szolgáltatoknál is van ilyen..
Amit kértem azt nézdd meg lécci.. köszönöm..
tomp:olvastam a panaszaidat anno..😁😁😁😁de ha nem állsz a sarkadra lesz.rnak!
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60612 üzenetére
Jeleztem..elhiheted..és semmi informáciojuk..👍csak azt nem értem,akkor miért irták,hogy lesz..
Egyébként ez miért hangulatkeltés,ha leirom többször,hogy milyenek?ja,hogy itt csak isteniteni lehet a szolgáltatot???Azért nézz rá lécci,hogy a mytv appbol megy-e az rtlmost,mert nálam nem..kivülröl inditva jo..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #60604 üzenetére
Konkrétan hol van net MyChat szolgáltatásnál, hol nincs (emiatt sem tudtam válaszolni hamar).
Ez az egyik.
Másik MyTv szolgáltatás MyChat alatt adatkeretet(nem is adatkeret, inkább gyors net keret, mivel ebben a tarifa csomagban nincs net leállás) zabálja, holott augusztus 28-ig nem így volt.
Másik, hogy mikor nincs net, akkor meg működik a MyTv, ezzel sérve meg NMHH netsemlegességi határozatott.Szóval olyan jól sikerült ez az új ÁFSz-re átállás, hogy…
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
malor
aktív tag
válasz Viktor0610 #60590 üzenetére
Hűségidővel kedvezményes az eszköz hozzá vagy nulla forint. Hűség nélkül teljes áras minden kütyü mellé
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #60592 üzenetére
Akkor elavult csomag,bár jobb nincs más szolgáltatónál sem tudomásom szerint. Ez max annak lehet jó aki rá van kényszerülve mert nincs más lehetősége.
( Mielőtt valaki megjegyezné,hogy flotta- őket is nyomorgatják már, lassan lejárnak a szerződések ott is.)Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #60590 üzenetére
6750.- ?
A HD- korlátlanhoz képest sok szerintemPixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #60586 üzenetére
Bocs nem tudtam, hűség nélkül mennyi a havidíja? ( Sajna nincs nyelv nyújtogatósom) 😁
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Vééé
csendes tag
válasz Viktor0610 #60583 üzenetére
Igaz, 100-as, de nem kell sokáig napi 2-3 filmet megnézni hogy az kifogyjon. Ezért keresek korlátlant
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60574 üzenetére
Mostanában a my telenorba lépte be, most pedig a fő oldalra, ami meglepett.
Nekem modernebbnek tűnik, újszerűbbnek érzem, tetszik!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60553 üzenetére
Végül is jogos, de ha aláírok akkor is ugyanannyiért kapom mintha új előfizető lennék.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60544 üzenetére
Köszi a segítséget! Pár infóval okosabb lettem, most már tuti, hogy nem nálam a hiba.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60544 üzenetére
Kártyaszintű jelszavam nincs, de minden számla és befizetési igazolás megvan. Teszek egy próbát. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60542 üzenetére
Minden tanácsot és információt nagyon köszönök, mert csak puhatolózom, vagyis inkább sötétben tapogatózom. Én tudok érdeklődni ebben az ügyben mint csak és kizárólagos számlafizető? A szám a flottáé. A számla kézhezvételekor rögtön a flottakezelőhöz fordultam, másnap indított hibajegyzéket, nekem ezt mondta. Csak közben meg vészesen ketyeg a rendes havidíj befizetési határideje, és amit jelenleg fizetnem kéne ezzel a kálváriával, az annak az ötszöröse...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60539 üzenetére
De tájékoztatást sem kaptam, hogy mivel sújtanak, nekem ez az egész gyanús. Egyébként milyen esemény válthatja még ki a hozzáférés-korlátozást, ha a fiz. határidő letelte előtt 8 naptári nappal igazoltan be lett fizetve a havidíj?
-
chizuru
csendes tag
válasz Viktor0610 #60535 üzenetére
Koszi! Online hol lehet, csak a rendelesnel? Ott nem engedi átírni sajnos.
so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60534 üzenetére
Köszi! Ez csak adatkártya, a net viszont lecsökkent tempóval ment, mint máskor is, miután elfogyott a keret. Egyre érdekesebb ez a történet. 😂
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60520 üzenetére
Ha ez a tiltás rákerül, akkor abszolút nincs is szolgáltatás, vagy csak korlátozottan? Mert én az egészből semmit sem vettem észre, nem is tudtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60530 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Viktor0610 #60520 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni, sejtettem, hogy kéne valami. Csak sajnos az utolsó üzi az volt, hogy elfogyott a havi adatkeret 80%-a, de semmi más nem jött... Csak a horribilis számla a napokban... Flottás a cucc, ikupró net...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Viktor0610 #60502 üzenetére
Igazad van (némileg), de akkor meg jobban legyen bolondbiztos a rendszer.
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60502 üzenetére
Nem az a baj,hogy hibázik valaki,hanem ezt csak többszöri reklamálásra fogadják el,és a kompenzácio meg távol áll tölük!
De szerintem te is ha csinálsz valamit, többször átnézed,és csak utána adod ki,vagy véglegesited..
A másik baj,ha hiba van valahol a rendszerben,akkor elöször tagadják,és nálad a hiba,és majd ha csak erölteted,akkor esetleg foglalkoznak az üggyel..ez a nem szimpatikus hozzáállás..
Sajnos a másik tapasztalatom,hogy ha az üfsz a pultnál nem tud valamit,nem meri megkérdezni ha nem biztos a dolgában,inkább rosszul adja ki!ezt jol látom?tapasztaltam,mint emlitettem már..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Viktor0610 #60493 üzenetére
Köszi! És ha előfizuról viszem át (de nincs már hűség a Telekomnál), akkor ezt jeleznem kell náluk valamilyen felfüggesztésre?
-
8
senior tag
válasz Viktor0610 #60454 üzenetére
Biztosan én vagyok a hülye hogy nem értem.
Alábbi kép mellékelve. Itt mi értelme a kiválasztásnak és mit tudok vele kezdeni?Innen semmit sem tudok kezdeni a "kiválasztott" előfizetéssel.
Ha ügyintézni szeretnék, ahhoz be kell mennem a "Saját fiók"-ba a baloldalon, de ott megint csak a számok listáját adja és újra ki kell választanom a számot amin ügyintézni szeretnék, ergo az első kiválasztásnak nem látom értelmét.
Nem olyan lényeges, csak kíváncsi vagyok, egy telenor alkalmazott tudja-e.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
válasz Viktor0610 #60448 üzenetére
A magyar ember szeret más zsebében kotorászni, amihez még ideológiát is gyárt
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60441 üzenetére
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60268 üzenetére
Egy ilyen panasz mennyi idő alatt fut át, mire elutasítják?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60411 üzenetére
E kerdeskorben meg nem hivtam az ugyfelszolgalatot.
Hogy miert fontos az internetes vasarlas?
Egy 3-400e forintos telefonnal igen is lenyeges az elallasi jog, ha az adott telefon a probaido alatt a hasznalatom soran elverzik.
Husegidom jelenleg nincs, es csak akkor vallalok, ha normalis aron, normalis feltetelekkel lehet keszuleket vasarolni.
Raadasul 7 db elofizetesem van, aminek a fentartasa 2 evig szerintem megfontolando." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60409 üzenetére
Korabban telefonszammal, de most ugyfelszammal, (ami az osszes elofizetesemet is "beemelte") regisztraltam.
E teren semmi valtozas." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Takato
csendes tag
válasz Viktor0610 #60393 üzenetére
Köszönöm a válaszodat A korlátlan böngészés is megy vele ha elfogy az adatkeret vagy az nem?
-
nonsen5e
veterán
válasz Viktor0610 #60368 üzenetére
Az én esetemben akkor gondolom elég az, hogy regisztráljak?
Mindig csak SMS-sel próbáltam / léptem eddig be, mert kényelmesebbnek tűnt ideális esetben.D4: hunPH, nonsense#2596
-
MODERÁTOR
-
Gergello
addikt
válasz Viktor0610 #60330 üzenetére
Kár.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #60316 üzenetére
Olvastad ÁFSz-t.?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #60314 üzenetére
Ja…csak az fránya hó forduló még mindig beleszól és nullázza felhasználást.
Grat hozzá, és így megint visszatértünk lehúzosdihoz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zichie
senior tag
válasz Viktor0610 #60300 üzenetére
Boldogságosság van, mert röpke 32 óra elteltével ma reggel végre rákerült az egyenlegre a feltöltés.
Tegnap du. azért bementem a Telenorhoz, ahol felvettek hibalapot a tranzakcióhoz tartozó referencia azonosítót feltüntetve.[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz Viktor0610 #60300 üzenetére
Ellenőriztem, sajnos az összeg sem jött meg. Ilyen szitu korábban egyszer nekem is volt, amikor elmaradt az sms a feltöltésről.
Még egy olyan kérdés felmerült bennem, ha ma személyesen megyek feltölteni, akkor a tranzakciók sorban fognak állni? Értem ezalatt, hogy az új feltöltési tranzakció csak akkor hajtódik végre, miután a függő státuszú végrehajtódott vagy ettől független? Nem akarom azt a szitut, hogy két függő státuszú tranzakció is legyen, amelynél az újnak már szombati lesz a lejárati ideje.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60287 üzenetére
Flottaskent ez sem segit. Egyszeruen nem lehet neten keszuleket vasarolni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
D5
aktív tag
válasz Viktor0610 #60282 üzenetére
Hát ez az, személyesen szerettem volna, de nem tudtak róla mondani semmit, és még megrendelni sem tudtam volna... Annyit még hozzátettek, hogy néha előfordul az, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet személyesen aktiválni, csak online.
Azért köszönöm
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #60272 üzenetére
Köszönöm,várok még egy hónapot, aztán rájuk szólok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #60268 üzenetére
Az oké, de lássuk be attól hogy valakinek változás áll be bizonyos adataiban, még ugyanaz a személy marad.
Ilyenkor csak annyi hogy átirják az adatait, és egy szolgáltatás átvitel történik max, szerintem ez lenne logikus.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60137 üzenetére
Felhívtam a 1220-at, ahol az ügyintéző közölte, hogy mivel két személyes adatom is "megváltozott"*, ezért új szerződő félként kezelnek átírással. Az adatkeret harmadára igyak hidegvizet, és kompenzáció sem lesz egy fillér sem. Éljen az ügyfélközpontúság.
* - Ami abból következett, hogy lecseréltem a személyim, és az újban az anyám két vezetékneve kötőjellel van írva (ahogy egyébként sehol máshol sem, anyakönyvileg sem, ergo a BM benyelheti tövig a hülyeségét), a másik pedig a születési helyemnél az eddigi sima Debrecen helyett Debrecen II (Magyarország) szerepel. Ez megint nem stimmel semmivel sem, anyakönyvileg Debrecen II. Mi a vérért kellett még a Magyarországot is mögérakni...
Amit még nem értek, hogy ha ilyen esetben "új névre" írja a szerződést, akkor mi a halálért nem szól erről előre?
Javasolt egyébként az ügyinztéző egy csomagváltást (még Praktikumos vagyok), merthogy olcsóbban jönnék ki a Kártyással. Ez igaz is. És hozzátette, hogy mindezt megtehetem a MyTelenor oldalán, vagy az appban is. Nos, egyik helyen sincs még csak hasonló funkció sem. Az oldalukon kb az égvilágon semmit sem tudok csinálni, mert az egyébként aktív SIM-emhez tartozó számra azt írja, hogy Megszüntetve...
-
bollokcs80
Korrektor
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz Viktor0610 #60243 üzenetére
Na mostmár még úgyse értem Figyu ha én most megveszem ezt a hello data start csomagot helyben kiperkálok érte 5500 forintot következőnek mikor kell fizetnem nekik?
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz Viktor0610 #60240 üzenetére
Köszi! Tehát ha én most megkötök egy szerződést kifizetem helybe nekik az első hónapot akkor nem fognak számlázni következő hónap elején ( szeptemberben) küldeni még egy számlát. Mármint amit először fizetek ki nekik mindig a következő hónapra értendő? Kicsit hülyén lett megfogalmazva
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
WillyX
tag
válasz Viktor0610 #60234 üzenetére
Hát ha ezek az IMEI blacklist check oldalak megbízhatóak, akkor bizony a routerem feketelistás lett...
-
tylerddd
veterán
válasz Viktor0610 #60235 üzenetére
Én nem tudom, mi "van rajta", de én kíváncsiságból a Hello Data Start SIM-et beletettem a laptopomba és totál elk**t valamit a bootolásnál. Szedtem is ki, állítgatnom kellett BIOS-ban vissza a dolgokat, amik valamiért a behelyezéssel elállítódtak.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
chungee
addikt
válasz Viktor0610 #60228 üzenetére
Megtartanánk a számot is, sajnos az öregeknél a számváltás károsan hat az egészségükre Már nem hívható a szám (innen jöttem rá), sms-ben: azonnali hatállyal felmondunk
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #60211 üzenetére
Gondolom úgy gondolták, hogy ez ilyen. A netes tesztek is kiemelik a gyenge akkuidőt.
-
adika4444
addikt
válasz Viktor0610 #60204 üzenetére
Nem csak a B20, hanem még a kétes (vagy akár semmilyen) garancia is elég problémás lehet ilyen esetben.
(#60205)Somatom:
Teljesen egyetértek. Van egy 3372-m, Hilink nélküli firmmel. Lassú, ha routerbe dugtam 15 megánál több nem jött.
A ZyXel-lel már volt 190 Mbps is, azon stabilan jött 20 MB/s felett a torrent. Tudomtudom, a mobilnet nem erre van, de sürgős volt, időre kellett gépet telepíteni, és ugye az ISO-k beszerzésére tapasztalatom szerint még mindig ez a leggyorsabb mód...
(#60207)Viktor0610:
Kíváncsi leszek majd a tapasztalatodra. Ismerősnek van E5577S, igen csak csalódás. A kapcsolat nem igazán stabil, 2 eszköznél már agyra-főre akadozik a voip...
Hypernet Home előfizu van benne, szóval a hálózat bírná, ugyanott valami régebbi 4G Telenor USB stick nem csinál ilyen baromságokat...üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #60207 üzenetére
Én elég nagyot csalódtam ennek az elődjében a jelképes akkuidő miatt.
Ugye egy hotspotnak az lenne a lényege hogy hordozható legyen, én a hordozhatóság tényét is vitatom az akkuidő rövidsége miatt. Fali töltőről vagy a számítógép USB-jéről lehet inkább rendesen használni. -
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #60204 üzenetére
Azt mondták, hogy az USB modem azért jó, mert csak be kell dugni a routerbe. Vettem egyet a Tomatos "okosrouteremhez", de a Huawei Hi-Linket nem kezelte. Raktam rá másik firmware -t, de féltégla lett tőle. Aztán vettem egy miniPC -t, mert azt mondták, hogy az azért jó, mert kezeli a Hi-Linket. Csakhogy, Win alatt nem lehetett virtuális Lan kapcsolatot metered módba tenni, így a Win folyamatosan terhelte a sávszélességemet. Végül bementem egy bótba, 40 -ért vettem egy 4G routert, bedugtam a SIM -et és működik. És ez azért jó, mert jó. Szvsz. próbálkozhatsz mókolással, de a legolcsóbb az lesz, ha bemész a bótba és megveszed azt a drága routert.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
adika4444
addikt
válasz Viktor0610 #60200 üzenetére
Árukeresőn megtalálod.
Sztem 20--25k és alatta nincs semmilyen CAT6 router...üdv, adika4444
-
Somatom
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz Viktor0610 #60185 üzenetére
Ja hogy mobilnetnél egyáltalán nem kér kódot. Bocs félreértettem, azt hittem akkor is kér, csak nem küldi mindig. Nekem beirta magától az sms kódot. Köszi a segitséget. Hat éve voltam telenoros, kicsit változott a rendszer..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
snooze
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #60185 üzenetére
Én wifinél se emlékszek ilyen mindig küldik a kódot dologra.
-
válasz Viktor0610 #60167 üzenetére
Nem úgy van, hogy itt telesírjuk a fórumot, panaszkodunk neked és erre varázsütésszerűen megoldódik a probléma?
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60151 üzenetére
Mert én irtam..amugy a juniusi mytv rtlmost adatbakit sem irták jóvá..pedig elismerték..erre mit válaszolsz?meddig tart egy ilyen jováirás?
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #60162 üzenetére
Szokásom szerint félig-meddig viccelek. Sztem az nincs rendben, hogy a fejlesztők nem adnak korrekt infókat egy-egy új verzió változásairól. Ezt nem csak a MyTV -re értem, hanem általában a Playes alkalmazásokra.
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #60147 üzenetére
A mytelenor tv csomag elöfizetési dijait ilyenkor miért nem csökkenti?
GO Gunners!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #60147 üzenetére
Ha majd a 720p is túl terheli a dolgokat akkor azt is kiveszik majd vajon?.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60142 üzenetére
Akkor sem ertem.
Ez egy program hiba.
Ha en ezt kerem maganak a szerzodes megkotesekor, akkor ezt hogy nem lehet beallitani?
Telekomnal nincs ilyen, azt allitanak be, amit kerek, de miert is ne tenne, hiszen tobb penzt szeretnek fizetni..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60137 üzenetére
A kérdőíven már jeleztem nekik, hogy bekaphatják. Van 111 HUF a kártyámon, de gyanítom 10 hónap múlva ennyivel is fog lejárni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #60139 üzenetére
De miert?
En nem utolag gondolom meg magam, hanem mar a szerzodeskoteskor igy kerem, vagyis az ajanlaukban szereplo net egyikevel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60133 üzenetére
3 éve írattam a saját nevemre. Ugyan azokat az adatokat adtam meg most is. Elsőre szólt is, hogy pontosan úgy adjam meg az adatokat, ahogy az okmányokon szerepelne. Mert elsőre nem írtam kerületet és országot a születési helyhez, és kihagytam egy (egyébként anyakönyvileg nem létező) kötőjelet anyám nevéből.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #60131 üzenetére
Pedig de, az én nevemen volt. Ezek után még azon is elgondolkodom, hogy költsek-e még náluk pénzt.
-
tylerddd
veterán
válasz Viktor0610 #60124 üzenetére
Remek! Pont a soron következő lesz a 7.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz Viktor0610 #60112 üzenetére
Tesómnak akarnám megrendelni a Note 9-et, de csak felbasz az egész komolyan mondom. 3. napja hogy nem tudom megrendelni. Kértem visszahívást, tegnap hívtak a megadott időponton kívül de 1 csörgés után mire eljutottam oda hogy felvegyem bontott is a vonal. Szánalom a négyzeten komolyan mondom.
Hívtam az ügyfélszolgálatot de mondták hogy online kell előrendelnem vagy telefonon. Hát ebből egyik se akar összejönni.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #60107 üzenetére
Az elévülés viszonylag egyszerű, bár volt 2015-ben ptk változás. 2015-ig évente történő felszólítással meghosszabbítható volt egy-egy évvel. 2015 óta már nem, egy éven belül jogi útra kell terelni a követelést, különben elévül.
Fontos tudni, hogy az elévüléssel maga a követelés nem szűnik meg, de azt bíróság vagy más hatóság előtt már érvényesíteni nem lehet. Az Intrum nem hatóság, csak egy cég, aki a követelést megvásárolta. Cégként, a saját befektetése érdekében igyekszik behajtani a követelést, amit viszont közjegyző/bíróság elé csak akkor érdemes neki vinni, ha az még nem évült el. Többnyire itt viszont elévült követelésekről van szó, amik behajtására is megvannak a módszerei. Sokan megunják ui. az Intrum jelentkezéseit, és előbb-utóbb fizetnek. Zaklatásnak meg nem minősül, ha egy követeléskezelő liheg az ember nyakában, hiszen jogot érvényesít.
Az én véleményem az, hogy a Telenor üzleti érdekei nem írhatják felül a tájékoztatási és 8 éves számlamegőrzési kötelezettségét, a nála érdeklődő régi előfizetői számára minimum számlamásolatot kötelesek biztosítani az ügyfél által vitatott követeléssel kapcsolatban. -
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #60099 üzenetére
Az szuper, az én nevemen van a szám ( dpi )
-
szabifotos
senior tag
válasz Viktor0610 #60096 üzenetére
Akkor nem éri meg, maradok a klikk-nél. Köszi!
-
sch_a
addikt
válasz Viktor0610 #60052 üzenetére
Értem, köszi. Túl szép is lett volna.
-
punisher1
aktív tag
válasz Viktor0610 #60012 üzenetére
Értem köszönöm.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #59990 üzenetére
Ez lesz az, köszi.
MOD
yanna
Vodánál megtaláltam, a céges Telenor.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
válasz Viktor0610 #59980 üzenetére
>hívhatod a +36202000000 számot id, de az fizetős
Például Blue M díjcsomaggal is?
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59980 üzenetére
De miért külön reg? Ennek mi értelme?
Na mindegy, köszi a segítséget!
Ez a kétmilliós szám pl. nem volt meg eddig.[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59974 üzenetére
Köszi, de a 1220-as negyedórás várakozásokból elég volt egy életre. Majd valamikor belépek egy kirendeltségbe, aztán elsírom a bánatomat. De egyébként eléggé nehezményezem, hogy annak ellenére, hogy mindenki hajtja az online ügyintézést, meg minden, mégis személyesen kell intézni még az ilyen tök egyszerű dolgokat is.
Azt egyébként mivel magyarázod, hogy a MyTV-be be tudok lépni email-lel, de a MyTelenor-ba meg nem? Ezek szerint hozzá van kapcsolva a telefonszámhoz, nem? Emlékszem is rá, hogy megtörtént. Aztán mégsem működik.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59974 üzenetére
Vagy, megpróbálhatja este.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
válasz Viktor0610 #59954 üzenetére
Köszi.
Gondolom a számot meg tudja tartani? -
viharhozo
addikt
válasz Viktor0610 #59892 üzenetére
Valoszinuleg senkit se erdekel, de megerositem, a Hipernet Home megy 3G-n is. Es a Telenor oldalan leirtakkal ellentetben nem kell telepitesi cimet se megadni (ezt azert ki lehetne szedni a szovegbol, ha egyszer nincs igy).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tutu7030
veterán
válasz Viktor0610 #59940 üzenetére
Nekem sosem volt még elfogadható sebességű az oldal. Vicc, hogy egy telko cégnél ilyen szar legyen az it rendszer.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
bollokcs80
Korrektor
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #59930 üzenetére
Gondolom ezt nekem irtad, köszönöm..ezek szerint ami meg van jelölve DS-el a listába,az a dual..
Jo sok van már dualba a telenornál,pont a p smartot nem forgalmazza,pedig van belöle dualos az biztos..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59927 üzenetére
Emlékeim szerint az egy kártyát kezel csak.
A 2018-as Y-széria, ami dual SIM.Xiaomi 13T
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #59924 üzenetére
Csak így nem tudni, hogy eltévedt vagy csak rosszul mondta.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #59913 üzenetére
Igazából én sem, azért is raktam offba.
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #59911 üzenetére
Felteszem a teljesen irreleváns kérdést: Magyarországon egyáltalán legális az ilyen cucc? Mert pl a GSM jammer ugye tilos.
-
viharhozo
addikt
válasz Viktor0610 #59896 üzenetére
Beutottem azt, h "korlátlan böngészés", de nem dobott ra talalatot az ASZF-ben.
DrBubo77: lecci ugy, h a hulyek is ertsek. Akkor ami bongeszoben megy, arra nezve korlatlan? Nem akarok trukkozni, kizarolag a Youtube erdekel.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Viktor0610 #59892 üzenetére
Kösz! Akkor veszek egyet, aztan meglatjuk.
A korlatlan bongeszesbe egyebkent mi tartozik bele, van errol vhol vmi leiras? Feltetelezem, pl. a Youtube nem.
-
viharhozo
addikt
válasz Viktor0610 #59890 üzenetére
Kösz!
Ez a mondat mit jelent a Hipernet Home-nál?
4G/LTE hálózat elérhető, kizárólag (2G hálózaton a szolgáltatás nem vehető igénybe).
A "kizarolag" ele minek a vesszo? Ha csak 4G van, akkor minek hangsulyozni, h 2G nincs? Mi van a 3G-vel? Nekem sajna pont 3G-s ruterem van, ergo azt inkabb meg se probaljam?
Telefonba bedughato a kapott sim?
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #59867 üzenetére
Akkor most elindultunk valamerre. Csak az a kérdés, hogy lefelé a lejtőn, vagy...
-
veterán
Tudom-tudom, korábban is felmerült már itt, de azért leírom, mert elég határozott véleményem van: szerintem nem sokáig fogja tartogatni a PPF a céget.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
enginev3.0
félisten
Milyen pozitív fejlemények várhatók?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59841 üzenetére
Kár. Pedig igenis lenne értelme. Szerintem sokan még fizetnének is a szolgáltatásért.
ffmpeg-gel próbáltam, simán megy a rögzítés egy hót egyszerű parancsorban, viszont a stream elérési útja egy idő után megváltozik, és akkor megáll a felvétel.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #59863 üzenetére
Ja hogy úgy.
Sanszos hogy valami bug.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #59861 üzenetére
Azon meg már megy az 1080p m4?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #59856 üzenetére
Korábban tudta az 1080p mytv-t?
Furcsa lenne ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest