Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Davidoff91

    aktív tag

    válasz dedike #7486 üzenetére

    Tisztelt Dedike!:D

    Ez kimaradt a kiborulásomból, de természetesen úgy szoktam vizsgálni a kérdést, hogy:
    veszek egy "X" telefont, és megnézem, hogy hasonló kaliberű előfizetéssel, megegyező kondíciókkal, melyik szolgáltatónál olcsóbb a telefon, illetve hasonló árú előfizetések közül melyikkel járok jobban/kapok többet a különböző szolgáltatóknál. Ebből megállapítható, hogy a Telenor most nincs élen az árazásban/szolgáltatásokban. Természetesen elképzelhető, hogy bizonyos esetekben a Telenor kínál kedvezőbb feltételeket, de ezek az esetek annyira nem számottevőek, hogy fel sem tűnnek...Másik: Nem az a lényeg, hogy minden körülmények között 10 000Ft legyen a telefon, tisztában vagyok vele, hogy a havidíjon múlik az ár, de: NONSZENSZ, hogy egyes telefonok 5000+ Ft-os havidíjjal 2 év hűséggel drágábbak a Telenornál, mint kártyafüggetlenül, hivatalos garanciával vagy pedig a 2 ár majdnem megegyezik.

    bandigno: Tegnap kipróbáltam direkt egy amolyan próbavásárlást a bónusz programban. Eljutottam egészen odáig, hogy fizetési és szállítási módot választottam és már csak a megrendelés gombra kellett volna rányomni, hogy végleges legyen a rendelésem. Még ekkor is a sima listaárat írta ki (5% online kezdvezményt mondjuk levonta, a 7500 Ft bónuszt nem).

    [ Szerkesztve ]

    Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés