- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
H.Istvan25 #45139 üzenetére
Ezt ma (is) sikerült alulmúlni otthon a kedvenc B3-as cellámban:
Már írtam is a Telenornak, screenshot-okkal alátámasztva, mint itt a hozzászólásomban. Reakció nulla. Utána felhívtam őket, ott persze nem értették mi van, elmondtam az írásos hibabejelentésem azonosítóját, hosszas várakoztatás után azt mondták, dolgoznak rajta.
Ezt mondjuk nem tapasztalom, mert azóta is éjjel-nappal, bármikor az Rx/Tx error sorban a 2. érték folyamatosan 75-80% hibát mutat, míg B20-on max. 20%-ot, de csak egy-egy pillanatra.
Ezek a Telenornál nem tudják egyébként a terhelt cellákról elosztani a terhelést, és csak B20-ra engedni a netezők felét, stb?
Na, mindegy, nem baj, egyszer csak eljut az NMHH az én utcámba is, miután a főbb utakon letesztelték, hogy a vezetés közbeni mobilozáshoz megfelelőek-e a hálózati feltételek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest