Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz REDeath #4480 üzenetére
Ha 26 év alatt vagy, akkor Djuice complete.
complete
Havi előfizetési díj, amely 100%-ban lebeszélhető minden belföldi mobil és vezetékes irányba 1 350 Ft
Percdíj hálózaton belül, bármikor 19 Ft
Percdíj más hálózatokba, bármikor 38 Ft
SMS küldés bármely hálózatba 15 Ft
MMS küldés hálózaton belül, és e-mail címre 15 Ft
MMS küldés más hálózatokba 57 Ft"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Megvan a megoldás: Sony oldaláról letöltöttem pannon_data beállítást. Net apn-es.
APN: net
felh.név : nincs
jelszó : nincs
bejelentkezés kérése: kikapcs
Ip cím: nincs
dns:nincs
hitelesítés: nincs, pap ,chap
adattömörítés:nincs
fejléctömörítés: nincs
proxy: kikapcsolvaMindezek után KÉZZEL beállítottam mind a pop3-t, majd az imap4-t és MŰKÖDÖTT!!! w910in.
E51en is megy úgy tudom
A fenti beállítás a pannon oldaláról letölthető , az üfsz szolg. csaj szerint nekem azért nem kapcsolódott egyáltalán (bejövőhöz sem, ami , hogyismondjam, nonszensz), mert a gmailes smtpt állítottam be. Hát nem volt igaza[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Annyit csinál: kiszolgáló keresése , majd ezt mutatja: a kiszolgáló nem található.
Ez alapján is próbáltam, semmi.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz megyeri #4462 üzenetére
Már fenn van, de az azért másabb , mint a beépített email kliens. Hasonló problémám van nekem is , gmaillel, imappel, w910ivel, beépített saját klienssel. .
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #4339 üzenetére
Igazad lett.
Sajnálják, hogy kellemetlenség ért, de nem tudnak mit mondani azon kívül , amit leírtak."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #4339 üzenetére
De bizonyítani tudom.
Ha két napig állna a mobilemail szerver, akkor két napig számolná, ha oda próbálnék csatlakozni? Ez nonszensz.... Hihetetlen és gyomorforgató.
[ Módosította: 7 ]
-
tildy
nagyúr
Letelt újabb egy hónap, és ismét jött egy levél, hogy Pannon számlázási rendszere zárt és hitelesített, mindemellett megkaptam, hogy midnen oylan szolgáltatás, ami felcsatlakozást igényel, az generálhat adatforgalmat.
Köszönöm, hülye azért nem vagyok, ezeket én is tudom, de könyörgöm, egy ingyenes szolgáltatásért ne kelljen már fizetnem!
Az elmúlt hónapban, mikor a levelező nem volt 5 perces lekérésre beállítva ugyanis 0 darab fantom waphívás volt...
Viktor szerinted mit tegyek? Hova forduljak, ha az internetes háttércsoport már 3szor elutasított? Fogyasztóvédelem?Tudom, hogy igazam van, és bizonyítani is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz FerNandor #4192 üzenetére
Igen.
De nagyon az egyszerűbb végén próblod megfogni a dolgokat. Mondjuk elhatároztad, hogy elmész , és ahogy látszik semmi sem tántoríthat el. ahelyett, hogy ha valóban jogos a panaszod - küzdenél az igazadért.
Üfsz segít, ha megadod az ügyfélszintű /kártyaszintű jelszavad.
Szép is lenne, ha bárkinek kiadhatnák a bizalmas adataid - pl. számlával kapcsolatos dolgok- anélkül, hogy ezt megadnád ...[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz FerNandor #4187 üzenetére
Nem lehet, hogy az azonos ügyfélszámhoz tartozó számlák végösszegét látod? Mert akkor két számra nem sok a 8000.
Amúgy a többi sem jobb hidd el. Én szívtam már a t-nél is....[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz FerNandor #4184 üzenetére
Mielőtt a számlát megvárnád: pannonline regisztrálj, online számlarészletező. Látni fogod , mire ment el az összeg.
-
tildy
nagyúr
Kezd az egész egyre röhejesebb lenni. Biztos nálam rossz a beállítás, ha az esetek 96-98%ban fel tudok csatlakozni mobilemailre, a maradék 4-ben meg nem....És azt bizony kőkeményen ki is számlázzák....
[ Módosította: Foglalt név ]
-
tildy
nagyúr
válasz Landsmann #4120 üzenetére
No úgy néz ki rájöttem mi volt a hiba oka, Pannonnak ment mail róla, mivel valószínűleg a gubanc náluk van.
Beállítottam a telefonom arra, hogy ne 5 percenként próbálja leszedni a leveleim, hanem akkor, mikor a küldés -fogadásra nyomok. Hogy-hogy nem azóta nincsenek fantom adatforgalmak.Egyébként észrevettem, mikor az 5 percesre volt állítva, akkor néha előfordult olyan, hogy azt írta ki a telefon, hogy nem sikerült a kiszolgálóhoz csatlakozni . Valószínűleg ez lett kiszámlázva - mivel nem történt meg a végződtetés a pannonlinera, ezért úgy vehette a rendszer, hogy "wapoztam" , holott csak a pannonlinehoz próbált a telefon csatlakozni -de sikertelenül. Remélem orvosolják a hibát, és visszajeleznek.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Landsmann #4120 üzenetére
Nem, mivel le is volt mondva a mobilinternet start, mert opera minivel meg emailezéssel siekrült 4700 Ftos számlát csinálnom vele. .
-
tildy
nagyúr
válasz Landsmann #4118 üzenetére
Push üzemmódban nem jött semmi.
Volt kollégiámmal leellenőriztük az mms és a wap beállításokat,a mobilemail szerverbeállításokat, jók.
Nekik sincs fogalmuk mi lehet, nekem sem.
Az insertelt adatok pedig a pannonlineról valók, különben nem tudnám egy még le sem zárt számla forgalmát.
Telefonomon nem tudom követni, hiszen a mailkliensem beállított mobilemail 5 percenként mászik fel a szerverre ellenőőrizni a mailjeim. Eleve a felcsatlakozás is forgalmat generál (ami viszotn a számlán nem jelenik meg, mert mobilemailhez csatlakozik ugye).
Pannonlineon amúgy kinn sincs a szolgáltatásoknál a mobilemail.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #4116 üzenetére
Ip-je a mobilemail szervernek. Mint ahogy routernél is tudsz elérhető ipket állítani, itt is vannak bizonyos dedikált ipk, ami felé menő forgalom nem fog számlázódni, addig míg egy bit valahol azt nem mutatja, túlhaladtad a 100 megás limitet. Gondolom én. Merthogy én valahogy így oldanám meg.
Amúgy megnéztem a beállításaim, imapon vagyok,143-s port. De ez irreveláns a problmám esetében szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #4103 üzenetére
Honnét tudja , honnét tudja. IP
Régen is volt olyan wap csomag, ami csak pannon wapoldalakat engedett...
Landsmann?KEdves LAndsmann, már többször írtam, tökéletesen tudom használni a mobilemailt, nem azzal van problémám. Így nem értem, miért írod a beállításokat,bár lehet félreértettük egymást?!
Nekem azzal van bajom, hogy mobilemailre használom csak a a mobil internet startot, mégis van valami egyéb wapra csatlakozás is,legalábbis a pannon rendszere szerint, amiről nem tudok. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #4098 üzenetére
w910i.
Landsmann: mobilemail működik, beállításokat a Pannon küldte le . Más email nincs beállítva .[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nos fiúk lányok, levelezést folytatok a pannonnal, ugyanis nem avgyok hajlandó le nem bonyolított internetforgalmat.
Tudni kell, hogy mobilemailem van, (és tudom, hogy mobilemail esetén meg lehetne megfelelő paraméterekkel oldani, hogy ne lehessen wapozni, csak ezt aszolgáltatást használni) + mobil internet startom.
Ez utóbbi amiatt, mert netcsomag nélkül a mobilemail nem működik....
A problémám az alábbi , ez lett elküldve nekik :Az alábbi problémával fordulok önökhöz:
Mobilemail előfizetésem van, és tudomásom szerint nem haladtam meg a havi limitet.
Ennek ellenére a számlámon mégis van wapforgalom, pedig wapot nem használtam (ebben 100%ig biztos vagyok, és ezt támasztja alá az is, hogy rendszeresen 1-2 Kbosak a felcsatlakozások, egy wapoldal, pl. az önöké, pedig ennél nagyobb ) , más program nem használja a wapot, kizárólag az email kliensem a mobilemail csatlakozáshoz, amely az önöktől letöltött beállítás alapján üzemel.
GPRS WAP 05.20. - 06.17. 19 190.00 kB 1.00 20 190.00 38.00 228.00Oké, lehet hogy a készülék hibás , ezt nem tudhatom, de az a levél amit kaptam, eléggé lekezelő volt...
Lényege ennyi:
"Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a levelében reklamált GPRS forgalom díját felülvizsgáltuk a 20/***-****-es GSM szám vonatkozásában, és a számlázási rendszerünkben hibának nyomát nem találtuk.
Nyilvántartásunk szerint, a fenti GSM számon a Mobil Internet Start szolgáltatás aktív, mely hozzáférést biztosít a WAP szolgáltatáshoz, és az internethez.
Az adatbázisunkban regisztrált adatok alapján megállapítottuk, hogy a GPRS forgalmat a Díjszabásnak megfelelően számláztuk, a Mobil Internet Start szolgáltatás díjazási elvei szerint."Értek a waphoz, nekem köszönhető részben a wapoldaluk is, tudom azt, is, hogy egy ilyen wapoldal igen nehézkesen fér bele 1Kb-ba. ÉS 100%is biztos vagyok benne, hogy afenti időszakban nem csatlakoztam fel , csak az emailkliens, és csak mobilemailes levelek letöltéséhez.
Segíteni nem akarnak, azt kiadni se nagyon, hova, miylen Ip-re csatlakozik fel a telefonom.....
Példa forgalomra:
wap 2009.06.22 15:35 2,41 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.22 17:36 1,38 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.22 17:55 2,48 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.23 14:52 1,04 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.25 12:03 2,37 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.07.01 20:11 2,41 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.03 15:31 1,08 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.03 15:51 1,12 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.05 9:20 1,2 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.06 20:20 1,58 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.06 21:04 1,1 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.07 12:20 2,41 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.08 19:10 1,1 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Minuszba akkor megy le az egyenleg, ha smsezel , wapozol, mmsezel. Ezeknek a lezárása egy ksi idővel később történik meg, minthogy még hívni tudnál.
Ezért fordulhat elő, hogy hívni már nem tudsz, de smst még tudsz küldeni.
Érdemes a "pakolok és megyek " módszer helyett esetleg részletes számlát kérni.Határvidéken élők kétféleképpen védik ki az átjelentkezést :
Egyik a manuális beállítás , miszerint csak az adott hálózatot használhassa a telefon.
Tudni kell, hogy a szomszéd országok antennáinak hatóköre kb. 15 kmre "belóghat" Magyarország területére. A telefon meg automatikusan a legerősebb térerejű használható hálózathoz csatlakozik. (Kivéve ha le van tiltva)Másik megoldás: szolgáltatónál jelezni, határmentén élsz, és roaming tiltást kérni. Ebben az esetben azonban külföldre utazáskor mindig be kell telefonálni, hogy oldják fel.PErsze csak akkor ha használni is akarod.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #3885 üzenetére
Opera alól bejött nekem
Nagyon köszi az infókat de egy kérdés még: a weboldal (meg a küldött email ) szerint akkor aktiválódik a szolgáltatás, ha rányomok a telefonon a küldés fogadás gombra.
Fontos!
Amikor első alkalommal használod mobilodról a mobile mail-t, kérjük, kattints a mobilod üzenetek menüjében a ”küldés/fogadás” gombra, így tudod aktiválni a szolgáltatást. Néhány mobiltelefon az e-mailek PUSH üzemmódját is támogatja, ami azt jelenti, hogy az új e-mailek azonnal a mobilodra érkeznek, mint ahogy az SMS-ek is. A PUSH üzemmódról és annak támogatásáról további információt a mobilod használati útmutatójában találhatsz. A mobile mail oldalon belül a Vezérlőpultban találsz útmutatót a szükséges beállításokról.Rányomtam.
De pannonlineon nem látom.
Ügyintéző szerint is jön róla sms 72 órán belül , és akkor aktiválódik.
Most akkor mikor?Ui . bocs a paranoiáért, de többet nem szeretnék olyan szituba kerülni, hogy 4 megáért majd 5 ezret kelljen kiperkálnom... Kicsit azért rosszul esett, ezért inkább előre vagyok para Mégegyszer bocsi ezért, csak ugye jobb félni , mint megijedni
Landsmann: ha gmailes vagy, akkor nem kell jelszót megadni, hanem a gmail oldalon kell forwardolni a mailt
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #3881 üzenetére
Közben ügyfélszolgálat is azt mondja valamilyen wap csomag kell hozzá.
Hát jó. Vissza kellett állítatnom a mobile internet startot , max megpróbálok wapra véletlenül sem felmenni
Sima emaillel ahogy én látom az a különbség, hogy ez a telszam@pannonemail.hu emailcimre erkezo leveleket szedi le, mas emailfiokho csatlakozas nem lehetseges vele, viszont be lehet allitani a weboldalon, hogy mas fiokokbol (pl. gmail) is behuzza a leveleket ezen telszam@pannonemail.hu emailcim ala, és így le tudjam szedni .
Ez nekem így jó"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #3881 üzenetére
1. előbb jó volt, sőt nekem most is az
2. sehol nem írják a mobil internet start csomagot, hogy szükséges hozzá
3. mi garantálja, hogy mobilemail csomag alapján számláznak és nem a mobil internet start szerint? Nagyon nem mindegy... 100szoros a szorzó az ára közt....
4. ha ez sima wap csomag mégis , akkor minek mobil internet start mellé?
5. ha sima wap csomag, akkor pannonwapot is meg lehet vele nézni.Elvileg. Igaz ez?[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Megrendeltem a mobilemail szolgáltatást.
Ez augusztusig ingyenes, a beállításokat frankón leküldte a telefonra.
Azonban mégsem működik, a szolgáltató nem válaszol üzenetet kapom a telón.Gondoltam amiatt lehet, mert a mobil internet start le van mondva.
Lemondtam 2 hete mert piszok drága 10kb/12 ft.
Namost akkor hogy is van ez?Elvileg djuiceos ügyintéző azt mondja , kell hozzá , másrészről viszont nem akarom megszívni megint, hogy 4 megáért majd 5 ezret kelljen fizetni...Nem értem az egészet, a szolgáltatást használni szeretném, de nem szeretnék belefutni a fenti galibába megint...
Ötlet?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3837 üzenetére
No igen.
Mondom nekem csak az a nonszensz, hogy többet fizetek 4 megára, mint ugyanazon szolgáltató másik "normál" ügyfele ennek a 250-szeresére!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #3834 üzenetére
Az is rablás.
Könyörgöm, miért nem rendelhető pl. 1 gigás csomag , csak külön adatkártyára?
Miért kerül annyiba az 500 megás csomag nem külön kártyára , mint a fenti egy gigás?
És miért nincs 50 megás csomag azoknak, akik MOBILról neteznének, nem laptopról...
Azért röhej 3.9 megáért majdnem annyit elkérni mint 5 gigáért...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Ez kész....
GPRS WAP 03.21. - 04.18. 72 3 920.00 kB 1.00 20 3 920.00 784.00 4 704.00A poén, hogy pont az elmúlt időszakban írtam nekik, hogy abszolút nem fair, hogy normális áron nem adnak mobilról -tehát nem notebookról- netezős csomagot. Nem, nekem nem 1 nap kell 10 megára a net, hanem naponta használnám, sokkal kisebb mennyiségre.
Azért ehhez kell arc, 4 megáért majd 5 ezret elkérni.
Kicsit ideges vagyok, oké elneteztem, tény és való. de ennyit elkérni ennyi netért (régen valami 3-5 Ft /10Kb volt, most meg mennyi is? majdnem 20?) azért ehhez pofa kell...
No mindegyMondom is le a francb a a gprs startot....
-
tildy
nagyúr
Mikor cégesből a saját nevemre lett véve a számoma tnél,kb két éve, akkor kellett fizetnem. Meg még majdnem rámverték a céges számlarészt is, utólag, ezenkívűl x millió dolgot elbénáztak...
Depression: nem lehet, hogy telefonnal együtt vetted?
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3801 üzenetére
Nem kell belépési díj ha számhordozol. Első havi előfizudíjat kell csak kifizetni.
De mivel az első hónap általában törthónap, ezért a köv. számlád emiat kevesebb lesz.
Sim kártyáért nem kell fizetned!!!!
Én is hordoztam már vissza számot a pannonhoz, és csak az első havi előfizudíjat kellett befizetni.
Ha később akarsz készüléket venni mellé, előfizetéses áron , megtehető , csak hűséget írsz alá.Egyébként nincs hűség.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3798 üzenetére
Igazad van.
Jahm válaszolt a pannon a netes tarifa ügyben, nekem is az 5 és 10 Gb-osat írták, de azt is írták hogy javaslatomat elküldik a háttércsoportnak.
Reméljük idővel csak lesz valami...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3796 üzenetére
Én is 26 fölött vagyok, azért elég sok családban van 26 év alatti, és megoldható a dolog.
Én 90%ban Pannonost hívok, ezért nekem jobb opció volt a sima complete"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #3793 üzenetére
Igazad van, elfelejtettem, hogy a complete sms havidijja smsre felhasználható.
Viszont szerintem 1300 ftot havonta lazan eltelefonal az ember...[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3789 üzenetére
már miért lenne kedvezőbb a percdíj? A completenél A 18 Ftos hálón belüli szerintem azért elég ütős, még ha kifelé 36 is van...
Nekem djuice free generationom vna msot 1300Ftos havidíj, lebeszélhető, 14 Ft az sms, mms, családi csomaggal nyomja jelenleg a család ingyen , utána djuice folks lesz (300 ftért 3 djuiceos 3Ft/perc áron hívok majd) .[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3762 üzenetére
Ment az ügyfélszolgálatnak levél részemről is ezügyben.
Talán ha több levelet kapnak, elgondolkodnak kicsit."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Depression #3762 üzenetére
Szerintem ennyiért(500Ft) már 100 megás netet kéne adni. Ez egy operaminire/emailre elég lenne.A napijegy nekem nem éri meg, mer tén szívem szerint naponta használnám a telefont email-letöltésre, opera minire.
1990 Ftért meg drága a 100 megás csomag, főleg úgy, hogy annyiért 1 gigásat is ad a pannon (iagz azt nem szolgáltatásként...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Armando_19 #3278 üzenetére
Nem, csak pannonos szám esetén érvényes.
Ami akár lehet 06-30as is , ha számhordozott.."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Motion_Blur #2477 üzenetére
Előfizus?
Akkor igen. Az előfizu tulajának meg kéne lennie"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Motion_Blur #2475 üzenetére
De el lehet.Pannonlineon. Én legalábbis eddig mindig el tudtam, és a közeli rokonság is.
-
tildy
nagyúr
Net apn-t érdemes inkább beállítani, bár elvileg mindkettőn mennie kéne
A Pannonnal szerencsésebb a helyzet, mert akár wap, akár net csomagot fizetünk, mind a két hozzáférési típust megkapjuk.
1. mód
Hozzáférési pont (APN): wap
IP: 193.225.154.002
Internet mód (ha van ilyen a telefonban): http
Proxi használata: igen
Port: 8080, 80 vagy 9201
Felhasználói név: üresen marad
Jelszó: üresen marad
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS1: 193.225.154.254
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS2: 194.149.000.1572. mód (inkább ez legyen!)
Amik az előzőektől eltérnek
Hozzáférési pont (APN): net
Proxi használata: nem
Port: üresen marad
Pannon CSD wap vagy adat
Felh. név: üresen marad
Jelszó: üresen maradIlletve eztérdemes még átnézni , vagy innét lekérni jó beállítást.
-
-
tildy
nagyúr
Tudom mi a gázos? Ha a főváros összes boltjában sincs egy készülék,a reklámot meg folyamatosan nyomja szolgáltató. Így jártam én a w300i-vel. Természetesen a rózsaszínnél.
Kb 10-15 boltban voltam cirka 4-5 nap alatt: egyben sem volt. Nem is ígértek. Aztán vettem inkább használtan. Jöbőre pedig úgy hagyom ott őket, mint a sicc. 8 év alatt nem volt annyi bajoma pannonos előfizuimmal, mint itt 6 hónap alatt 1 előfizuval.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Szerintem ha az ugyfelszolgalatot hivnad, hamarabb kapnal valaszt.
lugosi: mikor a t-nel w300it akartam van, ket hetig jartam budapesti boltokba, vagy 15 helyen voltam. Sehol nem volt. Ettol meg nem szar a t, de attol mar igen, hogy balfek modjara aktivalnak be dolgokat, vagy pont ellenkezoleg.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #1736 üzenetére
A manóba, azt hittem van valami engedmény, mint...
-
tildy
nagyúr
válasz Viktor0610 #1724 üzenetére
Szia Viktor!
Úgy néz ki elhagyódott egyik pannonos kártyám, legalábbis nem találom sehol .Voltam olyan hülye, és kivettem a clges telóból, mert abba tesztkártya ment, el is raktam jó helyre, de msot nicns ott. Mennyi egy új kártya aktiválása arra a számra ?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest