- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
#79335424 #34151 üzenetére
Nevetni fogsz, épp azért vagyok a Telenornál.
A munhahelyem épülete annyira árnyékol, hogy amíg (akkor még) T-Mobil-os voltam, sokszor el sem tudtak érni, mert nem volt hálózatom. A cég a Telenorral áll szerződésben, ők raktak fel az épületbe egy erősítőt, ami sajna, mint kiderült, csak 2G hálózatot ad.
Én is szívesen voip-olnék, de túl sok lenne a lefedetlen idő hozzá. Munkahelyet pedig emiatt nem váltanék. Az előfizetéses csomagommal nem volt semmi bajom, az viszont zavar, hogy egy élő, bizonyos áron elfogadott szerződést módosítottak, többedszerre. Most, mivel csomagot váltottam, nem jöttem ki rosszabbul, mert azért a plusz 500 forintért háromszor annyi netet kapok, de az elv attól még bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest