Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanee
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hol lehet neten keresztül feltölteni a praktikumos kártyát? Egy ismerősnek kéne, én meg nem vagyok pannonos, így nem vagyok jártas a témában. Lehet, hogy csak netbankon keresztül ( pl erste )? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget
-
A Pannon egy pár készüléket bevont a feltöltőkártyás árlistájába, ill. egy készülék ára csökkent: [link].
-
válasz
Zoli bácsi #95 üzenetére
Amennyiben megkaptad a céges kártyára az SMS-t, biztos, h. csökkentek a díjak. Azért az elég gáz volna, ha megírná, de nem csökkentene a valóságban. Az viszont sajnos előfordulhat, h. nem az ÁFA-csökkenésnek megfelelően mérsékelték a díjakat, mint pl. néhány lakossági csomagnál.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #87 üzenetére
ööö tényleg ez van
gyorsan egyenlekérdezés... x forint. fel netre.. 200kB letöltés.. kapcsolat bontás. vár fél órát. egyenlekérdezés.. hát nem x forintcsak nehogy elkiabáljam....
-
-
teló
tag
Kaptatok SMS-t, hogy az ÁFA csökkenése miatt mennyire jó nekünk, mert csökkentek a Pannon árai?
-
Landsmann
addikt
Lehet mázlid. Nekem is van. Én is használok egy szolgáltatást másfél éve, amiért nem fizetek, pedig kellene. Azt sem tudják hogy az nekem aktív.
-
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
én úg gondolom, hogy valami program hiba miatt, továbbra is 490-et fizetek az50 MB-os, illetve már 100MB-os csomagért
Bár ekkora mázlim úgy sincs..
-
-
GodHeart
senior tag
változott a helyzet, csak nem tudom pontosan hova... ma küldtek egy SMS-t hogy a promóciós szolgáltatást over lett, és ha akarom rendeljem meg a Mobil DAta 50-et... a nagy helyzet viszont az, hogy nekem a Mobil Data 50 Dupla bevan kapcsolva, havi 470HUF-ért asszem. Viszont a promócios cucc tényleg eltűnt.. de akkor mér nem a 2000HUF-os ár van ott... szal nem értem.. viszont mikor meg akarom nézni, hogy mennyit használtam el, akkor meg behoz egy oylan oldalt aminek ahhoz semmi köze, és a forgalmam viszont így nem tudom megnézni.. Valaki mondja el pls, hogy most mi a nagy helyzet...
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #81 üzenetére
akkor ezekszerint mázlim van, és ha 29.-én levonják, akkor durván 1 hónapig nem promóciós időben tudom használni a promóciós internetet!
Köszi szépen!
-
nnivan
tag
Ez nagyon jó meglátás, ezzel egyetértek és régóta a bögyömben van a dolog!
Szerintem is ennek ingyenesnek kellene lennie! Sőt volt idő amikor az üf szolg hivásért is kellett fizetni, de aszem ezt már megszüntették! Szal nem tudják már hol és mennyit fizettessenek! Ha nem jött volna a vodka, akkor még most is 95 Forintért telefonálnánk!
[Szerkesztve] -
-
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #76 üzenetére
megköszönném!
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
Ezt tudom, csak a választ nem , hogy miért csak ott.Mert szerintem az emberek többsége naponta többször is meg akarná nézni, hogy éppen hol van a telefonálás költségeiben.Ez igaz előfizetésre , de feltöltőkártyásra is
-
-
Jégkokó
veterán
Egyébként miért van az, hogy a pannonnál csak pénz ellenében lehet lekérni az egyenleged?Mert a t mobile nál pedig a #102# kód elküldésével meg lehet ráadásúl ingyen.Meg még a pannonál a wapon is meg lehet nézni,de az is pénzbe kerül.Olyan nagy luxus lenne ez más szolgáltatóknál, hogy ingyenes legyen?
-
Amennyiben jól értelmezem, igen, le fogják vonni (amennyiben nem ''előzöd meg'' őket).
Pontosan most nincs előttem a szöveg, de v.mi ilyesmit írt, h. dec 1-ig történő megrendelés esetén, febr. 1-ig adják akciós áron.
Holnap rákérdezhetek a Pannonos kapcsolattartónknál, ha gondolod...
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #74 üzenetére
dedede álljunk meg 1 pillanatra.. akkor elvielg tőlem 29.-én levonnak 500HUF-ot, mert még 3 napig él a promóció!? Mert akkor én azt előtte lemondom.. Tököm se fog 3napért fizetni!
-
''... számlás és kártyás előfizetőink, akik 2006. január 16. és 2006. március 17. között megrendelik az alábbi szolgáltatások valamelyikét, vagy rendelkeznek az alábbi szolgáltatások valamelyikével, azoknak a soron következő fordulónapjuktól 2 havidíjas időszakukra, változatlan havidíj mellett a forgalmi keretét megduplázzuk:
Mobile Data 50
Mobile Data 250
Mobile Data 500
Mobile Data 1000 ...''
A te csomagodnak promóciós, tehát arra nem vonatkozik.
Megoldás:
Mivel febr. 1-jén lejár az akciós kedvezményed, utána rendeld meg a sima Mobile Data 50-et, amiben 100 MB forgalom lesz. -
GodHeart
senior tag
Had kérdezzem már meg Viktor: Nekem a Mobil Data 50 Promóció van bekapcsolva,és nagyon tetszik ez a havi 50MB 500HUF-ért.. ennyit esküszöm áldoznék rá máskor is. Namost ez elvileg febr 1.-ig vagy meddig él. És még most 29.-én kerülne levonásra a köv havi összeg, de ez nekem most felhasználható lesz febr 29.-éig vagy mi lesz vele!? Én szeretném továbbra is ezt az 50MB-ot havi 500HUF-ért, bár elvileg most duplázástól 100MB van/lenne. De mintha úgy rémlene, hogy a duplázás a promocíiós csomagomra nem vonatkozik.
-
Matthew
őstag
válasz
Viktor0610 #71 üzenetére
Oksi, köszi az infót.
-
-
Matthew
őstag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
De ha minden hónapban tölt rá annyit akkor az rajta is marad a következő hónapban, nem?
Ezt meg nem is tudtam, hogy a 2500 Ft-al együtt jön ki az a 180 perc... -
-
Matthew
őstag
Hali!
Karácsonyra vettem tesómmal a szüleinknek két db 6030-as telót praktikummal és van most ez a180 perces akció, hogy le lehet beszélni ennyit 1 év alatt.
Nem tudjátok, hogy át lehet-e vinni a le nem beszélt perceket a következő hónapra?
Csak mert szeretnék a régi sim kártyájukat használni és majd egyben lebeszélni az ingyen perceket. -
nnivan
tag
Emberek! Nem tartjátok felháborítónak azt a pannonnál, hogy egy 40 -es kék számot drágábban lehet felhívni, mint akárki mást???
Mert úgy tudom, hogy a kék szám azért lenne, hogy... -
Landsmann
addikt
Ez a Pannon-Orange név váltás már legalább 3 éve évente 1-2 alkalommal mindig felmerül. Ha igaz lett volna a hír, akkor már régen nevet váltottak volna, de előtte meg kellett volna vennie. Ugyanis a Telenornak semmi köze az Orange-hoz. Ha meg eladnák, akkor annak már híre ment volna és nem készülődnének arculatváltásra, mert egyelőre erről van szó. Amíg pedig az Orange nem veszi meg, addig nem is lesz az a neve.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Köszike, de a jó beállitások voltak a telómban...Azafura hogy nemvolt megrendelve az MMS album sem, és mikor haver küldött mms-t akkor nemkaptam meg..pedig ő vodás, és szal azthittük hogy a 2 szolgáltató közt van valami gixer, nahmost rá pár órával, én csináltam mms albumot és oda megkaptam...érdekes... mondjuk nem emlékszem kristálytisztán hogyisvolt de hátha igy müxeni fog, még1x nagyon Köszi!
-
Laccoss
addikt
válasz
Viktor0610 #59 üzenetére
Samsung X660as..
-
-
Laccoss
addikt
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
Köszike, de MMS-nél mit állitsak be?? MMS album lemondva, megrendelve az MMS (by PannOnline).. mmsbeállitásnak mit irjak?
-
Laccoss:
Lemondod az MMS Album szolgáltatást a 1741-en, megrendeled az MMS-t u.itt, beállítod helyesen a telefonodon az MMS-t -ennyi.
(Amennyiben az MMS Albumba érkezik meg a kapott üzenet, ezen három dolog miatt lehet.)
Mania:
A Díjcsökkentővel kapcsolatban volt egy olyan lehetőség, miután visszavonták a ''téves közleményt'', mindenkinek, aki ezért mondta le, kérésre ingyen visszakapcsolták.
[Szerkesztve] -
Laccoss
addikt
Hali! Nemtudom ki hogy éli meg a dolgot
De engem rettentően idegesit az MMS Album, ill. az MMS Tár szolgáltatása a Pannonnak. Mivel MMS képes a telóm és mégis dupla árban van egy mms, ha jól vágom a dolgokat, és jól
akkor 2x kerül pénzbe az mms... Egyszer aki küldi, és egyszer nekem aki megnézi.. Vagy nemjól értem? Kilehet valahogy iktatni? MMS Albumot tudom le lehet mondani, az nem gond, de attól még ott az MMS Tár és ha már wapra kell menni egy mms-ért akkor már az is pénz
Azon felül hogy 120Huf egyetlen mms ára.. még a wapért is fizetni kell
-
SzalaiG
addikt
Azt hallottam, h megváltozik a Pannon neve Orange - ra. Szerintetek igez ez?
-
Mania
senior tag
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
A 250 percet ritkán szoktam elérni...a dijcsökkentőt meg újra kell aktiváltatnom ,mert lemondtam még akkor amikor a kedves szolgáltató ''téves közlemény''-t adott ki.
Mondjuk utánaszámolva megérné az eggyel nagyobb dijcsomag...na megyek is a Pannonline-ra -
-
Mania
senior tag
A héten felhívtak a Pannon-tól.Egy csajszi közölte hogy mivel több mint 2 éve az előfizetőjük vagyok,ezért az elkövetkező 3 hónapban a számlák végéből lecsípnek 1000Ft-ot.
Persze ez az ajánlatuk csak akkor él ha az előfizetett 150 percem felett telefonálok és az több mint bruttó 1000Huf.(Mondjuk attól nem félek hogy ez nem sikerül ,mert általában bőven túllépem)
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 10
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest